Terjednek a Windows 7 hamisítványok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Vista nem lenne olyan rosz ,csak hát a gépigénye oprendszerhez képest nagy,a játékokat roszabul futatja és hát még mindig vanak hardver problémáji.Ami biztos az az hogy én 2010ig még tuti xp mellet maradok.Aztán már 2010 re már talán a vista tejesen kifog fejlödni és talán akkor majd már megéri rá beruházni,de még akor sem biztos hogy megveszem😊
peace
Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!
Mellesleg nemolyan rég vettem egy gépet, amire elõ volt telepítve a Vista. Két napig bírta, míg jöttek a csúnya hexa driver üzenetek (pedig semmi extrát nem csináltam, csak neteztem, meg meg akartam nézni egy filmet. Programot nem installáltam). Raktam rá linuxot, gyorsabb is, szebb is (full 3D), és még fagyni se fagyott soha... (Mégegyszer: elõtelepített Vista volt, a hardware gyártó saját drivereivel, én SEMMIT SEM raktam fel).
A sebességgel sincs gond csak vegyél egy új gépet azon már nagyszerüen fog menni 😊
(sõt egy múltkori topic óta azt is tudjuk hogy az xp 128 mb ramon és p2esen egyesen süvit...)
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
XP és Vista között kinézeten kívül egyelõre megbízhatóságban és hálózatkezelésben találtam különbséget. (Mind2 Vista javára)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Annyiszor leírták, olyan sokan használják is azokat az extra funkciókat<#whatever>#whatever> Uh nézz utána, ha érdekel. És saját tapasztalat alapján, saját ismereteidre alapozva alkoss véleményt.
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
Az SG bulvárlap. Pontosabban színes, könnyed tech-hírlap.
Viszont a Vistával igazuk van. Mivel jobb mint az XP azon kívül, hogy szebb?
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
hat persze, a cikkironak meg a jo @@#$#%^%$#
bar gondolom a szandekos flame keltes az eloiras lehet az sg-s cikkekben, hogy porogjenek azok a clikk-szamlalok a reklamok mellett.
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!