Dany007#93
" Kézzel foható bizonyíték! Erre azt tudom mondani, mikor Jézus meggyógyította a bénát szombaton, akkor meg akarták Őt őlni! "
Ha neked ez kézzel fogható bizonyíték akkor ennyi erővel az összes ufo mesét, de még a hófehérkét is elhihetnéd mint valóság, megtörtént eset.
És tudod az emberek nagyrészének bizonyíték kell. Értelmes, kézzel fogható, nem a blabla szöveg amit évezredekkel ezelőtt írt valaki! Mert még az író / írói sem bizonyítottak. Az ég világon semmi.
Én nem mondom azt, hogy nem lehet ilyen szinten vakon, csak a szíveddel hinni, de akkor ennyi erővel tényleg bármit el lehet hinni!
Mert ha azt mondom én vagyok a nagy Gugua! és írok egy szép vaskos könyvet mindenféle hihetetlen csodatevésemről, meg okító, tanító történetekkel töltöm ki, és ezt megírja még pár másik ember is , más szemszögből, akkor majd hiszel bennem ?
Mert valójában semmi mást nem tudsz, mint azt, amit a Bibliában leírtak! Az ég világon semmi mást! A Bibliáról meg annyit tudsz biztossan, bizonyíthatóan, hogy nagyon régen írta valaki. Puff , ennyi. Kész.