Prototype
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
SrAta:Az amikor az életed teljesen maxon van (amikor a vége kék)
látom már kezd pörögni a topik, mondjuk ezt a megjelenés napján kellett volna :D Bár még mindig átlagos fogadtatása van
Mi az a critical mass?
Mert ott a combat upgradeknél van egy ilyen hogy:
Tenoril Barrage devastators
és ennek hogy ezt csináljam ez a billentyûkombinációja
nos az érdekelne, hogy hogy tudom kinyomni ezt a kombót??
kössz
Srata
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
azután csináltam egy kis helyet az egér mellett h legalább az asztalt üssem :D
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Hol lehet a grafikát átírni a játék könyvtárában?
Nem a játékon belül...
THX
‎\"A nõk azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük õket.\" /Oscar Wilde/
újra lehet õket tolni?
http://loal.atw.hu
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Nothing is True, Everything is Permitted
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Viszont van egy gondom, a játékban egyáltalán nincs hang :S mikor elindítom a játékot és bejön az Activison logoja mg ezek, akkor hallani egy oylan hangot, mint amikor windowsban feldob egy hibaüzenetet. és nincs egy deka hang se <#shakehead>#shakehead>
Nothing is True, Everything is Permitted
Szerintem negyed óra alatt simán meg is volt a küldi, pedig hogy fostam amikor elkezdõdött a sok ijesztgetõs kommentetek miatt :D
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Helikoptert mikor tudok majd vezetni?
Ám én most csináltam meg pont... annyi h megölsz valakit, aztán futsz 3 utcával arréb, hp-t töltesz, vissza, megint el, el lehet vele lenni, úgyse idõre megy ^^
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Játék elõtt elindítod és írja, hogy melyik gombbal mit lehet csinálni. Numpaddal kell kezelni. Van benne minden szirszar. Jó szórakozást!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Next PC upgrade: 2022
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Megcsináltam az összes mellékküldetést, 12. küldetés végezve (amikor a Cross belémdöfi az injekciót) és 9 óránál tartok. Még hátra van pár civil lélekbe való bebújás, azzal is haladok. Egyébként a fõsztori szál 8 óra alatt teljesíthetõ!
Jó gém ez, csak belátom most már. De nem must have :DD 9-et nem adnék rá az tuti, max 8.5-öt. Másodjára már elég élvezetes. de ismételm: nem váltottas meg még így se a játékvilágot.