donsergiooo#81
..minden ember igaz a maga szemei elött! ..és a bölcs elrejti az Ő tudományát, de a bolond napvilágra hozza az ő bolondságát... Ti emberektől idéztek és balgatag mesékre és mitoszokra támaszkodtok (lásd. szent IStván - mert mitől szent valaki, ha nem ISten mondja és látja szentnek?) Nem attól szent valaki, hogy a Pápa v a katolikus egyház szenté avat valakit! a Pápa is térjen meg és fogadja be a szívébe Jézust, akkor van örök élete, különben meg elkárhozik!
Különben is ahogy a zsoltárokban írva van, nem a halottak dicsőítik IStent! Elég legyen a halott kultuszból, elég a halott imádatból! Én az életet tisztelem és nekem Élő az ISteneme nem pedig halott, mert feltámadott! - mert az hogy a templomokban is sírok vannak, gyász és mély lelki áhitat - sajnos ez az hogy nincs az élő Isten jelen! Olyanok vagytok mint a zengő érc és a pengő cimbalom, de aki életet ad, nem akarjátok, h nektek is életet adjon! Saját beszédeitek tőrébe estek - mert az is írva van, h ISten a kevélyeknek ellene áll, az alázatosoknak enged. De ti csak okoskodtok és a saját igazatokat keresitek ahelyett, hogy alázatosak lennétek ISten felé!
Vannak tárgyi bizonyítékok Dany007! -Az Ó szövetségi eseményekből mind sok sok bizonyíték van amit már régészek megtaláltak! De ha pl: előkerülne a frigyláda az bizonyítaná - de csak az Ó szövetséget! Amúgy meg van a frigyláda és ott van Jeruzsálembe hiszem! ..de ISten dicsősége kijött a templomból mert ketté hasadt a kárpit és nem lakozik többé kézzel csinált templomokban! Vajon tudja-e közvetíteni Isten dicsőségét egy ember által készített templom, tárgy vagy bármi más? NEM a válasz! Isten dicsőségét az ember tudja hordozni!
A Megtérés nem egy bonyolúlt kifejezés! Azt jelenti, hogy oda fordulsz Istenhez! És nem iylen meg oylan emberek világnézetére kell hivatkozni, hanem csak egy dolog adatott az embernek ez pedig az Ige! Ahogy János apostol írja:
1. Kezdetben vala az Íge, és az Íge vala az Istennél, és Isten vala az Íge.
2. Ez kezdetben az Istennél vala.
3. Minden ő általa lett és nála nélkül semmi sem lett, a mi lett.
4. Ő benne vala az élet, és az élet vala az emberek világossága;
5. Ez a világosság a sötétségben fénylik, de a sötétség nem fogadta be azt.
A Bibliát elvetitek pedig onnan a réma! Ti azt mondjátok, h belemagyarázok -pedig én nem buzdítottam másra, mint hogy Jézus a megváltó!
Pontosan ez az, h az Ige a Názáreti Jézus, aki testé lett! Ő a Logosz, Ő a Vagyok, Ő a kezdet és a Vég, Ő az Alfa és az Omega, mert minden általa és Ő reá nézve teremtetett. És Ő a botránykő a Sionon és aki beleütközik összetöri magát, akire -e Kő rá esik összezuzza, mert Ő lett mindeneknek a szegletköve! Ez azt jelenti, hogy aki ésszel okoskodással, vagy a saját elképzelésével probálja meg elérni IStent, meg fog ütközni! MErt Istentől a kegyelem, IStentől az elhívás és senki nem mehet az Atyához csak Jézuson keresztűl!
.."szent" IStván az halott és pogány volt! Követte kereszténynek mondott létére azokat a pogány szokásokat amiket eddig a mai napig is sokan.. pl: halottak ünnepe, vagy ha jobban tetszik Hell of ween - kelat kultusz aminek semmi köze a kereszténységhez amit mostanság úgy hívnak, h HELLOWEEN! Ez a halál kultusza!
Ahogy szintén írva van amit Jézus mondott: a halottak temessék el az Ő halottaikat, de akiket hív ISten azok kövessék Őt!
..hát ennyi! a magyar történelm közt sok a mitoszra emelt személy - és hülyeség ahogy a rajzokon ábrázolva van, h a gloria az ember fejét körbe veszi, mert nem csak azt veszi körbe hanem az egész testét mindenét!
http://youtube.com/watch?v=bQftnekCv8U
És ajállom figyelmetekbe az apostolok cselekedetei Bibliai fejezetet ahogy írja, h eljön a Szentszellem! :D