Paksi és költészet
-
Nos az úccsó hozzászólás miatt úgy döntöttem idefirkantok egy üzit énis, pedig eddig szépen tartóztattam magam ettől.
Szerintem az Ossian –nak semmi szüksége arra, hogy bárki itt védelmezze őket, főleg egy olyan topikban, aminek már az alcíméről is virít, hogy direkt fikázásra nyitatott. Azért viccesnek tartom, hogy az itt lévők között olyanok fikázódnak, akik talán még meg sem születtek, akkoriban, mikor egy-két dal íródott, de mégis nagyon bölcsen nyilatkoznak arról, hogy miről szólt akkoriban a dolog. Ha még tovább nézelődünk, akkor láthatjuk, hogy van olyan fikázó, aki már a topik címének értelmezésénél elakadt és nem is kicsit, mert többször is Vellington nóták szövegét másolta ide miközben ez egy Ossian topik akarna lenni(Morgoth topikba talán Comecon dalszövegeket másolsz? mert az is pont ilyen lenne).
Amit még furinak tartok az emlékezetes Debreceni koncerttel kapcsolatban, hogy ott is mindenki elfeledkezik arról, hogy az egy Ossian koncert volt nem pedig egy PaksiEndre önálló est(bár elsőre valóban annak tűnhet). Márpedig ha valaki azt a koncertet meghallgatja ennek tudatában, akkor biza az is látszik, hogy az együttes többi tagja a meglehetősen mostoha körülményekhez képest nagyszerűen próbált alkalmazkodni. Pedig valljuk be nem lehetett egyszerű dolog egy ilyen állapotban lévő énekessel együtt koncertezni, no meg gondolom lényegesen egyszerűbb lett volna aszondani az ott lévőknek, hogy „tünés haza nem lesz semmi”.
Úgyhogy részemről bár bírom az Ossian –t marhára nem hat meg, hogy itt ki mit fikázódik, mert igazából eddig is jót röhögtem egy két hozzászóláson és pl a szombati koncerten eszembe se jutott, hogy jaj mennyi „bölcsességet” olvastam az SGn ezzel az együttessel kapcsolatban.