10497
1418666835.png
  • mabbak
    Gonoszak vagytok, kézifékkel meg milyen jó már kanyart bevenni, most, hogy hó van többször fordul elő. Természetesen szigorúan csak olyan helyzetben mikor más testi és anyagi épségét nem veszélyeztetem. :-)
    Kikérem magamnak nem vagyok kocka, napi 20 órát jáccok mindössze :-). ( Am nem.)
  • RAZOR27
    Próbáld ki, ha nekimész a kamionnak kapsz-e itemet? XD
  • Attila8805
    KOCKA:D
  • Cat 02 #1194
    meg ne kézifékkel vedd be a kanyart
  • mabbak
    Néhány napja játszok a játékkal, és ma tapasztaltam, amikor jöttem haza autóval (irl :-)), elzúgtam kamionok meg egyéb járművek mellett és arra lettem figyelmes, hogy várom, hogy megejelenjen a combo felirat a szélvédő jobb oldalán. Ez gáz? :-D (Csak ne keveredjek át a szembe-sávba még több komboért :-DDD)
    Bocs de ezt meg kellett osztanom...
  • RAZOR27
    Akkor inkább Gpont cheat....abból jönne az áldás!
  • jupa
    Inkább vmi xp cheat kellene xD
  • báttyó02
    faszom nemjó ez igy...megkéne durrantani vmi lvl90es accját
  • Gibor
    hát persze...
  • báttyó02
    egyértelmüen skyline:)
  • Gibor
    nekemse.
  • jupa
    Neked müködik is? Mert nekem nem.
  • Norbi1990
    Hali!!Ezt lehet nyomni kormánnyal vagy billen könyebb?
  • cicai
    Nissan Skyline, vagy az Audi TT???????????????????????????????????????
    Melyik a jobb, gyorsabb???
  • Gibor
    A Holiday season-re gondolsz? mert akkor közlöm hogy csak annyi hogy a G coint veszel akkor +20 vagy 30 százalékot kapsz.
  • John Cena
    az meg mi az a bead?:D:D
  • CS@
    Azért így ebben a formában attól függetlenül, hogy még játszogatok a játékkal, azt kell mondjam, hogy minden kedves dolog elveszett belőle. Eddig vidáman újságoltam mindenfele, hogy igen a kinézet és egyéb hibák ellenére is nagyon kellemes játék, mert nem kell napokig grindelni egy nyamvadt szintért és ez mennyire jó a többi átlagos free MMOhoz képest. No ebből mára semmi sem maradt az egész egy borzalmasan unalmas grindhalmazzá alakult, amiben semmi szórakoztató sincs, reménykednék benne továbbra is, hogy visszaáll, majd a régi rendszer, de az olvasottak sajna nem ezt mutatják. Mai ésszel azt mondom, hogy nagyon szeretni kell az autókat és az egész műfajt, azért, hogy valaki a jelenlegi rendszerrel hosszútávon is kitartson emellett a játék mellett.
  • sztanko15
    Hy Most mek fel jáccani nem soká!! ma megkéne lennie a 31-es LVL-nek de erre az esély elég kevés:S:S:S:S
  • vass17
    biztos van vmi titkos modszere:P
  • CS@
    1. Fuel: Gondolom egyértelmű mindenkinek nem kell részletezni.
    2. Booster Protector: A meghatározott ideig védik a boostot, vagyis ha nekimész valaminek, akkor sem esik lejjebb a boost. Nagyon hasznos időre menő küldetéseknél, amikor nagy szükség lesz a boost -ra de veszélyes ütközés van kilátásban.
    3. Damage Power Up: A HUVokon okozott sebzést jelentősen növeli a feltüntetett ideig, nagyon hasznos dolog HUVozáshoz és sokat dobnak belőle a HUVok.
    4. Enchancerek: 3fajtával találkoztam eddig Speed Dura Accel. 30pontal növelik az adott képességet 50másodpercig.
    5. Componentek: Mind a 4 tulajdonsághoz(SPD,ACC,DUR,BOOST) tartozik egy típus, ha 10darab összejön valamelyik azonosból, akkor lesz belőle egy Crude part.
