Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na de a második szezonom képei.Ez a szezon a totális keveredésrõl szólt.A mi végsõ helyezésünk vagy az hogy a Saint Etienne szinte a végéig vezetett.Az elért pontszámunk mindössze 9-el több mint tavaly idén ez ennyire volt elegendõ.Amúgy ha az idén elért pontszámokat a tavalyi végeredményhez képest nézném akkor a Psg harmadik mi az ötödik helyre értünk volna be. Jövõre nagy kérdés leszünk sok távozónk volt plusz a több frontos harc se tudom hogy fog ránk hatni.
Képek:
Tabella
Meccsek elsõ fele
Meccsek második fele
A hazai kupában idén sem volt sok sikerélmény mindkétszer jóval esélytelenebb csapattól kaptunk ki.
Kupa meccsek
Idén a jó játékunk a védelemnek köszönhetõ akik hála Isten kihúzták hosszabb sérülés nélkül (kopp-kopp), bátran ajánlom mindkettejüket.
Martial
Zouma
A több frontos harcra készülvén próbálok erõsíteni bár Capouet a csk pont most hagyott itt minket.A francia vonalat követem a 22 fõs keretbõl 18, francia játékos.Köszönöm ha elolvastad
én is szeretem ha felfutnak, és betekerik a Target man fejére.
csak jó állóképességû, crossingos wingback kell hozzá😊
Les Dogues
Ha mindig elfogadod amit mond,a végén az egész csapat új posztot vagy skilleket
tanul.Én csak akkor hallgatok rá,ha valami negatív tulajdonságról kell leszoktatni
valakit.Pl.vitatkozik a bíróval,vagy hasonló.Máskülönben mindenki a saját helyének
megfelelõ edzésre van beosztva.Ha nagyon kell,akkor egyéni edzés is van.
Ráadásul nem mindenki boldog az extra edzéstõl,még alacsony terhelésen sem.
Én legalábbis 99 %-ban ignorálom a legtöbbször haszontalan,idióta javaslatait.
Elküldtem privátban azt a keveset,amit eddig megtudtam.
Les Dogues
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Les Dogues
Bár mi is gyorsak gyorsak voltunk,hiszen már decemberben kész volt nálunk
az urban legend-"Ez a játék fordíthatatlan."
Õk nem álltak meg azzal,hogy az elõzõ évivel nem megy,hanem tovább
gondolkodtak.A héber csak egyedi skin-nel mûködik a speciális nyelvi
karakterek miatt,de a németet használom,és kifogástalanul mûködik.
Az SI trükkje ott miért nem mûködött?Egy-két hónapon belül már az
anyanyelvükön játszhattak.
Les Dogues
Les Dogues
csak mert most a 4-2-2-2rõl átálltam egy szélsõk nélküli 4-3-1-2-re.
Az eddigi szélsõkkel nincs is baj, egyik amc-t, másik csatárt tud játszani. De van 2 fiatal akik fullosak lesznek majd idõvel, na õvelük nem tudom mit kezdjek. Kölcsön nem tudtam elpasszolni, max nb2-be fiókcsapathoz, de ugyanott vagyok ha a fakóban játszatom õket. 10-20 percekre most nem tudom be se tenni hogy valamit fejlõdhessenek.
vagy nem éri meg a macera és adjam el inkább õket és kész?
de annnnyira pro játékosok lennének majd pedig. Á fene se tudja. Javaslat?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Amúgy sokkal jobb mint a 2012?
Az a baj, hogy sokan külföldrõl veszik meg, ami meg nem figyel az SI....
Amúgy nem úgy volt hogy ha elég sokan megveszik akkor lesz hivatalos fordítás! Én néztem hogy az egyik legjobban fogyó játék volt az országban...
Amúgy köszi 😊
mert az SI úgy csinálta meg, hogy nem lehet sufni fordítást csinálni....
(Ha már edzés ez az új rendszer nekem nem jön be bár lehet hogy a hiányos angol tudás teszi)
Amúgy, általában 2-3 meccs, amit maximum lenyomok egy játszás alatt, most is csak egyet toltam (MK 1:5 ide, idegenben), de elvette a kedvem a CD..... Nem szokta csinálni a játék, fm 11-gyel is kb háromszor volt, ezzel is, de 1-2 hét alatt (nem emlékszem pontosan mikor volt, de nem rég) ez már a második...
