Terjednek a Windows 7 hamisítványok

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hagyjátok már békén a vista gépigényét! emlékszek mikor kijött az xp mindenki azon sírt hogy denagy a gépigénye, meg amúgyis a 98 milyen jó kis oprendszer az kell a népnek,(a ME sajnos nem volt hosszú életû ugye) minek az xp, mostmeg ugyanez van a vistával is, a windows 7-nél meg ugyanez lessz, a vista lessz az akkori gépeken gyorsan futó operációs rendszer a windows7 megcsak egy erõforrászabáló oprendszer, meg amúgyi minek váltsatok vistára, semmi lényegi újdonság nemlessz pff. Persze, hogy elmegy és milyen szép gyors az xp a mai gépeken, de könyörgök ezegy 5 éves oprendszer!(sõt idén már 6 ugye..)
Dark Angel 666
PFF , pedig már azt hittem hogy lessz belõle valami 😞

Sejtetem én hogy nem fog 2009 elejére kijöni a windows 7 mert még nagyon az elején járnak a fejlesztésével.Remélem ez már egy stabil ,gépigény kimélõ és játékokat jól futató operácios rendszer lesz,és remélem ez már méltó utodja lesz az xp-nek😊
A Vista nem lenne olyan rosz ,csak hát a gépigénye oprendszerhez képest nagy,a játékokat roszabul futatja és hát még mindig vanak hardver problémáji.Ami biztos az az hogy én 2010ig még tuti xp mellet maradok.Aztán már 2010 re már talán a vista tejesen kifog fejlödni és talán akkor majd már megéri rá beruházni,de még akor sem biztos hogy megveszem😊
Gondolom a cikk irója arra célzott,hogy sok szakértõ szerint,a Vista a kinézetén kívül más normális elõnyt nem biztosít a felhasználónak,ami értelmes is. Csak,erõsebb vas kell alá,hogy ugyanúgy fusson mint egy XP. Külön kiemelték,hogy állami intézményeknél,iskoláknál ,meg egyenes felesleges pénzkidobás lenne egy Vistára átváltani. Mivel fõiskolán dolgozok ezt tanusithatom,minden gépen Xp van,pedig P4 esek vannak. Informatikusként annyit hozzá,hogy egyik gépemre se tettem fel,mivel ha nincs számottevõ elõnyöm belõlle,csak terhelné a rendszert a exra kinézet miatt,ezért számomra érdektelen jelenleg. Gondolom a Microsoft arra felé fog majd tendálni,hogy majd a játékokat ,meg a video kártyákat fogják VISTA ONLY-sá tenni,így ösztönözve az embereket ,hogy váltsanak. Azt mondják az XP túl jó lett. Vagyis,megfelel a mostani elvárásoknak. És így nem lesz könnyû nekik. De,mivel a MS,egy elég konok cég,nem ismerik be sûrûn ,hogy bocs ez mégsem olyan jo mint ahogy gondoltuk,ezért inkább csak addig fogják erõltetni,amíg elég sok ember átáll,és akkor majd hirtelen eltüntetik az Xp-t. De,most még ott tartunk,hogy a nagy gyártók,kifejezetten XP-s gépeket akarnak,mivel jóval jobb az érdeklõdés iránta. Mert emlékszem,tavaly még teli volt a net,hogy milyen bugos a VISTA ,és ha valami nem pöpec,egy nagy gyártó,IBM,DELL,HP sem akarja magát azzal égetni,hogy fagy a gépük,mert nem teljesen kóser az új oprendszer. Szóval szerintem ez a lényeg. Jó sokat tudtam rizsálni rólla. 😉
Narxis
LOL, ott a pont!<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Kit akarsz meggyõzni?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

a nullákból álló fájlok legalább gyorsan lejönnek a röptömörítést használó szoftverekkel 😊

Nem volt toleráns dolog a cikkírótól lefitymálni a vista-ra váltók szakmai hozzáértését ("kinézetet hajhászó átlagfelhasználó"). De aki ezek után ezt magára veszi és nekiáll itt tépni a száját, hogy de NÁLA milyen jól mûködik a Vista, az gondolkozzon el azon, hogy ezen fórumot olvasó más felhasználókat akar errõl meggyõzni (de minek?), vagy csak saját magát.
peace

Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!

