A világûr sem kímélte a jégkorszak nagyjait
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Továbbá a Tudomány nem bizonyította be ISten létezését? - de nem is cáfolta! Viszont a Biblia egyértelmüen kijelenti, hogy minden Õ teremtett! Nézd meg az eget, a földet, azokat a sok milliónyi fajt ami él a földön! Az egélsz világ ahogy beállította a mûködését! Nézzetek magatokra! Ez azthiszem nem egy evolució mûve! Bocs fiuk, de Darvin nem csinál belõlem majmot! Bár ti inkább szeretnbétek azok lenni! Kérdem, hogy egy ember aki élt 80évet (és bár szenzáció hajhász volt) hogy állapíthatná már meg, hogy ez vagy az hány millió éves!
Evolució az azt jelenti, h fejlõdés elmélet - és bár 1sejtbõl több sejt, mégis az British muzeumban van egy nagy kérdõjel, mikor is egy fejltett emlõs állat mancsa után egy lónak a patája áll a sorban a következõ helyen! Ez azt hiszem visszafejlõdés!
Továbbá a tudás amit tanultok Egyetemeken vagy fõsuli azt ti kézpénznek veszitek! Meg van írva: ISten gondolatai magasabbak az ember gondolatainál és neveti az Úr akik vele perbe szállnak!
Én pedig bizonyságként állok itt, hogy Isten létezik, mert személyes kapcsolatom van vele! Él és dícsérem Õt amig élek ezen a földön! Õ az aki életet ad mindannyiunknak! - és téved az a kedves hozzászóló aki azt írta, hogy a keresztények üldöztek embereket! Bocs - de a helyzet az hogy ISten nevében pont a keresztényeket üldözték a középkorba! Azok akik nem vetették alá magukat az akkori kór vallási uralmának, hanem szabadon a bibliai kinyilatkoztatás alapján akarták a hitüket gyakorólni és ez nem tetszett a magukat keresztényeknek mondó bálványimádó és szemvényvesztõ vallási hatalomnak. Ma is így van ez!
Az én életem egy zsákucca volt. Tele voltam függõségekkel és csak ISten volt képes helyre állítani! És élek virulok... Egyes embereknek ez nevetséges, de az nevet aki utána nevet!
Mert pont ez a hit botránya, hogy ISten nem a világnak jelentette ki magát, hanem azoknak akik elfogadják Õt! De ISten országa itt van közöttetek. Nem látható módon jött el - emberi szívbõl - emberi szívbe! MErt nincsen semmi más amivel IStenhez közel lehet kerûlni, mint a Bibliai kinyilatkoztatáson keresztüli hit!
Ó -divatú vagyok? NEm ...sõt ez lesz a jövõ! Ti vagytok Ó divatuak akik foggal körömmel ragaszkodtok ehhez a világhoz! Erre a világra ki lett mondva IStennek az ígérete! De van egy kiút és ez JÉZUS!
Tovább nem kívánok kemmentálni, ha úgy gondolod hülyeség ám legyen, én tudom hogy honnan jöttem és hova megyek ...és mint mondtam majd kiderûl kinek lett igaza! Nem kell sokat várni pár év! De egy tippet adok! Fogadd be a szivedbe JÉZUST! Õ az egyetlen kiút ...!
Mert ti kik sötétségben vagytok nemtudjátok merre mentek, de az aki által és akiért teremtetett ez a világ Õ szólt és kijelntette magát! Õ a VAGYOK és Õ JÉZUS ..és Él feltámadt és hamar vissza fog jönni!
ÁMEN!
Ez azért nem egészen így van. Rengeteg tudós, nagy tudós volt aki mélyen vallásos volt, éppen azért mert nem hitték el azt hogy az a komplex témakör amiben épp vizsgálódtak csak a véletlen folyamán keletkezett volna, sõt lehet akár azért is kutatták, mert belül úgy gondolták hogy ez közelebb viszi õket valamilyen teremtõhöz, vagy annak megértéséhez.
A kereszténységrõl:
Isten a legfõbb jó, minden jó forrása, egyik legfontosabb "tanítása" a megbocsátás fontossága. "Ha megdobnak kõvel, dobd vissza kenyérrel" (ezt asszem Jézus mondta). A fõ fõ Jóság, a Mindenható "publikált" 10 parancsolatot, amibõl ha bármelyiket is megszeged (és nem gyónod meg), a pokolra kerülsz, kõkeményen, ahol aztán az idõk végezetéig a kínok kínját kell kiállnod. Ennyit Isten kurvanagy jóságáról, ami a szaros könyvecskéik egyik alappillére. Ja kérem, ha ezt elmondod egy kereszténynek, mit fog rá válaszolni? "Isten útjai kifürkészhetetlenek". Ez a jolly joker, ezzel még a legotrombább logikai ellentmondást is meg lehet magyarázni. Ámen.
