191
Paksi és költészet
  • A Kaszas
    én éppen mostan hallgatom e nagyszerű muzsikát
  • kakaoskalacs
    nah miwan , táposok senkise hallgssa ezt ?
  • A Kaszas
    ezaz hajtsunk fejet elotte:D
  • kakaoskalacs
    http://www.youtube.com/watch?v=oGA4lt4Qsok
  • kakaoskalacs
  • kakaoskalacs
  • A Kaszas
    o enekelte a nezz ramot.egyuttes tag
  • kakaoskalacs
    ki a isten az ?
  • A Kaszas
    aki jol seggbe kur ha nem kussolsz:DD
  • kakaoskalacs
    lol Azkijaz?
  • A Kaszas
    zolika
  • zvaragabor
    Maróthy Zoltán?
  • A Kaszas
    maróthy gábor
  • zvaragabor
    Kösz kösz.
  • kakaoskalacs
    Illés együttes : Nézz rám
  • zvaragabor
    Nézz Rám c. számot ki énekli?
  • kakaoskalacs
    muszaj szétoffolni eme csodas topicot?
  • Shiwo
    ha nem lennék betegszabin, akkor reggel 6kor már rég melóznék..
  • bakvarnyu
    De korán keltél és egyből fórumozol .
  • Shiwo
    látszik is
  • bakvarnyu
    ezeket én leszarom , nem ez a lényeg
    Igénytelen vagyok persze.
  • Shiwo
    1. ha nem sg-re töltöd fel, hanem máshova, akkor mindjárt nem kell szétdaraboln..

2. a készítő helyében legalább annyi fáradtságot vettem volna, hogy a haját normálisan megcsinálom, s nem félig szőke, félig barna, közte meg elmosás

3. ha a készítő egy picit is akart volna adni a munkájára, akkor figyel a napszemüvegre is, mert így egyrészt felemás, másrészt mégcsak nem is passzol az illesztés..

egyszóval ha neked tetszik a megoldása, akkor elég igénytelen vagy és még nem láttál sok igényes photoshop-munkát
  • bakvarnyu
    Ezt nem én csináltam, jól néz ki csak szét kellett vagdosni a 20k korlát miatt.
  • Shiwo
    poénnak még jó lenne, de ennél sokkal szebben meglehetne csinálni photoshopban, ha nem 2 percet szánnál rá...
  • bakvarnyu
    kicsit szétcsúszott
  • bakvarnyu

• A Kaszas
    akkor a rock katonai mind legyenek ott:D
  • Xing
    Elsején lesz koncertjük Miskolcon .)
  • Shiwo
    kábé :(
  • kakaoskalacs
    nem irok hozzászólást mert : ugyis jönnek a fikázok :D
  • A Kaszas
    na mivan?ha nincs fikazas mar nincs semmi hozzaszolas:D erdekes
  • NessieGraf
    Igazából engem egyáltalán nem zavar, hogy nem mindenki szereti az Ossiant. Függetlenül attól, hogy egyre jobb.

Engem az itteni fikázódásban az zavar, hogy olyan teszi leginkább, aki nemhogy azt nem érti, miről szól az a zene és szöveg, mit válaszoltak az előző "üzenetére", de sokszor azt sem érti, amit ő maga ír le.

Boldogságos uborkafa! Szeretem a színeket, de bizonyos helyeken lévő vonalak igencsak a víz alá esnek!
  • A Kaszas
    Elmondanam hogy en a 90es evek kozepetol hallgatok ossiant,mert volt otthon apamnak kazettan a kitores album.Akkor szerettem meg.Szoval en fikaznam?:D
    Megvan az osszes album es ossiant hallgatok eleg surun.Errol ennyit
  • kakaoskalacs
    Jogos
  • CS@
    Nos az úccsó hozzászólás miatt úgy döntöttem idefirkantok egy üzit énis, pedig eddig szépen tartóztattam magam ettől.
    Szerintem az Ossian –nak semmi szüksége arra, hogy bárki itt védelmezze őket, főleg egy olyan topikban, aminek már az alcíméről is virít, hogy direkt fikázásra nyitatott. Azért viccesnek tartom, hogy az itt lévők között olyanok fikázódnak, akik talán még meg sem születtek, akkoriban, mikor egy-két dal íródott, de mégis nagyon bölcsen nyilatkoznak arról, hogy miről szólt akkoriban a dolog. Ha még tovább nézelődünk, akkor láthatjuk, hogy van olyan fikázó, aki már a topik címének értelmezésénél elakadt és nem is kicsit, mert többször is Vellington nóták szövegét másolta ide miközben ez egy Ossian topik akarna lenni(Morgoth topikba talán Comecon dalszövegeket másolsz? mert az is pont ilyen lenne).
    Amit még furinak tartok az emlékezetes Debreceni koncerttel kapcsolatban, hogy ott is mindenki elfeledkezik arról, hogy az egy Ossian koncert volt nem pedig egy PaksiEndre önálló est(bár elsőre valóban annak tűnhet). Márpedig ha valaki azt a koncertet meghallgatja ennek tudatában, akkor biza az is látszik, hogy az együttes többi tagja a meglehetősen mostoha körülményekhez képest nagyszerűen próbált alkalmazkodni. Pedig valljuk be nem lehetett egyszerű dolog egy ilyen állapotban lévő énekessel együtt koncertezni, no meg gondolom lényegesen egyszerűbb lett volna aszondani az ott lévőknek, hogy „tünés haza nem lesz semmi”.
    Úgyhogy részemről bár bírom az Ossian –t marhára nem hat meg, hogy itt ki mit fikázódik, mert igazából eddig is jót röhögtem egy két hozzászóláson és pl a szombati koncerten eszembe se jutott, hogy jaj mennyi „bölcsességet” olvastam az SGn ezzel az együttessel kapcsolatban.
  • Shiwo
    lehet jobb lett volna, ha vki olyan nyitja, aki jobban értékeli és meg is védi a fikázóktol, nem pedig még segíti is őket..
  • A Kaszas
    Jajj má csak vicceltem.Szerintem azé nyitottam me én értékelem Paksit
  • NessieGraf
    Mit akarsz szépíteni azon, ami önmagáért beszél?
    Amúgy meg a tyúk sem ér fel az uborkafára, de ettől nem lesz rosszabb a fa...
  • A Kaszas
    En meg nem ertem.Kell meg szepiteni:D
  • barnie1990
    Megértettük,hogy Paksi milyen művészlélek,nem kell tovább hype-olni.