Érdekes: windowsos fúj windowsosra. Mindig a linuxosokat bántják, hogy élbõl anyáznak, pedig én még nem láttam linuxost linuxost fújni (pedig idestova lassan 10 éve nyomom).

Mellesleg nemolyan rég vettem egy gépet, amire elõ volt telepítve a Vista. Két napig bírta, míg jöttek a csúnya hexa driver üzenetek (pedig semmi extrát nem csináltam, csak neteztem, meg meg akartam nézni egy filmet. Programot nem installáltam). Raktam rá linuxot, gyorsabb is, szebb is (full 3D), és még fagyni se fagyott soha... (Mégegyszer: elõtelepített Vista volt, a hardware gyártó saját drivereivel, én SEMMIT SEM raktam fel).

Én is találtam némi hálózatkezelési különbséget. Az összes fórum tele van azzal hogy vista alatt nem megy a wifi illetve hogy szakadozik 😊
A sebességgel sincs gond csak vegyél egy új gépet azon már nagyszerüen fog menni 😊

(sõt egy múltkori topic óta azt is tudjuk hogy az xp 128 mb ramon és p2esen egyesen süvit...)

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

edios
Egyébként tényleg nem értem, h a T. cikkírónak mi a gondja Vistával. Már több, mint 2 hónapja használom nagyjából nonstop, nyúzom rendesen, és még egyszer sem (!) fagyott le. Sebességgel sincs gond, csak alá kell pakolni egy gépet, ami meghaladja a PIIIas szintjét. (Ha vkinek ez gond, használjon DOSt, v fejlõdjön a világgal.)
XP és Vista között kinézeten kívül egyelõre megbízhatóságban és hálózatkezelésben találtam különbséget. (Mind2 Vista javára)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Vista topic itt, vagy más IT fórumok, esetleg microsoft.com és ott vista fül.

Annyiszor leírták, olyan sokan használják is azokat az extra funkciókat<#whatever> Uh nézz utána, ha érdekel. És saját tapasztalat alapján, saját ismereteidre alapozva alkoss véleményt.
Na, csak beindul az a flame.

\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP

Gerygrey
Az SG cikkek szubjektivitása néha már-már egy bulvárlapéval vetekszik
Az SG bulvárlap. Pontosabban színes, könnyed tech-hírlap.

Viszont a Vistával igazuk van. Mivel jobb mint az XP azon kívül, hogy szebb?
Az SG cikkek szubjektivitása néha már-már egy bulvárlapéval vetekszik. Amúgy megkérdõjelezem, hogy a "tisztelt" cikkíró egyáltalán kipróbálta-e huzamosabb ideig a Vistát, vagy egyáltalán feltepeítette-e a gépére, mert akkor nem írna ilyen b*romságot, mint az "a kinézetet hajhászó átlagfelhasználók tartják érdemesnek a minél elõbbi átállást", ami önmagában is megállná a helyét a "sosem próbáltam ki a Vistát, de tudom, hogy sz*r, mert a Pistike azt mondta" weboldalakon (pl.: GSO). De persze sokaknak ez is csak egy szubjektív vélemény, egy állandóan Vistát használó emberkétõl.

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Ugyan...ez csak az objektív tájékoztatás sajátságos formája...<#mf2>
én még a vistat sem használtam és már az ujabbnak van hamisítványa? hehe

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

Aki ilyen alpha OpRendszereket tölt le, amik mér hibát ezreit tartalmazhatja, az meg is érdemli, hogy pár "szellemes" emberke (bár inkább az ujjait törném le) átvágja a fejét.

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

"a kinézetet hajhászó átlagfelhasználók tartják érdemesnek a minél elõbbi átállást"

hat persze, a cikkironak meg a jo @@#$#%^%$#
bar gondolom a szandekos flame keltes az eloiras lehet az sg-s cikkekben, hogy porogjenek azok a clikk-szamlalok a reklamok mellett.

\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP

Vorpal
Úgy sem tudod meg.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Hiszen csökkentették. Vistáról Longhorn néven már 2001-2002 körül lehetett hallani. XP rõl meg hajajj. Ehez képest most a 3 év várakozási idõ nem is sok. 😄

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

WGL
ezzel szemben korábban arra törekedtek hogy az oprendszerek fejlesztési idejét (khm, költségeit) csökkentsék. akkor mi az igazság?

én kérek elnézést...

← ElőzőOldal 3 / 3