63
-
Vannak már esetleg olyan mp3-lejátszók is, amik kezelik a .cue file-okat? -
Rocko #22 Eddig úgy voltam vele, h minden jó lenne egy cuccban -telefon, mp3 lejácóó, stb- és most, h elhagytam a walkmanem "lehetősgem nyílt" arra, h telefeonon zenéljek -e50- és azt kell h mondjam szar volt
, mert: 1: a telfon nem egy ilyesfajta cél eszköz, szal nem olyan egyszerű kezelni ha zebben van még távirányítóval se... 2: hangminőség messze elmarad... 3: a távirányító nehéz és kitépi az emberből a fülest...
Sok ismerősöm mondta, h szeretne telefonnal zenét hallgatni én ezek miatt inkább nem ajánlottam persze mindeki maga dönti el a végén, h mit meg hogy vesz. -
Loverman #21 Basszus nekem Zune kéne de még nem jött be Európába. Úgy lehetne eredeti áron venni, ami nem is drága, kb. 199 dollár a 30 Gbyte-os (kb 35000 Ft) -
Elefánt0000 #20 Hello
Nekem P2-m van és simán lehet rajta videót nézni. -
K750-i Nem adnam oda masikert:) 10-15 ora uzemido rds radio stb...
(Most Mister Gadget a szivehez kapott biztos) -
roliika #18 Már mind1 skacok megrendeltem, de azért köszi. :) -
sonic333 #17 elég korrekt cucc az a sony lejáccó jó választás
Amúgy meg ha gagyi lejátszót akartok venni, akkor maradjatok a sima monochrome kijelzősnél, ne vegyetek ilyen kínai "MP4" lejátszókat, járt már a kezembe ilyen és szinte használhatatlan annyira bugos, pl. bele akarsz tekerni egy számba, elkezd beletekerni de nem áll meg akármit nyomsz megy tovább, majd mikor a szám közepénél jár nagy nehezen megáll és visszajön a hang. -
Mindenkinek mondom akik a SonicStage-t szídják: A SonicStage-től a Sony véglegesen elbúcsúzott, szóval mostmár ez sem hátrány többé, teljesen szabadon másolható rá zene. Annyira szerintem sem volt gáz, de azért bevallhatjuk, hogy jobb hogy végre szabadon lehet zenét másolni az új Walkman-ekre. Az S700 széria valóban igencsek jó, de még a régebbi szériából való, ezért én inkább az új szériát ajánlanám: NWZ-A810 szériát. Nem 50 óráig játszik le, "csak" 33 óráig, viszont ehhez is profi (kb 10k ft értékű) fülest adnak, a kijelzője is csúcs (tehát adott a lehetőség videónézésre is, persze csak lehetőség, zenehallgatásra is teljesen tökéletes), és újabb hangjavító technológiák vannak benne, talán mégtökéletesebben szól, mint az S700. A SonicStage mentesség szintén nagy előny. 33k-ba kerül a 2 gigás változat, szóval azthiszem az ára sem vészes főleg ha belekalkulálod hogy mennyi mindent tud, milyen jól szól, milyen kijelzője van és 10k ft értékű fülest adnak hozzá. Szerintem nagyon jó vétel. Két hátránya van az S700-hoz képest: Nem lehet nagyon zsebben számot váltani, és nincs Noise Cancelling funkciója. (a Noise Cancelling a környezeti zajoknak ellentétes hanghullámokat generál, így szinte teljesen megszüntet minden beáramló zajt) Viszont saját tapasztalatból mondom, hogy egy jó in-ear füles önmagában is eléggé jól elszigeteli a hangot, annyira nem nagy hátrány a Noise Cancelling hiánya, ha jó fülest használsz mellette. -
en 2 gigas samsung yep et vettem 15e ért most... meg vagyok vele elégedve. bár néha megakad a hang 1-1 mp re...
Nekem felesleges hogy egy mp3 lejatszonak legyen nagy kijelzolje meg ilyenek... ugyis a zsebemben van, max szamot váltani veszem elő, ahhoz meg mindegy milyen a kijelzoje. :)
Fontosabb hogy a ezelőgombok sokáig bírják a gyűrődést ( itt jol jon mondjuk az erintokepernyo, de a samsungom is olyan), mert az eddigi lejatszoim ( noname szarok tobbnyire :D ) nem bírták 1-1 évnél tovább.
