Mindenkinek mondom akik a SonicStage-t szídják: A SonicStage-től a Sony véglegesen elbúcsúzott, szóval mostmár ez sem hátrány többé, teljesen szabadon másolható rá zene. Annyira szerintem sem volt gáz, de azért bevallhatjuk, hogy jobb hogy végre szabadon lehet zenét másolni az új Walkman-ekre. Az S700 széria valóban igencsek jó, de még a régebbi szériából való, ezért én inkább az új szériát ajánlanám: NWZ-A810 szériát. Nem 50 óráig játszik le, "csak" 33 óráig, viszont ehhez is profi (kb 10k ft értékű) fülest adnak, a kijelzője is csúcs (tehát adott a lehetőség videónézésre is, persze csak lehetőség, zenehallgatásra is teljesen tökéletes), és újabb hangjavító technológiák vannak benne, talán mégtökéletesebben szól, mint az S700. A SonicStage mentesség szintén nagy előny. 33k-ba kerül a 2 gigás változat, szóval azthiszem az ára sem vészes főleg ha belekalkulálod hogy mennyi mindent tud, milyen jól szól, milyen kijelzője van és 10k ft értékű fülest adnak hozzá. Szerintem nagyon jó vétel. Két hátránya van az S700-hoz képest: Nem lehet nagyon zsebben számot váltani, és nincs Noise Cancelling funkciója. (a Noise Cancelling a környezeti zajoknak ellentétes hanghullámokat generál, így szinte teljesen megszüntet minden beáramló zajt) Viszont saját tapasztalatból mondom, hogy egy jó in-ear füles önmagában is eléggé jól elszigeteli a hangot, annyira nem nagy hátrány a Noise Cancelling hiánya, ha jó fülest használsz mellette.