donsergiooo#71
Én nem mondtam mást mint ami a Bibliában van kinyilatkoztatva! Én nem becsméreltem senkit sem! Nem test és vér ellen van nekem tusakodásom! Nem vagyok szélsőséges! NEm vagyok vallásos! De nem az a keresztény (ami mellesleg a Baptis szóbol ered - vagyis alámerített, vagy a KRisztusi szóból - ami a felkentett jelenti), hanem az aki az életével mutatja meg! El kell mondanom nektek, hogy én is bűnös ember voltam ...nagyon komoly függőségeim voltak, de mikor befogadtam a szívembe Jézus-t akkor a láncok lehulltak róla és megszabadított minden függőségemből és abrációmból! Már nem vagyok ugyanaz az ember aki egykor voltam, az az ember halott, mert én már újjászületett ember vagyok (mert ami testől született test az, ami szellemtől szellem az - ahogy Jézus mondta Nikodémusnak). Én nem hazudok! Hazudnék, ha azt mondanám, nem ismertem meg a megváltót, ha nem lenne személyes kapcsolatom vele! Hazudnék ha mást állítanék mint ami igaz és az egyik parancsolat az, h ne hazudj, ne tégy hamis tanubizonyságot! NEm tettem ISten elött mondom neketek! Sok kérdés, sok válasz. De tényleg nem mondtam mást, mint ami Isten kinyilatkoztatott igéjébe van megírva! Mert ha szerintetek csak erkölcsi tanítás elég ahoz h az ember jó legyen, akkor miért tart itt a világ? Nem! Az a helyzet, hogy az ember egy idegen elnyomó hatalom uralma alatt van, aki betegségekkel, fájdalmakkal, balsorsal, halállal veri meg az embereket! De Jézus az élet és itéljetek meg Isten igéjén keresztűl, hogy hazudtam-e nektek! Ha valamit nem úgy mondtam, keressetek rá és mutassatok rá Isten igéjéből a Bibliából! Mert a hitem szerint ez nem egy erkölcsi tamnrendszer, hiszen rengeteg történelmi eseményen keresztűl mutatja be ISten hatalmát, dicsőségét, szeretetét, irgalmát és erjét! És engem ez az ISten hivott ki anyám és apám eddigi hiábavaló életéből! ..bocsánat ha valkit megsértettem, ez valóban heves vitákat eredményez! De azt tudom, h Jézus valósággal betegeket gyógyít, ma is megváltoztatja az emberi sorsokat és sorolhatnám! NEm én vagyok a tökéletes, a hibátlan.. hanem az a személy aki már bennem él!
Magyar történelemről annyit, h a magyarok sámán vallásuak voltak és bizony semmi köze nem volt a kereszténységhez annak ami a középkorban volt. ..pl : Szent IStván Vazult megöletette. Ennyit a szeretetről! NEm krisztusi emberek azok akik a középkorban kivégezték a haladó gondolkodású embereket, nem keresztények akik kiadták a zsidókat a második világháború idején, és nem keresztények azok az egyházfők, akik szélsőséges és politikai vitákban buzdítják az embereket a lázadásra és a gyűlöletre! Én a békesség és a szeretet evangéliumát közöltem, persze megtámadtak ezzel kapcsolatban, de ez így is van rendjén, hiszen a világ ISten ellenesen van berendezkedve! a mult is erről tesz bizonyságot!
Én azt kívánom, h ISten érintse meg az embereket, törje össze azt az igát ami altt nyögnek az emberek (akár betegség, akár függőség). Bocsássa meg minden ember bűnét és ne emlékezzen meg álnokságaikról, ahogy nekem se! Kívánom, hogy megtapasztaljátok azt a kegyelmet amit én megtapasztaltam! - bár nem tudjátok, kételkedtek, de esélyt adhattok IStennek!