Nekem egy nagy láda legóm volt. Az előre legyértott szeteket egybeöntöttem, és a dobozt pairostul kidobtam. Sose szerettem ha megmondják hogy mit rakjak össze :) A szín meg nem érdekelt, minden összevissza színű volt. Csak a forma hajtott . Mivel repülőbuzi vok szinte csak repülőt építettem. Kedvencem az A-10esem volt (40 centi volt kb) és a kétüléses Mig29em :) az nagy volt. Mire használtam? Több órányi építés aztán nekivágtam a falnak, lezuhanást szimuláltam, kényszerleszálltam, rakéta találatot kapott... Mikor már nem volt mit lerobbantani róluk ujra összeraktam ugyanazt. Ezt 3-4szer megcsináltam, meguntam és építettem a következő gépet. Kedvencem a 30 személyes utasszállítom volt. Imádtam szétszaggatni az embereket halottakat csinálva :DDD Persze lezuhanás után. Csináltam pár autót is, de mindig kettőt, hogy töréstesztet jáccak. Minél kisebb elemekből építettem mindent (a megfelelő merevséget megtarta), hogy jobban törjön. Lehet baj van velem, vagy igy vezettem le kamaszkori feszültségem? Ja még építettem eiffel tornyot, hidat, Titan lépegetőt a tiberian sunból (kurvajo lett). Ezen sorok leírásával kedvem támadt építeni, de kár hogy odaadtam uncsitesónak :(( vígasztaljatok!