Prototype

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

R0zs0máK
Nahátb+...

Green-t kb. háromnegyed óra alatt sikerült megölni, kibaszott géppisztolyokkal sok-sok türelemmel...aztán még 5x újjáéledt...csak szerencsére akkor már voltak tankok...hihetetlen[/spoiler]

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Üdv.Elveszett a mentésem ott jártam ahol a telepeket kell lekapcsolni de elõrébb is jó.Ha valaki elküldené megköszönném.<#wink>
elitehun
Telekinézis ASD:_DAS:_S:DAS

SrAta:Az amikor az életed teljesen maxon van (amikor a vége kék)
Fehercsoki
Az nem telekinézis csak másra fogod rá h õ az akit meg kell ölni.

Prince23
Egyébként tök fura hogy Alexnek van telekinézise...amikor E+balegér
látom már kezd pörögni a topik, mondjuk ezt a megjelenés napján kellett volna :D Bár még mindig átlagos fogadtatása van

offkorzreg
ja énis ígyvagyok ezzel^^

offkorzreg
még nállam is van ami elõidézi,nem lehet kinõni DS:ASD

SrAta
Sziasztok
Mi az a critical mass?
Mert ott a combat upgradeknél van egy ilyen hogy:
Tenoril Barrage devastators
és ennek hogy ezt csináljam ez a billentyûkombinációja
->hold(jobbgomb)+E

nos az érdekelne, hogy hogy tudom kinyomni ezt a kombót??
kössz
Srata

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

elitehun
Én inkább ütök valamit mint hogy cigizzek ;)
MR ME
ja sztem ezt egy idõ után mindenki kinövi, énmá csak röhögök egyet, elszívok egy cigit azt pihentetem a játékot kicsit :D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

elitehun
De ez engem is meglepett mert ilyet utoljára csak 2-3 éve csináltam. azt hittem már kinõttem.
offkorzreg
há:D
én jól szitkozódom inkább csak már^^

MR ME
ja billt régen énis vertem szét még nhl közben :(
azután csináltam egy kis helyet az egér mellett h legalább az asztalt üssem :D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

offkorzreg
én 1x jártam úgy már hogy összevissza vertem a bill-t,ez a Pro Street-nél fordult elõ,azóta sem.és mondanom sem kell nemfolytattam a játék,delete:D

elitehun
XD Szerencsére nem vesztettem el teljesen a fejem ezért csak az ágyat püföltem egy fokossal
MR ME
próbáld ki h felteszed a telepítõjében lévõ directx-et

offkorzreg
és kibasztad a hangfalakat az ablakon :DAS:AS

bandi007
Hy all!

Hol lehet a grafikát átírni a játék könyvtárában?
Nem a játékon belül...

THX

&#8206;\"A nõk azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük õket.\" /Oscar Wilde/

MR ME
az szopás :DDD

Flamer
azokat a plusz pomtokat ado cumókat amibõl platinát is meglehet szerválni azokat lehet újra nyomni? mer még azértn me keztme el mert kis csikán nyilván nem lesz gold. :w
újra lehet õket tolni?

http://loal.atw.hu

elitehun
Najó! Emberek én most nagyon szétütök valamit. Már vagy 30 perce harcolok Elizabeth-el épp csak pár ütés kellett volna neki erre durr áramszünet<#falbav>
Heló! nekem amd 6000+ 2giga ram 8800gt-m van de a játék átlag 35fps-el fut. van hogy leesik 25-re, 1280*1024-ben, fullon, 2x-es élsimítással is. Nálatok hogy megy a gém? Az ajánlott gépigény is megvan... Várom a válaszokat.

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

CroftManor
de nekem egyáltalán nincs hang! Ha feltekerem csutkára, akkor csak recsegést hallok.

Nothing is True, Everything is Permitted

Shep
Tekerd feljebb a hangfalat. (nem vicc)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

CroftManor
Na kipróbáltam a játékot, végülis bejön ez a sandbox játékmenet, meg jókat lehet benne törni, zúzni :D
Viszont van egy gondom, a játékban egyáltalán nincs hang :S mikor elindítom a játékot és bejön az Activison logoja mg ezek, akkor hallani egy oylan hangot, mint amikor windowsban feldob egy hibaüzenetet. és nincs egy deka hang se <#shakehead>

Nothing is True, Everything is Permitted

Lobsterman
A tetõn futkosó katonákat én egymáshoz vágtam, és utána mentem le tankot lopni, de amúgy nem volt semmi probléma. Néha ugyan leszedtek a helik tanlopás közben a tank tetejérõl, de nem volt gond, újra felugrottam. Ha baj volt, elnyeltem pár civilt és jól is lettem. Lehet hogy a fejlesztéseim miatt, mert elsõ dolgom volt hogy kimaxoljam a mozgással kapcsolatos dolgokat hogy minél gyorsabban jussak el mindenfele, meg maxoltam a hpt és a regent ahogy tudtam(bát utóbbit egyszer nem használtam ki tudatosan :P)
Szerintem negyed óra alatt simán meg is volt a küldi, pedig hogy fostam amikor elkezdõdött a sok ijesztgetõs kommentetek miatt :D

Shep
Kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fehercsoki
Kb 1-2 küldetés még.

