donsergiooo#34
Idézet: ""Ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel"" - ezt azthisztem te mondod Iylen nincs a Bibliában -Jézus se mondott ilyet! - nézz utána! A 10parancsolat maga a törvény ami valóban útmutatás, de ez azért adatott mert hit által igazúl meg az ember, nem pedig törvény által! A Bűn az engedetlenség, ami a test kívánságaiban van jelen! NEm nehéz bűn nélkül élni ha Istennel valóságos és személyes kapcsolatod van! Továbbá kedves
WoHu Isten igani maga a szeretet (és ez nem érzelmi kérdés)! Ő az egyetlen fiát odaadta érted, h te élhess és ne hallj meg! Mert nincsen semmi más ami elválaszt IStentől csak a BŰN! - de van kegyelem ezért nem kell meghalnod!
Isten útjai nem kifürkészhetetlenek - Ő kijelntette jó előre hogy mi a terve, veled, mi a terve a világgal ..stb. - ez megint csak abból fakad, hogy nem tudod ISten tervét az életetdbe! Meg van írva, h ISten nem örűl a bűnös ember halálán! ISten szeret! Értsd meg aki ezzel mást mond az hazudik, nem ismerte meg IStent!
Nézzd! Jézus ezt mondta: Elétekbe adtam az Életet és a Halált! Válasszatok! -ez ennyire egyszerű! ISten akarja hogy ÉLJ! -de rajtad ál, hogy elfogadod-e Jézust személyes megváltódnak vagy nem! ..ha nem az a te dolgod ..egyszer minden ember számot fog adni cselekedeteiről- Igen te is DANY007!
Nem tudja az ember magát üdvözíteni, nem fogsz világosságra jutni! Budha különben is maga állította hogy Ő miylen Bűnös ember volt!
Jézus meg nem vallásalapító -hanem az IStennek a fia!
És közlöm veletek mit Üzen nektek! - Higyjetek bennem és aki bennem hisz nem fog halált látni! Ezt a parancsolatot adta, hogy szeresd felebarátodat mint te magadat! Ezért én most mindenkinek kívánom, hogy ismerje meg ISten hatalmas kegyelmét, szabadítását, gyógyítását! Ő a válasz mindenkinek!
Békesség veletek!