Nagy LEGO topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Aki átbasz, az basszon b-t is!
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
arra viszont emlékszem, hogy ezt raktam össze elsõnek egyedül 😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Amúgy a másik világítós az nekem egy ilyen space robot volt, aminek ugyanez a 9V-os blokk a hasát alkotta, és ilyen furcsa vijjogó volt rá 😊
Sokszor elgondoltam hogyha nyernék a lottón mennyi legóm lenne 😄
igen ezekért vagyok oda.de manapság már sajna nem legózom😞
meg elég húzósak ezek a nagyobbak ,es nem igazan tudom megengedni magamnak a megvételüket.de egyebkent a vonatok is marhára teccenek a vizalatti cuccok azok a böhöm kamcsik terepjarok,aza piros kabrio, stb stb stb....eszméletelenek
az a legszebb hogy nézegetem öket és sok-sok éves emlékek rémlenek fel,ahogy lapoztam a katalogust és el-el állt a lélegzetem hogy mennyire szeretném ezt vagy azt😄
Ez meg amire mindig is vágytam, de nem lett meg 😊

van egy ilyen indiai, meg egy monTeveresztes is ^^
Pain is inevitable. Suffering is optional.
a krokis terepjárós az nálam is fav volt annak a rámpáját csomó mindenhez felhasználtam 😄
Nekem ez volt a kedvencem, ha látnék ilyet ma tuti megvételezném 😄
van még ilyen valakinek ? 😄DD
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

[/cserf][/fülünyúl]
IMÁDDOOOOM😄
az említett terepjáró,krokikkal😄 imádtam😊
ez volt a villogó,vinnyogó,3fokozatos rakéta😊
a pneumatikus tengeralattjáro😊
hát az autómosós clasconicos vagy milyen benzinkutat nem találom😄az volt ez elsö igazan komoly keszletem asszem.nah szal ezek biztos megvannak/voltak😊
azokat inkább nem linkelem amikre csorgattam a nyálam a dobozukban található mellékletekben.akkor itt ülnék éjfélig😄
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
[/cserf][/fülünyúl]