Shep
Közben már megcsináltam, a rakétavetõkkel adtam nekik. Most furikáztam a dokit tankkal remélem lassan visszakapom a képességeimet.
Helikoptert mikor tudok majd vezetni?

Úgy h a tetõrõl folyamatosan lõnek téged, + van még 3-4 páncélozott auto, ha meg kimész egybõl rádugrik 3-4 hunter...

Ám én most csináltam meg pont... annyi h megölsz valakit, aztán futsz 3 utcával arréb, hp-t töltesz, vissza, megint el, el lehet vele lenni, úgyse idõre megy ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Eagle16
Próbáld meg úgy, hogy bemész valamelyik mellékutcába, ahol nem érnek el a zöld pöttyök meg nincs annyi mutáns. A Huntereket itt öld meg, hogy legyen devastator támadásod. Aztán ha már megvan a kék csík fent, akkor menj a szörny közelébe, és ha dobálna ilyen zöld izéket, akkor csak ugrálj oldalazva sprint közben, így azok nem találnak el. Amint megérkezel mellé, csinálj egy devastator-t, aztán mehet megint ugyanez a kör. Én így öltem meg, kellett neki egy jó háromnegyed óra...(azzal az idõvel együtt számolva, mire rájöttem hogyan kéne megölni...)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Shep
Aha csak éppen mire kinyitnám vagy leüt egy mutáns, vagy szétrakétáznak.

zorrobomber
bazzeg, és ott figyel a Fear 2 a desktopon... <#idiota>

Hegi90
jaja, nekem is elsõre sikerült az a küldi.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Úgy bizony, olyan leszel tõle, mint Alex Mercer ;-)
Prince23
Épp ez az benne, hogy az anyahajós, a vége a legkönnyebb, ettõl még a WoS fõboss csatája is izgalmasabb volt és nehezebb, de azért okés hely volt ez is

vírus, mi?:D
Lobsterman
Nem tudom mit panaszkodik arra a küldire mindenki, teljesen könnyû volt normálon. Csak bepattansz az egyik tankba, szénné lövöd a többit. Ha kilövik alólad mész a következõbe.

Victor1103
Hú gyerekek én nem tudom ki jár már ott de a harc Elizabeth Greene-el valami veszett nehéz volt még normál fokozaton is. Rengetegszer kellett újratölteni az állást és kb fél óra volt mire sikerült legyõznöm.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Shep
Rohadt idegesítõ lett a játék, elvették minden képességemet, aztán verjem már le a retkes tankokat, mikor millió mutáns szar állandóan ver, közben a tankok is lõnek + helikopterek. Káosz az egész egyszerûen nem látni szart sem. Jó nagy nulla így ez a játék.

Tessék TRAINER
Játék elõtt elindítod és írja, hogy melyik gombbal mit lehet csinálni. Numpaddal kell kezelni. Van benne minden szirszar. Jó szórakozást!
Broafka
szerintem ne csalj, az úgy nagyon gagyi, én is szívtam vele, gondolkozz. Annyit segítek, hogy van egy támadás ami jó sokat le vesz az életébõl

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

poruljartal
easyn tolod :\
az anyahajósnál vagyok

grebber
Középen az az átalakult testünk enyhén Dark Sectoros <#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

Palesz2

Prince23
Pedig a vége az könnyû, én Mothernél szívtam, az geci idegesítõ volt. Fel is húztam magam emiatt akkor.

poruljartal
nincs valami csít, mert a vége felé már gecinehéz :(
vagy trainer

Broafka
olyan nekem is van. de eddig csak 3X volt.

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Prince23

Megcsináltam az összes mellékküldetést, 12. küldetés végezve (amikor a Cross belémdöfi az injekciót) és 9 óránál tartok. Még hátra van pár civil lélekbe való bebújás, azzal is haladok. Egyébként a fõsztori szál 8 óra alatt teljesíthetõ!
Jó gém ez, csak belátom most már. De nem must have :DD 9-et nem adnék rá az tuti, max 8.5-öt. Másodjára már elég élvezetes. de ismételm: nem váltottas meg még így se a játékvilágot.