3204
-
#798 a kalózós lego volt az igazi. -
#797 ma jönnek a gyerekek karácsonyozni, úgyhogy ma én is építeni fogok :)
-
#796 Valószínű...:)) -
Prank #795 szippantós kocsi nincs? -
#794 Betonkeverőt én is nézegettem már, de ez a kukásautó mindent üt. :) -
#793 Hát akinek ilyen jól megy ugye...
:D -
gyuri12 #792 jóanul néz ki:)
én nem legót kaptam,de van sok-sok pénzem,lehet hogy legóra is fogok belőle költeni -
#791 200 darabos, kép alapján kevesebbnek tűnt. -
#790 én megvettem a narancssárga kukásautót
a régihez képest rengeteg apró bizbasz van, korántsem annyira stabil mint a régi, ha nem finoman nyúlsz hozzá, akkor leesik az eleje, a kipufogócsövet nem tartja semmi, ha tologatni akarod mozog a billenő rakodótér (vagy minek nevezzem) nagyon széles, ezzel ugyan be nem fordulsz az úton, vezérnek nincs ajtó, ellenben elég makattszerű, meglehetősen jól néz ki, és narancssárga :) (fő ok amiért megvettem)
ez is tetszik, lehet, hogy még ilyet is veszek :)
a régi kukásautót is megkeresem vhol -
#789 Ááááááááááá... -
#788 Még ő is gyerek:PPPPPPPPPP -
#787 Egyértelmű:)) -
#786 magadnak vetted vagy a gyereknek? :) -
#785 Az alternativban lehet az. Pneumatikus defaultból. -
Cat 02 #784 daru motoros ? -
#783 Most épitem:
-
#782 na ki milyen Legot kapott karácsonyra? -
gyuri12 #781 nekem a legösszetettebb "lőfegyvereim" legóból egy sajátkészítésű(és jól lövő) katapult volt, a másik meg olyan nyilvető izék,scorpionok,vagy mik(azok még jobban lőttek) -
#780 MOC-ok.
Brickshelf-en keress rá és irj a készitőjének, hátha ad leirást, hogy hogy csinálta. -
Zsolcz #779 :O komoly?:C francba:( -
Cat 02 #778 ezket ők csinálták -
Zsolcz #777 Mektudhatom hogy hol és mennyiér lehet ilyeneket venni? -
gyuri12 #776 meg ahogy nézem nincsenek is hozzá alkatrészek:(
(pedig aza minigun milyen állat...) -
Cat 02 #775 elég bonyolult összeállítani =\ -
gyuri12 #774 uhh:O
ilyen mindenképp kell nekem!!! -
#773 Minden elismerésem:D -
#772 legó csúzlik:
első
második
minigun -
#771 MP5, sniper, Desert Eagle alap :D (Desert Eagle mozgó szánnal, tárkioldóval ám!)
[expert, nem advanced] -
Cat 02 #770 én csak 1 fegyvert de az olya rossz lett h azóta se szedtem szét :D -
#769 :D -
#768 nálam minden kakaósdobozokba volt szortírozva, szín, funkció
ezáltal a legomnak kellemes lehetletvékony kakaó szaga lett :D -
#767 Anyukádék nem mondták, hogy kicsit agresszív vagy? :D -
#766 Ja még csináltam fegyvereket. Méretarányos MP5öst meg pisztolyokat (azok szarok lettek). Az MP5ös cserélhető tározásu volt (nem egy nagy ördöngőség 16 db kockát egymás után tenni :)). -
#765 Nekem egy nagy láda legóm volt. Az előre legyértott szeteket egybeöntöttem, és a dobozt pairostul kidobtam. Sose szerettem ha megmondják hogy mit rakjak össze :) A szín meg nem érdekelt, minden összevissza színű volt. Csak a forma hajtott . Mivel repülőbuzi vok szinte csak repülőt építettem. Kedvencem az A-10esem volt (40 centi volt kb) és a kétüléses Mig29em :) az nagy volt. Mire használtam? Több órányi építés aztán nekivágtam a falnak, lezuhanást szimuláltam, kényszerleszálltam, rakéta találatot kapott... Mikor már nem volt mit lerobbantani róluk ujra összeraktam ugyanazt. Ezt 3-4szer megcsináltam, meguntam és építettem a következő gépet. Kedvencem a 30 személyes utasszállítom volt. Imádtam szétszaggatni az embereket halottakat csinálva :DDD Persze lezuhanás után. Csináltam pár autót is, de mindig kettőt, hogy töréstesztet jáccak. Minél kisebb elemekből építettem mindent (a megfelelő merevséget megtarta), hogy jobban törjön. Lehet baj van velem, vagy igy vezettem le kamaszkori feszültségem? Ja még építettem eiffel tornyot, hidat, Titan lépegetőt a tiberian sunból (kurvajo lett). Ezen sorok leírásával kedvem támadt építeni, de kár hogy odaadtam uncsitesónak :(( vígasztaljatok! -
#764 tudod Punker, kellenek hozzá gyerekek is :)) -
#763 én is
foggal :)
meg evőeszközkészlet késével (nem volt hegye) -
#762 Nekem valami brainstormos technic legot htx
[megcsinálná a halálsugahat] -
#761 legoaruhaz.hu-n egész jó dolgok vannak. -
Cat 02 #760 huh, azok ennivalók lehettek :D -
#759 lassan átmegyünk kinek mit karácsonyra topic-ba, jöhetnek egyéb ötletek is :)