assdf#61
"Érdekes. Én anno egy P2-es 400 MHz-es 128 MB RAM-os gépen használtam XP-t, és tökéletesen működött, nem volt lassú."
Hát akkor neked valami nagyon csoda géped lehetett mert én meg használtam p3 800 mhz, 128 mb rammal és azon is lassú volt. Persze attól függ mit veszel lassunak...
De előtte azon a gépen 98 volt ahhoz képest tetü lassú volt a sok swappeléssel, a későbbi p4 cerka 2.4 ghz 512 rammal pedig szintén száguldott a p3-hoz képest (nyilván nem meglepő mert gyorsabb a gép, csak arra akartam rávilágitani hogy amikor kijött az xp lasabb volt mint ugyanazon a gépen a win 98 és lassabb volt mint a köv. generációs gépen az xp. Na most ezek után azt állítani hogy az xp nem volt lassú... vagy a microsoft részéről hogy a vista ugyanolyan gyors rajta mint az xp... esetleg ha úgy fogalmazunk hogy ugyanolyan lassú akkor esetleg...)
Egyéb lehet pártolni a vistát hogy milyen überfasza, csak akkor azt nem értem hogy miért húzza le egy rakás független elemzés és hogy nagy mamutcégek (ahol pedig lenne pénz az átállásra nem ezen múlik a reggeli kávé) is kijelentik hogy ők bizony nem állnak át vistára mert nincs benne annyi plusz amiért megérné lecserélni a teljes gépparkot... Persze ők biztos hülyék ti meg az okosak... (akinek ne inge ne vegye magára).
Abban viszont teljesen biztos vagyok hogy a vista el fog terjedni, nem túl nehéz neki hisz ma már szinte minden gépet vistával adnak el. Éspedig előre telepitett vistával tehát még választani sem nagyon tudsz. (persze megfelelő szaküzletben igen, de a felhasználók 90%-a nem ilyen helyen vesz gépet illetve nem fog utazni azért plusz 50 km-ert hogy egy ilyen helyen vegyen gépet hanem bemegy a tescoba aztán vesz egyet)