• opeca
    "Én csak rajzfilmeket mértem össze,nem kell itt kultúrákat belekeverni,meg hogy aki nem szereti,az akkor nem érti meg az anime kultúrát stb stb..."

De, sajnos kell, hiszen annyira távol áll egymástól a nyugati és a távol-keleti kultúra, hogy ezek a fajta különbségek sok területeken jelentkeznek, így a szórakoztató műsorok készítésében is.

"Felőlem hívhatod akárhogy,anime-nek,vagy ahogy akarod,a lényegen nem változtat hogy egy gyenge valami,amit ugyanúgy a gyerekek is néznek sajnos..."

Az, hogy a kölköd mit néz, az elsősorban a Te felelősséged. Hiszen ennyi erővel semmiféle olyan műsort nem adhatnának le, amiben valamilyen szintű erőszak jelen van.

Mónika show délután, az köll neked a sok pirézzel, de jajgatsz, ha a Dragonball megy:)

Persze nem akarok újra belemenni ebbe a vitába, mert az már kőkemény tény, hogy ilyen alapon a Tom & Jerry-ben is van ugyanannyi erőszak, mint a Dragonballban.
    Mellesleg a T&J olyan, minden realitást nélkülöző nézőpontból mutatja meg az erőszakot, hogy az még veszélyesebb is egy gyerek mentális fejlődésére, mint egy nem kölköknek szánt anime.

"Arra meg hogy egy felnőtt ilyet néz,inkább nem mondok semmit :)"

Nah ez egy teljesen felesleges mondat volt, mert ha mernéd vállani azt, hogy te mit nézel, akkor tuti, hogy én is kapábsból le tudnám szólni:)