Aki ilyeneket állít, annak fogalma sincs az evolúcióról, csak hallott vmi trendi fantazmagóriát és osztja az észt.
arról nem is beszélve hogy az elsõ élõlényeknek nem volt dns-ük, így nem a háború és békét kellett a szélnek összefújnia, hanem mondjuk csak a heti tv-újságot :)
vagy ha az élet a földre kívülrõl érkezett (pl aszteroidákon, archeák formájában, amikrõl bebizonyították hogy szélsõségesen extrém körülmények között is képesek fennmaradni), akkor még több idõ és még megfelelõbb hely is a rendelkezésre állhatott a kialakulásukhoz.
az tuti hogy ezek nem szilárd tények, és nagyon kis valószínûségekrõl beszélünk, de még így is ezerszer megalapozottabb a biblia meséihez képest.
Például az õsemberek mit mondhattak a villámokra ? Biztos valamilyen isten mûve. Mostmár persze tudjuk mi az.
Az isteneknek csak a tudatlanok közt van hatalmuk, olyanok közt akik ha valami ismeretlennel és megmagyarázhatatlannal találkoznak egybõl rávágják hogy biztos isten tette, és ezzel el van intézve.
Az evolúció elleni harcukkal is csak bolondot csinálnak magukból. Nem kell itt évmilliókkal dobálózni, csak nézzétek meg a kutyákat.
Mert azt ne mondja már senki hogy a spániel a farkas egyik alfaja. :)
A Big Bang elmélet annyira, de annyira gyenge, és erõltetett hogy ahhoz képest a kalevala száraz tény. Azt az aprócska tényt se hagyjuk figyelmen kívül, hogy még egyetlen kísérlet során sem sikerült villámlásból, homokból meg némi esõbõl egysejtût kreálni <#alien2>#alien2>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De az még csak hagyjám, ha próbál összefüggéseket keresni a vallás és a tudomány között. Az tud nagyon dühíteni, amikor valaki mindenáron bele akarja magyarázni a tudományba a vallást!
A buddhisták sem irtották ki magukat, meg az amerikai õslakosok sem. Ja, az utóbbit véletlenül pont a keresztény, szeretetrõl erkölcsi magasságokból papoló európaiak irtották ki. Nahát.
Azt mondjuk jól látod, hogy általában ez a fõ érvük arra, hogy miért is kellett a sötét középkor, csak szerintem ez is hazugság. Mint annyi minden más a mondókájukban.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ehh. Ha a vallási fanatikusok csak feleannyi erõfeszítést tennének(és tettek volna a történelem folyamán) valami értelmes témában, mint amekkora erõvel megpróbálják beleerõszakolni a világot a Bibliába, valószínûleg már a szomszédos csillagokat kolonizálnánk.
http://tibor.szasz.hu - Webfüggõség a köbön http://torrentek.hu - Mindenki meg van hívva
Nah, részemrõl ennyi!
písssz <#fogmosas>#fogmosas>
mamut monnnyon le!!!!<#violent>#violent>
NAh részemrõl ennyi....!
Üdv!
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
nem szoktam beállni a téged gyalázók táborába (nem azért, mert néhanap nem értek velük egyet, csak minek rugdalni a döglött oroszlánt, fõleg, ha az álcázott csirke)
de baráti tanács (nemcsak neked, de az önjelölt professzoroknak is):
- elöször gondolkozik, utána beszél (ír)
- a többi ember nem hülye. Ha nem értenek veled egyet, akkor is leht igazuk
- Ha kitaláltál valami újat, jó eséllyel más is rájött arra már. Elõször utánanéz, utána lehet észt osztani.
- Ha valamiben "tovább akarsz lépni", akkor illik legalább azt a szintet megismerni (legalább nagy vonalakban), mint amit meg akarsz haladni. Enélkül az elméletek gyártása (többnyire) üres handabandázás.
egyébként semmi bajom veled, te legalább nem az "agresszív és kuka" alfajból való vagy, mert azokat csipázom nagyon kevéssé.
Hattyú? Hol?
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedõ idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petõfi Sándor/
Te...olvastam ennél vadabb sztorikat is amit leírtál, szerintem az ufó magazinba már kérd elõre a honoráriumod... :DDD (Bocs szerkesztõk :DD)
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Vannak is elméleteim, hogy kik lõtték ki õket: <#vigyor2>#vigyor2>
1. Az akkori civilizáció fejlettebb volt mint hittük, és ezek atlantiszi félautomata fegyverek nyomai
2. Az orosz hadsereg idõutazással kisérletezett, de csak oda mûködött, és a múltban ragadt, éhes kiskatonák mamutra vadásztak kalasnyikovokkal
3. Akkoriban gyakran jártak felénk predátorok, és nagyvadra mentek
Ahogy roliika a hülyeségeit aláírni szokta: kopirájt <#idiota>#idiota>
+1. Ezek fröccsöntött mûanyag ál-leletek <#hehe>#hehe>
+2. leszámolás volt a Mamutban (pláza) és ezeket a BRFK állítottak ki a sajtótájékoztatón <#zavart2>#zavart2>
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedõ idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petõfi Sándor/