191
Paksi és költészet
-
#151 én éppen mostan hallgatom e nagyszerű muzsikát -
#150 nah miwan , táposok senkise hallgssa ezt ? -
#149 ezaz hajtsunk fejet elotte:D -
#148 http://www.youtube.com/watch?v=oGA4lt4Qsok -
#147 -
#146 -
#145 o enekelte a nezz ramot.egyuttes tag -
#144 ki a isten az ? -
#143 aki jol seggbe kur ha nem kussolsz:DD -
#142 lol Azkijaz? -
#141 zolika -
#140 Maróthy Zoltán? -
#139 maróthy gábor -
#138 Kösz kösz. -
#137 Illés együttes : Nézz rám -
#136 Nézz Rám c. számot ki énekli? -
#135 muszaj szétoffolni eme csodas topicot? -
#134 ha nem lennék betegszabin, akkor reggel 6kor már rég melóznék.. -
#133 De korán keltél és egyből fórumozol . -
#132 látszik is -
#131 ezeket én leszarom , nem ez a lényeg
Igénytelen vagyok persze. -
#130 1. ha nem sg-re töltöd fel, hanem máshova, akkor mindjárt nem kell szétdaraboln..
2. a készítő helyében legalább annyi fáradtságot vettem volna, hogy a haját normálisan megcsinálom, s nem félig szőke, félig barna, közte meg elmosás
3. ha a készítő egy picit is akart volna adni a munkájára, akkor figyel a napszemüvegre is, mert így egyrészt felemás, másrészt mégcsak nem is passzol az illesztés..
egyszóval ha neked tetszik a megoldása, akkor elég igénytelen vagy és még nem láttál sok igényes photoshop-munkát -
#129 Ezt nem én csináltam, jól néz ki csak szét kellett vagdosni a 20k korlát miatt. -
#128 poénnak még jó lenne, de ennél sokkal szebben meglehetne csinálni photoshopban, ha nem 2 percet szánnál rá... -
#127 kicsit szétcsúszott -
-
#125 akkor a rock katonai mind legyenek ott:D -
Xing #124 Elsején lesz koncertjük Miskolcon .) -
#123 kábé :( -
#122 nem irok hozzászólást mert : ugyis jönnek a fikázok :D -
#121 na mivan?ha nincs fikazas mar nincs semmi hozzaszolas:D erdekes -
#120 Igazából engem egyáltalán nem zavar, hogy nem mindenki szereti az Ossiant. Függetlenül attól, hogy egyre jobb.
Engem az itteni fikázódásban az zavar, hogy olyan teszi leginkább, aki nemhogy azt nem érti, miről szól az a zene és szöveg, mit válaszoltak az előző "üzenetére", de sokszor azt sem érti, amit ő maga ír le.
Boldogságos uborkafa! Szeretem a színeket, de bizonyos helyeken lévő vonalak igencsak a víz alá esnek! -
#119 Elmondanam hogy en a 90es evek kozepetol hallgatok ossiant,mert volt otthon apamnak kazettan a kitores album.Akkor szerettem meg.Szoval en fikaznam?:D
Megvan az osszes album es ossiant hallgatok eleg surun.Errol ennyit -
#118 Jogos -
#117 Nos az úccsó hozzászólás miatt úgy döntöttem idefirkantok egy üzit énis, pedig eddig szépen tartóztattam magam ettől.
Szerintem az Ossian –nak semmi szüksége arra, hogy bárki itt védelmezze őket, főleg egy olyan topikban, aminek már az alcíméről is virít, hogy direkt fikázásra nyitatott. Azért viccesnek tartom, hogy az itt lévők között olyanok fikázódnak, akik talán még meg sem születtek, akkoriban, mikor egy-két dal íródott, de mégis nagyon bölcsen nyilatkoznak arról, hogy miről szólt akkoriban a dolog. Ha még tovább nézelődünk, akkor láthatjuk, hogy van olyan fikázó, aki már a topik címének értelmezésénél elakadt és nem is kicsit, mert többször is Vellington nóták szövegét másolta ide miközben ez egy Ossian topik akarna lenni(Morgoth topikba talán Comecon dalszövegeket másolsz? mert az is pont ilyen lenne).
Amit még furinak tartok az emlékezetes Debreceni koncerttel kapcsolatban, hogy ott is mindenki elfeledkezik arról, hogy az egy Ossian koncert volt nem pedig egy PaksiEndre önálló est(bár elsőre valóban annak tűnhet). Márpedig ha valaki azt a koncertet meghallgatja ennek tudatában, akkor biza az is látszik, hogy az együttes többi tagja a meglehetősen mostoha körülményekhez képest nagyszerűen próbált alkalmazkodni. Pedig valljuk be nem lehetett egyszerű dolog egy ilyen állapotban lévő énekessel együtt koncertezni, no meg gondolom lényegesen egyszerűbb lett volna aszondani az ott lévőknek, hogy „tünés haza nem lesz semmi”.
Úgyhogy részemről bár bírom az Ossian –t marhára nem hat meg, hogy itt ki mit fikázódik, mert igazából eddig is jót röhögtem egy két hozzászóláson és pl a szombati koncerten eszembe se jutott, hogy jaj mennyi „bölcsességet” olvastam az SGn ezzel az együttessel kapcsolatban. -
#116 lehet jobb lett volna, ha vki olyan nyitja, aki jobban értékeli és meg is védi a fikázóktol, nem pedig még segíti is őket.. -
#115 Jajj má csak vicceltem.Szerintem azé nyitottam me én értékelem Paksit -
#114 Mit akarsz szépíteni azon, ami önmagáért beszél?
Amúgy meg a tyúk sem ér fel az uborkafára, de ettől nem lesz rosszabb a fa... -
#113 En meg nem ertem.Kell meg szepiteni:D -
#112 Megértettük,hogy Paksi milyen művészlélek,nem kell tovább hype-olni.