sony lejatszot meg elvből nem veszek, miutan 4x tettem ujra a windows-t hogy működjön a csodálatos sony software amivel masolni lehetne számokat... és egyszeruen nem indul el sem az én, sem a tesóm gépén. pedig minden neten fellelhető forumot végigolvastam vele kapcsolatban. :/ -
*kezelhetosege -
Rocko #13 A sonic stage meg egy olyan dolog, h néha bugos, de megszokható. Eleinte zavart, h nem lehet csak úgy rádobálni TC-rel számokat, de azátán rájöttem, nem is baj. Így legalább rendezett marad mindig a tracklista. Ráadásul ha tudom h hosszabb időre megyek akkor alacsonyabb bitrátával konvertálom rá a cuccokat így több fér rá és lemondok némi plusz hangminőségről, de szvsz ez vállalható. -
es az iaudio? igaz a kezelese egy fos, de a hangminoseg/akku az egyik legjobb -
Rocko #11 ok én erre teszem magánvagyonom egy részét: Sony NW-S703G
~35ezerbe kerül, de ehhez nem kell venni egy új fülest, ha normális hangminőséget szeretnél. A ház nagy része fémből készült, ennek van súlya nem úgy mint a cukipodnak... (értsd: "sefül" és "nanó") Kezelés is sokkal egyszerűbb nem kell előtúrni ha szeretnél számot váltani hanem csak kéz zsebre és teker egyet. Ráadásül ezzel simán el tudsz menni úgy egy hétre vagy akár 10 napra is, hogy nem töltöd fel, mert az aku tényleg rohadt sokáig bírja és nem csak márketing f@szság amit írnak h 50óra. Eddig az elődjét nyúztam, csak sajnos elhagytam valahol... Az ilyen volt: NW-E405 -
Hm, az Apple megfizetteti a márkát?
Amikor nyáron az USA-ban vettem a MacBookomat, akkor kategóriájában a legolcsóbb volt. Annyi pénzért más gyártótól csak szarabb hardverű gépet kaptam volna, a worldwide garanciáról és az ingyen iPod Nanoról már inkább nem is beszélek...
Ja, hogy ne legyek off, nekem Sony A3000-es lejátszóm van. 20GB, aránylag magas akkuidő, szép külső, jó hangminőség, nincsenek fölösleges funckiók (pl. színes kijelző és az azzal járó ökörségek).
Hátrányok: Sonicstage, mindenhol szarrátörő fülhallgató konstrukció, pár kényelmi funkció használhatatlan vagy én nem jöttem még rá a titkára (Top 100), valamint napfényben használhatatlan kijelző - illetve nem használhatatlan, mert tükörnek jó.
A Sonicstage szokható, összességében nem sokkal rosszabb, mint a régebbi iTunes verziók, maga a hardver pedig elég jó. -
aDannyBoy #9 itt az alkalom, hogy mindenki felsorolja a favoritjait, végre arra használnátok a fórumot amire való és nem hőzöngésre :) -
És akkor még finoman fogalmaztál. :) Tényleg kicsit vicces, hogy pont az igazán jó mp3 lejátszók maradnak ki a cikkből, és a trendi tömegsz@rokkal van telerakva... Jó, tudom, az igényesség nem divat manapság. Inkább hallgat mindenki 128kb/s mp3-at a 23ezer forintos (~5ezer ft értékű) shuffle-n, minthogy kicsit kinyitná a szemét és rájönne, hogy ennyi pénzből mit kaphatna. De engem nem érdekel, ha ez kell a népnek, vegyék csak nyugodtan, én nem idegesítem magam. -
Rocko #7 EMBER!!! HOL MARAD A SONY???? (az ok h az az epöl f@**t sz**juk, azért a sony is elég jó lejátszókat dob piacra...) -
Kb 2ezer forint egy hálózati töltő-usb kábel. -
Oké. Akkor a cikkhez tegyük még hozzá a teljesség kedvéért, hogy akinek a hangminőség is számít egy cseppet az olyan rendkívül fontos dolgok mellett, mint hogy legyen scroll kerék, és hogy trendi tömegterméket vegyen, az vagy Sony-t, vagy iAudio-t vegyen. -
nekem adtak alapból hozzá olyat hogy hogy usb-n keresztül rámegy hálózatra. kicsit hülyén néz ki, de ilyen kéne neked is. -
az ipodhoz lehet kapni 10ropiért konektoros töltőt :D -
csgj #2 Nekem ilyen "Ultragagyi", rohadt egyszerű, 1 gigás mp3 lejátszóm van, már másfél éve... És egyszer sem ment tönkre, könnyen kezelhető és jó a hangminőség. Én nem általánosítanék... Sztem a márkás cucc is lehet gagyi. -
roliika #1 5 boltba kerestem olyat faternak mi hálózatról is tölthető. Nincs...erre miért nem gondolnak a boltok? 5. ben rendeltem...persze nem láttam, tehát ha csütörtökön megjön akkor látom először.