digi
-
nos.nem gondoltam volna de elég volt,felhuztam magam..az oks h comed central miat jötünk digire és a jo net miat..de leveték a msürot még mebcsoátnám ha eltudnám tölteni de nem tudom...30/20as net van yniregyházi vagyok,3 honapos kba digi.és 1. honap után katasztrofa...100-200as sima letöltéssel ami lehet torrent bármi nem lehet netezni...egy google 2-3 perc mig bejön...néha elérem a csucs 600as letöltést pl torrentnél összeségébe vagy ah több tárhelyröl töltök,de eza csucs..elején volt h torrent pl azt irta ki h 1.7 meg ilyenek..azért ehez képest semmi ami most van.befogok telefonálni,mert speedtest is akármikor nézem legjobb mostanában yoan ööö3-1 meg hasonlo!
a upc-nk volt 15/2 asszem kelet feltöltés átértünk jobban s lehet letölteni erre semmi!
kérdezem másnál van ilyen probléma??hozzá teszem routerünk van és más gépen si ez megy.ha én leakarok tölteni valamit már net nuku..éspersze sokszor szakadozik!
Analfabét anme vok vagy 5-6 éve van internet kapcoslatunk,nincs semien kifele menö átvitel se feltöltés simán cask letöltök!
na lényeg h mi a ....... anyja van??
és érdemes e betelefonálni?mert holnap az lesz az 1.! röhejesnek tartom