70
Benzinkútnál csaptak már be?Ha igen hol és hogyan??
  • hidalgoo
    szóval:

elmentem tankolni a bizonyos kútra mert bevillant a sárga....mondom a kis kutas f@sznak, 5000ér kérek (akkor cirka 18 l).Csinálta is a is kötsög én meg közben keresgéltem a csomagtartóba a péztárcámat.Kész lett a srác ránéztem az órára : 5 eFt.Kifizettem elindulok hát a sárga továbra is villágit a tankeren ...:(gondoltam felakadt a jelző v ilyesmi,kicsit mentem döcögősen is hátha megjavul..nem javult.Visszamentem, a kis makikarc már fordult iknden irányba amikor meglátott, telefonált mindent csinált.Mondom akis téesz arcú parasztgyereknek h mi a szitu.Erre el kezdett hablatyolni h ő beletankolta meg minden biztos rossz a mérő meg ilyesmi.Meggyugtattam h a mérő a oké,erre azt javasolta h vetessem le a tankot a pözsónál és méressem meg a zümianyagot- erre ott hagytam a f@szomba :(. Mivel a sárga továbbra is villogot vissza léptem a kúthoz és saját kezűleg teletankoltam, na akkor ment bele annyi meg még egy pici aminek eredetileg kellett volna .A kis kutaskötsög akkor már rég felszívódott..Mindegy nem balhéztam,fizettem.Aludtam rá eggyet és rájöttem , h felesleges visszamenni és főnököt kérni v ilyesmi.BALEK vagyok megfizettem az árát :)

Egyébként bocs h ide nyitottam azt hittem az autómotor benzinnel megy ..:)
  • DJ BP
    ,,a 20 ezres trükk is régi,de jol müködött nálunk...vevö 20assal fizet kasszafedél felcsapodik pénzt 1 pllanatra nem látja,addig pénz leejt és berug a pult alá,de egy 10ezres ki van rakva keresztbe a kasszára....visszaadok 10böl és mikor reklamál hátralépek sértett arccal hogy jöjjön és nézze meg a pénzt még el se raktam,lássa a saját szemével hogy ö tévedett ;-)"

Azért csak tudom, hogy nem vagyok hülye :) Benéznék a pult alá, ha a Földön nem látnám
  • TIBI
    Igen csaptak... Haverommal tankoltunk, az esti buliról volt szó és azt kamuzta nekem, hogy 2000Ft a belépő pedig csak 1500Ft volt... Nagyon szomorú eset
  • Axl Rose
    Ezt a bankártyás dolgot nem értem. Több ponton is sántít.
  • toretto r34
    Hát lehet röhögni fogsz most tervezem hogy kutra megyek melozni mivel állitolag a jattbol is meglehet élni de ugy veszem ki a szavaidbol hogy a kutasnak a jattbol kell csengetni a fönök felé?
  • Sland
    Benzinkutasok mesélnek a szakma rejtelmeiről:

a 20 ezres trükk is régi,de jol müködött nálunk...vevö 20assal fizet kasszafedél felcsapodik pénzt 1 pllanatra nem látja,addig pénz leejt és berug a pult alá,de egy 10ezres ki van rakva keresztbe a kasszára....visszaadok 10böl és mikor reklamál hátralépek sértett arccal hogy jöjjön és nézze meg a pénzt még el se raktam,lássa a saját szemével hogy ö tévedett ;-)
    istenem...mennyi ilyet tudnék még mesélni...

ja,és ablakmoso löttyöt se vegyetek benzinkuton,csikokra vágott szines krepp-papirt áztattunk csapvizbe és mehet a kiürült flakonba...vevö kér egyet kisétálok vele,elötte látványosan kinyitom és beleöntöm a tartályba,vevö látja hogy szines, ergo nincs átverés és mindenki boldog...pláne én ;-)

bankkártya is gázos lehet,mert "okos" kis szerkentyün huzzák át elöször a kártyád ami máris küldi az összes infot a "spillernek" aki utána lerabolja a kártyád,természetesen "sajna nem vette be a kártyát elsöre a gép"duma után ismét lehuzzák a kártyád immár a franko terminálon...
    fizetés pedig lofasz,havonta ird alá h felvetted a minimálbért aztán cserébe keresd meg magadnak a lovéd,a tulaj(1 bizonyos 6árig) szemet huny :-)
    elég jol kerestem még lánykoromban ezzel...

A napi leadó sok mindentől függ, kezdve a kút földrajzi helyétől a kút napi forgalmán át egészen a főnök pénzéhségéig. De az összeg mindenképpen többezer forint naponta,amit a vásárlón kell valahogy behozni, jatt és lehúzás formájában.
    Rátermett kiválasztottak a leadó egy részét természetben is letörleszthetik a főnöknél..

