A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Csacsi
    Ez talán azért van, mert az AI sokkal jobban reagál a TE megoldásaidra. Ebben a verzióban nincs csoda tatkika, amit letölt az ember..és működik. Itt minden számít....szó szerint minden....írhatnék rengeteget, hogy én hogy játszok, de ezt érezni kell. Van egy alap taktikám....de az változik ellenféltől függően. Például egy 3-5-2-es hadrend ellen mást játszom, mint egy 4-4-2 ellen. Függ a csapatmoráltól..az ellenfél kulcsjátékosaitól. Például volt, hogy egy nagy csapatot úgy vertem meg egy kisebb csapattal, hogy a megszokott jobbhátvédje el volt tiltva...a második számú sérült volt...így egy ifi volt kénytelen ott játszani. Egyszerűen csak állítottam, hogy azon az oldalon erőltessük a támadást..és kihasználva az ellenfél gyenge pontját azon az oldalon gyors kontrákkal megnyertük a meccset. Vagy például a meccs előtti edzés sem mind1. Vagy ha a sztárjátékosod...éppen rossz paszban van, akkor jobb egy tehetséges ifi helyett aki jobb kedvében van. És meccs közben is reagálni kell az ellenfél változtatására. Végre nem az van, mint eddig volt, hogy egy jól összerakott taktika ellen az ellenfélnek nem volt nem volt esélye..és lehetett a space nyomkodni végig...meg fiatal játékosokat keresni.

Ha tudsz angolul bővebben itt olvashatsz.....és meríthetsz ötletet.
    http://www.mypassion4footballmanager.com/2014/07/football-manager-match-analysis-preparations.html