Foci VB 2010
-
néztem a komenteid,enyhén összevissza beszélsz.
párat kiemelnék.."jövöre kise jutnak"ismereda focit,látomcsak fikázni jársz.
a másik nagy oriditoan hangos a hülyeségtöl megjegyzés..hogy nem érted mi zavarta nagy csapatokat..
figyelj már mond meg ha csaj vagy megértem.megalasz egy nagy nevet plbrazilia akkor már ugy gondolod jaj nekik adjuk az aranyat.semit nem tudsz hátéröl se az edigi vb-röl esetleg eb-kröl.vagy legalább olvasnál és tájékozodnál..nem mondanál ilyen hülyeségeket.mert ugye a csajok látják Eb-t spanyolok nyerték nekik szurkolnak.vagy meghalják h brazilia az fasza...rosszabb esetben egy joképü focista miat dobog mega szivük 1 csapatért (egy imserösöm japának ezért drukolt)de népszerübb portugália ronaldo miat...emelet emliteném a divat drukereket akik mindig az adot legerösebb kerettelrendelkezö vagy legjobb formában lévö csapatnakországnak drukol.és van a vérbeli szurkolo aki ért is hozá.
na ilyen emberek vannak.dönsd el hova tartozol...de sztem semmi képed nincs aról hogyan megy a foci.
elsö szabály.
hogy goljra játszák nem helyzetre se piros lapra.GÓLRA.
lásuk a nagy csapatokat miért zugtak ki.
Brazilia:
a dunga általátvet vállogatot telejes változáson ment át.brazilia ires a teknikás játékosairol és a joga bonitorol.játékosan trükösen és persze látványosan játzsotak mindig..duna azt gondolta menjünk az eredményre..ezis képes egy olasz-német hadrend szeritn játszani,csak az eredméy..tévedt.miért??mert nem ez volt eddig a válogatot erösége.nem 1-2 év alat fog ez megváltozni.és láthatuk leszerepeltek.alig birtak az elenfélel.emelet nem hivta meg ronaldino aki egész szezonban jo teljesitméynt nyujtot h bekerüljön.sebaj..majd leközebb
Argentina: ö nem szerepeltle.de egyetlen hiba a taktikai hátér volt.és messi rossz szerepköre.jó játékos de még ehez fiatal hogy ö huza a csapatot.de nembaj maradonna ah nem mond le jó lesz ez =)
Portugália:Számomr anagy csalodás volt.ronaldo játékát szeretem emberileg neméppen de itt amikor tudta bizonyitota felnö a csapatkapitány szerepkörhöz..de aza baj h csak NÉHA.emelet nem voltak megfelelö társai és roszs taktikai szerepkör jutot midenkinek.miért??
hiányzot a csapatból veloso szürü játéka.a rövid gyors paszos játék.nem pedig az ivelgetés(sajna ezt látuk)részletezhetném még de csak felhuzna.ugyhogy..annyi elég h szar edzö.
Olaszország: elvénültkeret.ez mident elárul.h a keret nagyrésze juventusos.és számos tehetséges fiatal bizonyitási lehetöséget se kapot.debelátáka hibát.reméljükleközelbb
Franciaország:számomra legjobbna utált csapat.a fegyelem hiányzot .emlékszünka chelasea edzöjére??Grantra.ö is kiváolo szakember DE fegyelmezni nem tud.és láthatuk többször mi az eredmény.egy edzönek legyne tekintélye.és tudja kezelni mentálisana csapatot.ez nem ment.pedig elkel ismerni igencsak elvannak látva franciák teetséges játékosokkal.Eb-re tuti összeszedik magukat.
Anglia:számomra legnagyobb csalodás.azt hitem capelo összeszedi csapaotot ami megtörtént.de amint elkezdödöt VB csoportkör.már elkeztéka nyögvelelös játékot...azt nem birom felfogni h mikor németek elen is rövid paszos játék ment.tudtak támadni.akor minek váltotak ivelgetésre??ez az idö elmult..nem jön be..megis érdemelték a vereséget.megnem adot gol ide vagy oda...legnagyobb probléma számomra az h vannak angliának klaszisai. ennyi nem kéne 1 csapatban.nem értem h miért nem kapot a fulham támadoja is lehetöséget.vagy számos más kiválo fiatal akik premiershipben játszanak.amásik ok még a sérülések.nem kelemes mikor a védö sor terry kivétellével lesérül..
nos sztem ezek a nagy csapatok amik lezugtak.ilyen ritkán volt de bekel valani,brazil olasz francia várhato volt migportugáloknál fejem fogtam.az angolok meg megkapták az idei vb legjobbb csapatátelenfelül...akiket rühelek a világválogatotsága miat elkel ismernem a legjobb és legszebb focit játszák..
ezt olvasva remélem rájösz h a foci nem a nevekröl szól nem csaka pénzöl és számos ok befolyásolja 1 mecs kimenetelét.ha ilyen kiszmithato lene a foci midenki nagycsapatokra tenne és halálra keresné magát.és nem csupán a véletlenrölszolt és szerencséröl h hollandia eljutot idáig.
Hollandia erösége sztem az h mindig is voltak játékosaik akik top csapaotkban játszanak és ez az Ajaxnak föleg köszönhetö a játékos nevelés.és másabb kis klubbé is persze de föleg ennek klubban aki iylen magasraemelte holland foci játékosait.és most ezek a játkosok megint kezdenek beérni.mindig közel voltak a célhoz és készen álltak mertveretlenülviszik végig mindig a csoportot.és a selejtezöt de mindig a szerencsén mulik h kiesnek..vagyis balszerencse nekik...most van szerencse is és Braziliátis jogosan verték meg.uruguayt szintén.szlovákiát is.sztem szlovákia nehezbb elenfél volt mint brazilia..na mindegy llényeg h sztem megérdemli h döntöt játszon.
na késö este kimeritö választ irtam.van bene helyesirás.leszarom kiirtam magambol =) de utálom mikor valaki ilyen nagyképü és gyerekes és nem ért hozá.