1 esetben nem basznak át a kuton:magadnak tankolsz,beszaladsz,lerakod fillérre pontosan a pénzt és elfutsz...ha ezen kivül bármi másra vetemedsz(pl.vásárlás (isten örizz)) máris indulsz a lehuzás sürü erdejébe ;-)

nemrég kaptam emailben
  • Max7
    a legszebb hogy még mindig nem tudjuk hogy őt hogy csapták be :D
  • n3whous3
    Nyithattál volna egy olyan topikot is, hogy Tesconál csaptak-e már be? Mert oda sztem minden SG fórumozó írt volna :DD
  • Max7
    Ha legközelebb tankolsz akkor majd nézd meg a pisztoly végét... van egy pici cső benne ami szív viszafelé.... ez azért van benne mert ha sok üzemanyagot szív vissza leáll a pisztoly... nehogy túltankolj tehát nem tudod tulcsurdítani a tankod.... ha az 5 literes kannába úgy tankolsz hogy ömlik bele az üzemanyag és sokszor emgakad a pisztoly akkor sokszor 2decit visszaszív... így lehet az hogy 5 liter helyett 6.5-et mutat...

Amúgy meg a 20 literes marbonkannába 22 litert tudok beletenni hivatalosan megmértük...
  • Max7
    nekem a madaras tecsós kutnál akart levenni a csaj 100 ft helyett 5 ft-ot adott viszza aztán kérdeztem hogy "95ft mit esz magának vagy becsap még 10 embert és van majdnem egy ezrese?" a csaj úgy elszégyelte magát nem tudta hogy mentegetőzzön hogy a 100-asok közé bekerülhetett egy 5ft-os és véletlenül azt fogta meg ez olyan 2 hónapja volt.

2 hete meg nálunk az sárkányos kútnál (avalkezdődöésgipelvégződőkút) akartunk egy teljes 6 csillagos mosást valami 1500ft-ért... én áltam fateromnak mert rákent valami pasztát a kocsira amit az eső mindig a szélvédőre mosott és tiszta zsír volt az ablak és engem idegesített ha én vezettem.... bementem egy félmagyar ember és egy arab homokos volt ott (arab homokost úg kell elképzelni mint a viasat3-mon a soförökben az egyik buzi sofört) odaadtam a kest kértem áfás számlát is majd kimentünk ...

odaáltam az ajtóba az autóval aztán vártam a csodát... az az arab homokos ütögette a gépet csapkodta.... aztán mondta hogy pillanat mindjárt hívja a másik eladót hátha ő okosabb... de ha gondljuk lemossa kézzel... hát persze hogy menjen hívja a másik eladót...

az is csapkodta majd közölte velünk hogy 5 fok alatt automatikusan kikapcsol a mosó berendezés és majd a kollegája lemossa kézzel hogy ne legyen kár mondom neki szó se lehet rólla adja vissza a kest vagy adjon valami papírt hogy nem müködik a berendezés és majd holnap visszajövünk decsak erősködött hogy nem müködik...

faterom belement hogy mossák le kézzel a faszi neki is ált volna mondomneki ájá meg kicsávó... micsinász? aztán szópárbaj következett és nemtetszésemet nyilvánítottam hogy otthon én is le tudom osni slaggal a kocsit sőt még magasnyomásúval is nekünk át kell kefélni az egészet...

aztán addig vitatkoztunk míg faterom kitalálta hogy be kell menni a fotocellás térbe és bekapcsol az automoso és végül lemosták az autot :)

a lényeg hogy le akartak húzni minket egy mosással!
  • Brash
    Shell kuton nekem is 5literes kannába több mint 6 liter megy. Olyan 6.5 liter. Szóval lehet gondolkondni tele tankolásnál mennyit is teszel az autódba valójában. :)
  • toretto r34
    Hogyan vettek le ird má le nagyon érdekel szerintem nem csak engem hanem másokat is nyitsz egy topicot amiröl senkinek fingja nincs hogy mi bajod csak hogy levettek
  • PyRex
    "hogy hogy, hogy"

• desigo
    az igen:)

lehet csak gyorsan elpárolgott...
  • zoolee
    Ismerőst qrták át egyszer de nagyon...
    5 literes kannába a vonalig 7 litert tankolt ...
  • jefferson83
    LOL
  • ColdFire
    LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
    :DASASDasdsdaasdasdsdasad
    LOOOOŰŰŰŰŰÁáÁÁÁÁLLllLLllLLL

-.-
  • Narxis
    LOÁL
  • Pheaper
    lol
  • Rockynhooo
    looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool tényleg :D
    ez fájt
  • Csesza
    gecc most nézem, hogy melyik topikba nyitottad?! :ASdsadasdasd

legalább a sajátba v. az általánosba nyitottad volna :S:D
  • Rockynhooo
    jah
  • Csesza
    hogy lehet hogy igazad van hogy ha megmonnya
  • akyyy
    egyénként ird le szerintem hogy hogy, hogy mással ne forduljon elő
  • kraawz
    ezfájt
  • akyyy
    régne mikor anyámmal mentem benznkutra, kiszált aztán jól becsapta a kocsi ajtaját
  • hidalgoo
    yóarc vagy,kösz :((
  • ForzaInter
    mé vagy ilyen csicska?:DDDDd
  • Csesza
    ez egy ilyen világ, ha mindenki topikot nyitna az sg-n, hogy hányszor és kik baszták át akkor nem lenne elég a szerver kapacitása...
  • hidalgoo
    sziasztok!engem Debrecenben a galamb utcai kútnál csúnyán levettek... :((