Benzinkútnál csaptak már be?Ha igen hol és hogyan??
-
Benzinkutasok mesélnek a szakma rejtelmeiről:
a 20 ezres trükk is régi,de jol müködött nálunk...vevö 20assal fizet kasszafedél felcsapodik pénzt 1 pllanatra nem látja,addig pénz leejt és berug a pult alá,de egy 10ezres ki van rakva keresztbe a kasszára....visszaadok 10böl és mikor reklamál hátralépek sértett arccal hogy jöjjön és nézze meg a pénzt még el se raktam,lássa a saját szemével hogy ö tévedett ;-)
istenem...mennyi ilyet tudnék még mesélni...
ja,és ablakmoso löttyöt se vegyetek benzinkuton,csikokra vágott szines krepp-papirt áztattunk csapvizbe és mehet a kiürült flakonba...vevö kér egyet kisétálok vele,elötte látványosan kinyitom és beleöntöm a tartályba,vevö látja hogy szines, ergo nincs átverés és mindenki boldog...pláne én ;-)
bankkártya is gázos lehet,mert "okos" kis szerkentyün huzzák át elöször a kártyád ami máris küldi az összes infot a "spillernek" aki utána lerabolja a kártyád,természetesen "sajna nem vette be a kártyát elsöre a gép"duma után ismét lehuzzák a kártyád immár a franko terminálon...
fizetés pedig lofasz,havonta ird alá h felvetted a minimálbért aztán cserébe keresd meg magadnak a lovéd,a tulaj(1 bizonyos 6árig) szemet huny :-)
elég jol kerestem még lánykoromban ezzel...
A napi leadó sok mindentől függ, kezdve a kút földrajzi helyétől a kút napi forgalmán át egészen a főnök pénzéhségéig. De az összeg mindenképpen többezer forint naponta,amit a vásárlón kell valahogy behozni, jatt és lehúzás formájában.
Rátermett kiválasztottak a leadó egy részét természetben is letörleszthetik a főnöknél..
1 esetben nem basznak át a kuton:magadnak tankolsz,beszaladsz,lerakod fillérre pontosan a pénzt és elfutsz...ha ezen kivül bármi másra vetemedsz(pl.vásárlás (isten örizz)) máris indulsz a lehuzás sürü erdejébe ;-)
nemrég kaptam emailben