A CX300 azért jó, mert az elérhető árkategóriában vn és mégis eszméletlenül szól. Erről a bose márkáról még nemnagyon hallottam. A CX300 felett ott van például a Sony MDR-EX90LP füles, az már előrelépés a CX300-tól, viszont 20k felett van az ára és nem is zárja ki olyan jól a zajokat. Aztán van ott még a csillagászati árkategóriában az EX700SL, egy ilyen már nagyon durván szól, de az ára már brutális: 50k-70k huf körül mozog. Én azt mondom, hogy akinek ilyen sok pénze van, az vegyen Shure-t, az gyárt igazán profi füleseket. Illetve ami annál is jobb az az Ultimate Ears. A világ legjobb fülesét ők gyártják, mindössze 1150 dolcsiért, az már olyan, hogy a saját füledre öntik, olyan alakja lesz :) Ultimate Ears-t használ egyébként szinte az összes profi előadó, zenész. Vannak elérhető árú füleseik is, például a Super.fi 5 Pro, állítólag már ez is úgy szól, mintha egy koncerten az első sorban lennél, 250 dollár az eredeti ára, amazonon 140-re levitték. De ezt az árat még mindig sokallom, valahogy nekem a CX300 ára körül van a határ. Az a füles már túl jó lenne, félnék vele kimenni az utcára :)