Les Dogues
Köszönöm, úgy érzem a bent maradással nem lesz gond, a 6-7. helyet céloztam meg a vezetõséggel ellentétben (22) 😊
Sajnos én rengetegszer járok úgy, hogy a szélsõim lesérülnek. Ilyenkor szoktam khv-eket betenni szélre, és fullback -ként alkalmazni a taktikában. Elég jól lehozzák a meccseket.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Szabicsnak nem volt nagy dolga, szögletbõl elé került a labda és berúgta (elõtte kb 500 perce nem lõtt gólt, mikor máskor 😄)
Neked is grat, reméljük, meg tudsz ragadni a harmadosztályban és utána megint fel egy osztályt!
UI.: Az összes támadó felfogású szélsõm le van sérülve (akik be vannak regisztrálva EL-ban), szép lesz a hátralévõ 3 meccs... 😄
Les Dogues
Jelenleg én így állok a York City-s karrieremmel (összejött a feljutás):
http://bit.ly/11rMM08
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Les Dogues
Azt hiszem, hogy az NB1 vs MB1 témát is le lehet zárni, és rövidítse mindenki úgy, ahogy neki jól esik.
Ez még mindig az FM topik, és bár az elmúlt hónapokban nem voltam túl aktív, olvasni még (több, hozzám hasonló helyzetben levõ emberrel együtt) szeretek, viszont nem a trollfoci & co. miatt kialakuló flamet.
Köszönöm a megértést. 😊
A féltávnál írt beszámolóm folytatva...A 11. helyen teleltünk.A taktikán nem váltottam jó volt az.Jó a meglepetés gyõzelemre és a vereségre a kiesõktõl.A féltávnál nem igazoltam fõként a pénzhiány miatt.Ez késõbb is kijött.Tehát a 38 forduló elteltével a csapat befutott a 7. helyre eggyel megfejelve a jóslatokat.Itt a a tabella.A hozzá vezetõ úton ezeket és ezeket a meccseket játszottuk.(Szycsunak külön ajánlva hogy a Lille-t oda vissza ütöttük <#idiota>#idiota> mégha bajnokok is lettek).A hazai kupákban mentem összesen egy kört mindkétszer a Lyon ütött ki ráadásul mindkétszer tizikkel.Az új igazolások közül kiemelendõ Vukcevic teljesítménye mégha idén õ volt az öngól király.Az eredetileg csapatnál lévõk közül Abdennour vitte a prímet.Az új szerzemények egyenlõre az általam kérdezett Maupay és egy jó kis tehetség Gomes.Szeretnék még igazolni minimum kettõt a középpályára jövõre pedig a cél a 6. hely és egy jó kupa szereplés.Köszi ha elolvastad....
Már 3. éve vagyok az elsõ osztályban a Boavista-val és egyszerûen nem tudom megverni se a Benfica-t se a Sportingot. 4-1-3-2-t játszanak(1 dmc 3 mc). Valaki tudna mondani valami jó kis tippet az ilyen taktika ellen? A Porto ellen már többnyire tudok nyerni, ezek ellen sose, és miattuk nem lesz meg a bl-t érõ hely se valószínû...
Les Dogues
kis OFF:
- A Trollfoci inkább parodizálja a Magyar Bajnokságot, de ettõl függetlenül sokakkal kedveltette meg. A "negatív" reklám is reklám😊 Mondom ezt úgy, hogy én már több mint 10 éve járok MB1-es (csak nektek) meccsekre.
Amúgy Milinte Árpit is néztem de szerencsétlen csóri annyira egy semmi...végig tipszmikszûte volna nálam a szezont...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
na akkor már kérdezek egyszer én is: ha egy játékost meg scoutolok és körülbelüli vételár ki van húzva akkor nincs az az összeg amiért el tudom hozni? plusz ha valaki elõbbre tart pár évvel ránézne nekem Neal Maupayra? Indításkor a nice játékosa...
én olyan 60%-ot szoktam hozni. Ilyen volt tizenéves mentésnél meg pár szezon után is. (mondjuk én MB1-ben nyomom). Gondolom egy Barca padján kicsit jobb arány van
Egyébként ott a bannerben a Taktikai kézikönyv... 😉
www.smart-bus.hu