SG Karácsony III.: MP3 lejátszók

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A sonic stage meg egy olyan dolog, h néha bugos, de megszokható. Eleinte zavart, h nem lehet csak úgy rádobálni TC-rel számokat, de azátán rájöttem, nem is baj. Így legalább rendezett marad mindig a tracklista. Ráadásul ha tudom h hosszabb idõre megyek akkor alacsonyabb bitrátával konvertálom rá a cuccokat így több fér rá és lemondok némi plusz hangminõségrõl, de szvsz ez vállalható.

Gorii
es az iaudio? igaz a kezelese egy fos, de a hangminoseg/akku az egyik legjobb

ok én erre teszem magánvagyonom egy részét: Sony NW-S703G
~35ezerbe kerül, de ehhez nem kell venni egy új fülest, ha normális hangminõséget szeretnél. A ház nagy része fémbõl készült, ennek van súlya nem úgy mint a cukipodnak... (értsd: "sefül" és "nanó") Kezelés is sokkal egyszerûbb nem kell elõtúrni ha szeretnél számot váltani hanem csak kéz zsebre és teker egyet. Ráadásül ezzel simán el tudsz menni úgy egy hétre vagy akár 10 napra is, hogy nem töltöd fel, mert az aku tényleg rohadt sokáig bírja és nem csak márketing f@szság amit írnak h 50óra. Eddig az elõdjét nyúztam, csak sajnos elhagytam valahol... Az ilyen volt: NW-E405

szacsi
Hm, az Apple megfizetteti a márkát?
Amikor nyáron az USA-ban vettem a MacBookomat, akkor kategóriájában a legolcsóbb volt. Annyi pénzért más gyártótól csak szarabb hardverû gépet kaptam volna, a worldwide garanciáról és az ingyen iPod Nanoról már inkább nem is beszélek...

Ja, hogy ne legyek off, nekem Sony A3000-es lejátszóm van. 20GB, aránylag magas akkuidõ, szép külsõ, jó hangminõség, nincsenek fölösleges funckiók (pl. színes kijelzõ és az azzal járó ökörségek).
Hátrányok: Sonicstage, mindenhol szarrátörõ fülhallgató konstrukció, pár kényelmi funkció használhatatlan vagy én nem jöttem még rá a titkára (Top 100), valamint napfényben használhatatlan kijelzõ - illetve nem használhatatlan, mert tükörnek jó.
A Sonicstage szokható, összességében nem sokkal rosszabb, mint a régebbi iTunes verziók, maga a hardver pedig elég jó.

:-O http://www.ashes.hu O-:

itt az alkalom, hogy mindenki felsorolja a favoritjait, végre arra használnátok a fórumot amire való és nem hõzöngésre :)

skinnyman
És akkor még finoman fogalmaztál. :) Tényleg kicsit vicces, hogy pont az igazán jó mp3 lejátszók maradnak ki a cikkbõl, és a trendi tömegsz@rokkal van telerakva... Jó, tudom, az igényesség nem divat manapság. Inkább hallgat mindenki 128kb/s mp3-at a 23ezer forintos (~5ezer ft értékû) shuffle-n, minthogy kicsit kinyitná a szemét és rájönne, hogy ennyi pénzbõl mit kaphatna. De engem nem érdekel, ha ez kell a népnek, vegyék csak nyugodtan, én nem idegesítem magam.

Regards,

EMBER!!! HOL MARAD A SONY???? (az ok h az az epöl f@**t sz**juk, azért a sony is elég jó lejátszókat dob piacra...)

skinnyman
Kb 2ezer forint egy hálózati töltõ-usb kábel.

Regards,

skinnyman
Oké. Akkor a cikkhez tegyük még hozzá a teljesség kedvéért, hogy akinek a hangminõség is számít egy cseppet az olyan rendkívül fontos dolgok mellett, mint hogy legyen scroll kerék, és hogy trendi tömegterméket vegyen, az vagy Sony-t, vagy iAudio-t vegyen.

Regards,

akyyy
nekem adtak alapból hozzá olyat hogy hogy usb-n keresztül rámegy hálózatra. kicsit hülyén néz ki, de ilyen kéne neked is.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

FecNiii
az ipodhoz lehet kapni 10ropiért konektoros töltõt :D

Nekem ilyen "Ultragagyi", rohadt egyszerû, 1 gigás mp3 lejátszóm van, már másfél éve... És egyszer sem ment tönkre, könnyen kezelhetõ és jó a hangminõség. Én nem általánosítanék... Sztem a márkás cucc is lehet gagyi.
5 boltba kerestem olyat faternak mi hálózatról is tölthetõ. Nincs...erre miért nem gondolnak a boltok? 5. ben rendeltem...persze nem láttam, tehát ha csütörtökön megjön akkor látom elõször.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

← ElőzőOldal 2 / 2