-
Ó nagyon tévedsz megszámlálhatatlan fronton. Tudom hogy benne van a címében hogy "egyik" de CoD4 pl nem jó ennyire, sőt sok más kategóriában is rengeteg jobb versenyző van
Minden idők egyik legjobb játéka: Ó ilyen kategórát nem szabad indítani. 2 stílust lehetetlen összehasonlítani. De akkor legyen PacMan ha már ilyen van :D
Minden idők egyik legszínvonalasabb játéka: Sok van(CoD4 a közelben nincs), de azt kell mondjam Psychonauts
Minden idők egyik leglátványosabb játéka: Ha szigorúan grafikára gyúrunk akkor jelenleg a Bioshock
Minden idők egyik legjobb pc-s karaktere: Shodan(System Shock)
Minden idők egyik legjobb játékadaptációs filmje:
Minden idők egyik legjobb arcade autós játéka: Flatout 2
Minden idők egyik legjobb modern kori háborús játéka: CoD4, ebben kiegyezünk :D
Minden idők egyik legjobb második világháborús játéka:
Minden idők egyik legjobb RTS-e: Dungeon Keeper
Minden idők egyik legfélemetesebb játéka: Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth
Minden idők egyik legjobb folytatásos játéka: Monkey Island sorozat
Minden idők egyik legjobb "kattingtatós" Hack N'Slash játéka: Sacred
Minden idők egyik legjobb rpg-je: Arcanum(Fallout2 0,0001%al lemaradt)
Minden idők egyik legjobb kalandjátéka: Curse of Monkey Island vagy Sam & Max Hit the Road & Grim Fandango. Egyaránt fantasztikusak
Minden idők egyik legjobb KOMMANDÓS játéka: Rainbow Six: Vegas(Ebben is egyetértek, de nem vagyok annyira otthon a témában)
Minden idők egyik legjobb lopakodós játéka: Hitman Blood Money
Minden idők egyik legjobb körökre osztott rtse: Ilyen kategória nem létezik. Vagy körökre osztott vagy real time stratégia. De értem én és: Civilization 3
Minden idők legjobb kiegészítője: W3: Frozen Throne
Amit meg kihagytál:
Egyik legjobb...
FPS - System Shock 2
TPS - MDK
"tycoon"(gazdasági építgetős) - SimCity 2000
űrszimulátor - Privateer 2
Platformjáték(ugrálós, mászkálós) - Psychonauts
Hirtelen ennyi jutott eszembe