• tomcsa4
    Celeron 300A-n (@374 MHz) 128 MB Ram és GF4 MX440 az XP stabilan, kicsit lassún futott, de az akkori sláger Warcraft 3 és Age of Mythology 1024ben max grafon remekül ment! Csaba42 nem hazudik! Még miekőtt más szavahihetőségét megérdőjelezed, inkább nézz utána dogloknak! Manapság még a szakemberekben sem leeht megbízni, aki 20 éve műveli az ipart, annak is olyan fricskát lehet osztani, hogy csak les! Tanulj öregem, mert buta vagy! Én szoktam tanácsokat osztogatni az embereknek, mert sokan semmit nem tudnak! Azt hiszik apuci megveszi a drága gépet, és mindent tudnak! Pláne fórumokon!

Amit ő íert az igaz, csak tudni kell gépet összerakni normálisan! mint a fórumon írkálnak még szakemberek is, azoknak nagyrésze baromság! Jöhet a "te már csak tudod"! Te tuddo a hardverek generációit, jellemzőikkel együtt (és az összes hardver elem)? Folyamatok lefutását, egyáltalán a gép működését? Hálózatok? Programozni tudsz? Amíg ezeket nem tudod, addig inkább maradj csendben, jó?

A quad-channel 4xezi a teljesítményt! Hallottam már ilyenenekt! Na, ezek a baromságok öregem! Meg, hogy "szar az AMD/Ati kártyái, met a GF 8 sokkal jobb", meg ilyenek! Ezek a baromságok öregem! Meg hogy nincsenek tisztában azzal, milyen FSP (PSB)-t támogat a cpu, hogy mit jelent manapság az órajel (nem azt, hogy minél magasabb, annál jobb). Stb! MEg memóriánál a külsőórajel-latency összefüggés! Nah!