    6. CrudeParts: : Mind a 4 tulajdonsághoz(SPD,ACC,DUR,BOOST) tartozik egy típus. Egy ilyennel + egy MittronEnhancer –el a PartsShop Modifiy rész alatt létrehozhatsz egy új „über” itemet(ha boosterből csinalod booster ha spedből, akkor speedSTB). Az így kapott Part random, 1x kipróbáltam egy speedel és egy 33speedes +2durabos L60as SpeedItem lett belőle, ami egy kalap lócitrommal egyenlő, mert ezt egy L49es átlag 2-5k értékű cuccos is tudja.
    7. LiquidMittron: Két fajta létezik 1ml és 5ml, ha összejön a 10ml(10db 1es vagy 2db 5ös), akkor kapsz egy Mittron Enhancert. Több infó ITT.
    8. MittronEnhancer: Új alkatrészek(6os pont) és meglévő Part –sok „tunningolására” szükséges tárgy. Elvileg egy már létező Partsra rányomatva a PartsShop Modifiy rész alatt +1statot kap az adott Parts(nem teszteltem).
  • reaper4
    ok akkor ez így már mindjárt más :D köszi így már könnyen fog menni :P lol
  • Gyureszka
    sziasztok! most updateli a game-t :) minnyá énis zúzok :D ts-re menjek górék? :D
  • cicai
    milyen gyors a Nissan Skyline max tuningon, és simán?
    És az Audi TT?
  • dragon11
    Nem nehéz.
  • reaper4
    én még csak 22 vagyok, de nem sok kell a 23 hoz. nekem már itt is szenvedés elérni akármit is :(. pedig tök jól indult a game :(
  • báttyó02
    olymindegy,ilyen xp melett bícsen se érdemes már huvozni :\
  • jupa
    A tengerparton egy hosszú egyenes kereszteződések nélkül.
  • jupa
    Ez csak az első mappon könnyítés az újoncoknak:)
  • akyyy
    hol van ez a HELY?
  • báttyó02
    ezek nem müködnek amugy
  • akyyy
    másnál is hülyén müködik amugy a gps? mikor áttértem a 2. városba, ott már nem mutatta a térkép hogy merre kell menni, csak egy Q betű, meg a fenti nyil alapján tájékozódhatok. pedig első pályán a térképen becsikozta az ideális utvonalat.

• dragon11
    Vágom.Én még mindig 29 elment kicsit kedvem, de természetesen fogok még vele játszani:)
  • kakaoskalacs
    Hátha érdekel vkit

Kódok fpsmérö meg stb
  • jakewyler
    na akkor szerintem sokan abba fogják hagyni a gémet;)
  • akyyy
    én se tudok sok mindent csinálni... mission nincs amig el nem érek egy bizonyos szintet, de alig tudok xp-t szerezni. max versennyel, de azért kicsit szar hogy mindig utolsó vagyok, mivel én vagyok a legkisebb levelű:D
  • Szabi1991
    sokan azt akarják hogy hamarabb legyen a csenel harc, hátha az adminokat érdekli a nép kivánsága :)
  • vass17
    én nem olvastam utána, de ha a party huvért sem adnak becsületesem xpt akkor elég nehéz fejlődni. már most is alig tudok egyik szintről a másikra fejlődni, pedig a küldetéseket csak ugy tudom felvenni, ha elérem a következőt....
  • Facek
    Nezd meg milyen crew. GM. Avagy még nem birtokolja rendes klán (ha jól láttam).
  • Zomil
    látom nem olvastad a hiv forumot mai be lett linkelve:D
    irták h mivel ez még csak béta ezért a terület felett az adminok crew-ja veszi át az irányitást :)
  • zeus89
    lehet mast is csinalni mint hogy a stationokra menni es missiont csinalni? pls mondjatok mar valami jou dolgokat ....