• Lobsterman
    Amúgy juhé, sikerült végigvinnem a játékot.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát mit ne mondjak Green-től eléggé szivatósak a küldetések. Ráadásul a főellenség rohadt egyszerű és gyorsan kivitelezhető, főképp ha Elizabeth-hez viszonítjuk. Nagyjából mást se csináltam csak rohangásztam musclemass+armor kombóval és dobáltam rá a rakétákat meg a heliket, és meg is feküdt.
    Ehhez képest Elizabeth kő kemény volt hogy 5* kellett levernem, úgy hogy gyakorlatilag csak devastatorokkal sikerült megsebeznem, mert ha közel mentem hozzá szétkapott, meg a kis "narancssárga lökéshulláma ami 90%-át levette az életemnek. Khmm :S

Amúgy tetszett a játék nagyon. Nem világmegváltó, de a kategóriájának nagyon kellemes darabja. Főképp úgy üthet hogy az ember egy szét stresszelt nap után leül valami agykikapcsolót játszani. Na arra tökéletes. Meg hihetetlenül látványos akciójeleneteket lehet csinálni.
    És úgy mellesleg megjegyezném: Nem vicces hogy több lehetőséget kap a játékos a továbbjátszásra(minijátékok, küldik terén) miután végigvitte a főszálat, mint a GTA4-ben pedig ez egy sokkal egyszerűbb megyek-ölök játék. :)