mhorvatR#12
Én nem ellenzem felhasználóbarátabb PhotoShop verzió kiadását, de kizárólag a régi elrendezésű verzió kiadásával együtt. Lehet, hogy sokkal jobb moduláris szerkezete lenne, illetve függetlenül attól, eredetileg mi hol van rajta átrendezheted, nehogymár az eddigi felhasználókkal szúrjanak ki, akik már becsukott szemmel kattintanak a párszáz általuk használt funkció bármelyikére...
Én - mint amatőr PhotoShop user - 2-3 éve használom a programot és nagyon nem szeretném, ha egy butított felületet kapnék, amit 2-3 napomba tellne úgy visszarendeznem, ahogy a CS3 volt.
Mégegyszer hangsúlyozom, felőlem adjanak ki ilyen újfajta verziót is könnyű átláthatósággal - hiszen az Adobe így akarja az eladásait növelni, minekután a PhotoShop méltán a leghíresebb programja -, de legyen klasszikus elrendezés is. Mellesleg aggódni én ezen nem aggódok és szerintem másnak sem kell, mert ezek a visszhangok eljutnak a mai világba a fejlesztőkhöz, akik nem mernék megtenni ezt a buta lépést (mert nem hinném, hogy csak mi magyarok lennénk felháborodva ezen).