• Csaba42
    "Hát akkor neked valami nagyon csoda géped lehetett mert én meg használtam p3 800 mhz, 128 mb rammal és azon is lassú volt."
    Nem volt csoda gép, egyáltalán, csak nem tömtem agyon minden progival tele. Amúgy Celeron prockó volt benne, nem pedig Pentium. De láttam én már P2 500-on is hasítani, unokatesómnál. úgyhogy inkább Neked volt csoda géped.

"Egyéb lehet pártolni a vistát hogy milyen überfasza, csak akkor azt nem értem hogy miért húzza le egy rakás független elemzés és hogy nagy mamutcégek (ahol pedig lenne pénz az átállásra nem ezen múlik a reggeli kávé) is kijelentik hogy ők bizony nem állnak át vistára mert nincs benne annyi plusz amiért megérné lecserélni a teljes gépparkot..."
    Miért lenne érdekük átállni? Nem azért nem állnak át, mert sz*r, hanem mert nincs rá igényük. Az XP sem terjedt el azonnal, kellett neki idő (és most nem a Win98-ról való átállásra gondolok, hanem a Win2000-ről, mivel a nagyobb cégek nem gagykodtak a naponta 3x összeomló DOS alapú Win-nel). Ilyen egyszerű, mit nem lehet ezen érteni??? Az értelmetlen lehúzás meg teljesen egyértelmű: a Vista még új, frissen jött ki, és mivel belül teljesen új architektúra, így van rajta mit javítgatni, és ezért kennek rá minden sz*rt. Vegyél elő egy XP-s cikket, az XP-t is oltották rendesen, pláne aki Win2000-ret használt előtte.

"Persze ők biztos hülyék ti meg az okosak..."
    Tipikus SG-s és GS-es idióta, semmitmondó törpokos válasz, thx.

"Éspedig előre telepitett vistával tehát még választani sem nagyon tudsz."
    De lehet, és nem kell a henteshez menni érte. Nagyon kevés olyan üzlet van, ahol nem lehet választani. Sőt, sokkal több előrtelepített Linuxot és Free DOS-t látok, mint Vistát - ezeket inkább a 200k feletti laptopokhoz adják előreszerettel, egy átlagfelhasználó meg miért venne ennyiért, amikor így is azon siránkozik, hogy milyen drága egy asztali konfig?

"hanem bemegy a tescoba aztán vesz egyet"
    Aki Tescoban vesz elektronikai eszközt, az meg is érdemli, hogy pár hónap alatt tönkremenjen (tapasztalat, és nem csak én jártam már így).