• donsergiooo
    #33
    Nah akkor most elárulok egy titkot! Az emberek nem térnek meg ha ISten nem érinti meg Őket! Isten nem azok számára válasz akik tudatlanok, bár tény akik okosaknak és valakiknek hiszik magukat azok bizony nem fogják Istent meglátni.
    Továbbá a Tudomány nem bizonyította be ISten létezését? - de nem is cáfolta! Viszont a Biblia egyértelmüen kijelenti, hogy minden Ő teremtett! Nézd meg az eget, a földet, azokat a sok milliónyi fajt ami él a földön! Az egélsz világ ahogy beállította a működését! Nézzetek magatokra! Ez azthiszem nem egy evolució műve! Bocs fiuk, de Darvin nem csinál belőlem majmot! Bár ti inkább szeretnbétek azok lenni! Kérdem, hogy egy ember aki élt 80évet (és bár szenzáció hajhász volt) hogy állapíthatná már meg, hogy ez vagy az hány millió éves!
    Evolució az azt jelenti, h fejlődés elmélet - és bár 1sejtből több sejt, mégis az British muzeumban van egy nagy kérdőjel, mikor is egy fejltett emlős állat mancsa után egy lónak a patája áll a sorban a következő helyen! Ez azt hiszem visszafejlődés!
    Továbbá a tudás amit tanultok Egyetemeken vagy fősuli azt ti kézpénznek veszitek! Meg van írva: ISten gondolatai magasabbak az ember gondolatainál és neveti az Úr akik vele perbe szállnak!
    Én pedig bizonyságként állok itt, hogy Isten létezik, mert személyes kapcsolatom van vele! Él és dícsérem Őt amig élek ezen a földön! Ő az aki életet ad mindannyiunknak! - és téved az a kedves hozzászóló aki azt írta, hogy a keresztények üldöztek embereket! Bocs - de a helyzet az hogy ISten nevében pont a keresztényeket üldözték a középkorba! Azok akik nem vetették alá magukat az akkori kór vallási uralmának, hanem szabadon a bibliai kinyilatkoztatás alapján akarták a hitüket gyakorólni és ez nem tetszett a magukat keresztényeknek mondó bálványimádó és szemvényvesztő vallási hatalomnak. Ma is így van ez!
    Az én életem egy zsákucca volt. Tele voltam függőségekkel és csak ISten volt képes helyre állítani! És élek virulok... Egyes embereknek ez nevetséges, de az nevet aki utána nevet!
    Mert pont ez a hit botránya, hogy ISten nem a világnak jelentette ki magát, hanem azoknak akik elfogadják Őt! De ISten országa itt van közöttetek. Nem látható módon jött el - emberi szívből - emberi szívbe! MErt nincsen semmi más amivel IStenhez közel lehet kerűlni, mint a Bibliai kinyilatkoztatáson keresztüli hit!
    Ó -divatú vagyok? NEm ...sőt ez lesz a jövő! Ti vagytok Ó divatuak akik foggal körömmel ragaszkodtok ehhez a világhoz! Erre a világra ki lett mondva IStennek az ígérete! De van egy kiút és ez JÉZUS!
    Tovább nem kívánok kemmentálni, ha úgy gondolod hülyeség ám legyen, én tudom hogy honnan jöttem és hova megyek ...és mint mondtam majd kiderűl kinek lett igaza! Nem kell sokat várni pár év! De egy tippet adok! Fogadd be a szivedbe JÉZUST! Ő az egyetlen kiút ...!
    Mert ti kik sötétségben vagytok nemtudjátok merre mentek, de az aki által és akiért teremtetett ez a világ Ő szólt és kijelntette magát! Ő a VAGYOK és Ő JÉZUS ..és Él feltámadt és hamar vissza fog jönni!
    ÁMEN!