1. Fuel: Gondolom egyértelmű mindenkinek nem kell részletezni.
2. Booster Protector: A meghatározott ideig védik a boostot, vagyis ha nekimész valaminek, akkor sem esik lejjebb a boost. Nagyon hasznos időre menő küldetéseknél, amikor nagy szükség lesz a boost -ra de veszélyes ütközés van kilátásban.
3. Damage Power Up: A HUVokon okozott sebzést jelentősen növeli a feltüntetett ideig, nagyon hasznos dolog HUVozáshoz és sokat dobnak belőle a HUVok.
4. Enchancerek: 3fajtával találkoztam eddig Speed Dura Accel. 30pontal növelik az adott képességet 50másodpercig.
5. Componentek: Mind a 4 tulajdonsághoz(SPD,ACC,DUR,BOOST) tartozik egy típus, ha 10darab összejön valamelyik azonosból, akkor lesz belőle egy Crude part.
6. CrudeParts: : Mind a 4 tulajdonsághoz(SPD,ACC,DUR,BOOST) tartozik egy típus. Egy ilyennel + egy MittronEnhancer –el a PartsShop Modifiy rész alatt létrehozhatsz egy új „über” itemet(ha boosterből csinalod booster ha spedből, akkor speedSTB). Az így kapott Part random, 1x kipróbáltam egy speedel és egy 33speedes +2durabos L60as SpeedItem lett belőle, ami egy kalap lócitrommal egyenlő, mert ezt egy L49es átlag 2-5k értékű cuccos is tudja.
7. LiquidMittron: Két fajta létezik 1ml és 5ml, ha összejön a 10ml(10db 1es vagy 2db 5ös), akkor kapsz egy Mittron Enhancert. Több infó ITT.
8. MittronEnhancer: Új alkatrészek(6os pont) és meglévő Part –sok „tunningolására” szükséges tárgy. Elvileg egy már létező Partsra rányomatva a PartsShop Modifiy rész alatt +1statot kap az adott Parts(nem teszteltem).