A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Nos, meglepetésemre sikerült azonnal feljutni a német másod osztályba. Nem nagyon igazoltam, a keretet és anyagi hátért elnézve igencsak alul multam a mezőnyt. maximum közép tájt vártam a csapatot, de aztán beindult a gépezet és szezon közepe felé mindenkit elvertünk, ők pedig csak botladoztak egymásban így tettemes előnnyel feljutottam.
Gazdaságilag a klub romokban volt, nem volt értékes játékosom akit elvittek volna. Sikerült egykét fiatalt nagyon olcsó fizetéssel ide csábítanom a dortmund vagy akár a bayernből, de miért akartak hozzám jönni? Azt mondták nagyra tartanak :D Szóval, fizetéseket kiengyenlítettem a bevétellel, így kezdtünk pluszba menni de nem látványosan. 1. év után 200m ft tartozásom volt, erre ráment a stadion felújitása hogy megfeleljen a német 3. liga követelményeinek így lementünk 400 ra. Ami egész 2. szezonom alatt végig kísért. Saját szerződésem is legminimálisabbra vittem és mint említettem kölcsön játékosok voltak a csere pad.
Na de végül feljutottunk, meglepetésemre és innen dollárba beszélnék ( sok volt a nulla) 10m dollár volt a bevétel tv és egyébb jogdijakból és kaptam egy egész jó szponzort. Így az adósság eltünt végre létezni és a klub fizetési keretét is duplájára sikerült emelni. Ami szerintem szükséges is, hiszen ahogy néztem nem kis csapatok vannak a 2. ligában. A csapatom több mint felét kiszortam és meglepetésemre sikerült több igazán nagy igazolást összehoznom ingyen. (képek később)
Hogy indulok a szezonnak? Nem tudom , cél hogy közép mezőnybe kerüljek és megerősítsem a csapat gazdasági helyzetét. Mint kiderült 15.000 stadionom van, amit csak bérlünk, igy az első dolgom hogy megvegyük. Remélem nem lesz túl sok..
Utánpotlás és edzés lehetőség mindig a béka segge alatt.. célom továbbra is nagyon olcsó (max 50-100e dolláros játékos) vagy ingyen igazolások.
Ezenkívül remélem a bevételek most már normalizálódnak. Ha jól számoltam 10.000 fölötti átlag nézőszám elég pozítivan hat majd a csapat kaszájára.