• donsergiooo
    Isten szavával teremtette a világmindenséget! Ő kimondta és meglett! A Semmiből állt elő! Továbbá ne materiális módon gondolkodj, mert az amit látsz az mulandó, az amit látsz nem a teljes valóság! (hiszen van szellemi valóság is) Isten 6000 évvel ezelött az ember teremtésével befejezte az alkotó munkáját! (ahogy írva van: minden jó és tökéletes volt) De amikor a bűn belépet az ember életébe, ugyanúgy a jelenvaló látható világ is megromlott ezáltal. Isten azért megigérte, hjogy új világot, új eget, új földet fog teremteni azoknak akik hisznek benne! Ez a világ is személyközpontú! Mikor Isten meghatározta a mélységeket, a hosszúságokat (ahogy a Biblia írja - mert a Biblia Isten szelleme álltal kinyilatkoztatott igazságokat tartalmazza - nem pedig emberekét), beállította a jelenvaló világ törvényeit akkor azt írja a zsoltáros, hogy mikor mindezeket alkotta a teremtő, akkor jelenvoltam és kézművesként játszav segítettem IStennek. (Természetesen tudjuk, h nem maga a zsoltáros volt ott, hanem ISten szelleme jelentette ki ezt arról a személyről, aki a Vagyok. (ez volt a neve a Kezdet és a Vég - Ő benne teremtetett mindenek és Ő érte, mert Ő az Atyának a gyönyörűsége) - És Ő rajta és az áldozatán keresztűl néz az Atya minket ezért hallgat meg minket ISten. És mindez kegyelmeből, ISten szeretetéből, nem pedig a te elért eredményeidtől, tudásodtól, vagy mert megérdemelnéd! NEm! Nem érdemeljük meg, nekünk meg kellene halni, de mégis ISten életet akar adni mindjájunknak! ...és mégis Isten újjá teremt mindent!
    Minden amit ISten mondott beteljesedik! ..egy vessző és egy pontocska sem tünik el belőle!
    De akik hisznek benne oylanná válnak mint Ő és valóban egy új faj fog létrejönni az Ádámi és a Krisztusi fajból! Ezzel nem azt akarom mondani, h az ember ISten lesz nem! Isten partnerként, fiaként kezeli azt akik elfogadják Jézust személyes megváltójuknak!
    Isten eladó? -ez csak egy gyenge próbálkozás mint anno Bábelnél a Sineár földjén (lázadás földje) Pont ez amit csinálnak emberek ez a lázadás , ez az engedetlenség és ez az ami kiváltja majd ISten ítéletét! De ma még kegyelem van! :)
    Akarjatok élni (de ne tévesszétek össze a biológiai életet a szellemi élettel) Mert ha valki elhagyaj a testét(ISten által kijelőlt helyre kerűl - vagy a menybe v. a pokolba kerűl! Nincsen lélekvándorlás, az ember nem jönn vissza ha egyszer kileheli a lelkét - MErt ISten azt mondta mikor vétkezett az ember, h megbántam, h Őt teremtettem, ezért az én Szellemem [Ruakh - megelevenítő szellem] ne maradjon a testében örökké mert porból készítetett) Jézus az egyetlen név amelyben megtartatásunk van! Ő nem ember h hazudjon, és ha igaz szívvel keresitek Ő válaszolni fog!
    Vidám Vasárnapot mindenkinek! Nézzétek az ATV-t 11:00 -tól!
    Shalom veletek!