• Carbine
    2 napig volt nálam cserébe egy Creative ZEN, 30 GB-os verzió és nem kis meglepetést keltett, hogy az elvárhatóhoz képest gyenge a hangmínőség. Egyszerűen hiányzik belőle a dinamika. Az alap fülessel ez negyon érződik, de megpróbáltam, egy Sony füllhallgatóval, majd egy Philips fejessel is, és nem sokat javított rajta. Végső neki futásra, egy barátomtól kértem el az AKG K-141-es fejhallgatóját, ami azért nem egy gagyi kategória és azzal sikerült csak vmi elfogadható hangzást kicsikarni szegény ZENből, de azért nem hinném, hogy sok ember akarna az 50-60 ezer forintos lejátszóhoz, egy 25 ezres fejest venni csak azért, hogy az átlagnál valamivel jobb hangzást kapjon, pláne, hogy egy stúdio fejhallgató nem is arra való, hogy a Metrón használják. Filmeket jól játsza, de ekkora méretben extrém dolognak számít, és csak magát bünteti az ember, ha így filmet néz, szvsz. A Creative talán jobban teszi, ha a hangkártyáknál marad, vagy zsúfolják bele egy X-Fi képességeit a ZENbe, és adjanak hozzá egy Aruana fejhallgatót és akkor már tökeletes is lehetne, addig meg jómagam megmaradok a jelenleginél.

Persze ez egyéni vélemény, de néha még engem is idegesít :D