Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elvileg a dobozost lehet több gépre feltenni és offline akár egyszerre is játszani. a letöltött, kulcsossal is meg lehet ezt csinálni? mert erõsen gondolkodom hogy mégiscsak összedobom 2-3 haverral közösen.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
egyelõre nem gondolkodom rajta, de ha lesz rá módom, ismét lecsapok rá!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Les Dogues
fm12-ben még leigazoltam a Laziomhoz, ott félelmetes volt, egy igazi vadállat!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Les Dogues
azért ez a csatársor nem jelent semmit, elég erõs kijelentés....valamit te csinálhatsz szarul, mert nálam például Ngog szórja a gólokat....😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Csak pont lemaradt jobboldali modulból, csak 10 ember van ott, õ a 11.
FM13-ban az eddigi legnagyobb arányú gyõzelmem:
(üröm az örömben: Thiago 3 hónap pihi...)
Reálisan kb az összes csapat összes lk meccsén vannak 10 ezren egy szezonban
Tabella
Európa Liga csoportkör
rohadt nagy siker hogy a címvédõ Atletico ellen 4 pontot gyûjtöttünk be,elnézve az idei gémet,az ilyen részsikereknek is nagyon kell örülni,és meg kell becsülni ezeket!!!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
(2012.12.31. az aktuális dátum nálam.)
Ui.: mivel a csatárposzt életképtelen, gyakorlatilag arra jó, hogy zavarja a védõket, ezért belsõ középpályást neveltem belõle, átlövésekbõl ontja a gólokat XD.
Mivel bosszankodtam ezen a csatársorson az idei játékban, elõretolt ékként Lindergardot játszatom ott (teljesen mindegy ki van ott úgyse lõ gólt), és a vicc, hogy jobb átlagot hoz, mint Van Persie, aki már a Tottenhamben kergeti a labdát. Újabb õrültségként bevezettem a söprögetõt, melynek alkalmazását szerintem õsidõk óta elvetettem. Parancsba adtam a fiúnak, hogy bármi történik, õ a saját 16osán belül marad, támadó szögletnél, bárminél, ott marad. Legnagyobb meglepetésemre, a gép nem tudja megfingatni 😄. Clear chance már nincs, csak a szokásos szélrõl bead bekotor típusú gól, amibõl viszont túl sok is akad. Ennek nem tudom mi lehet az ellenszere. Lehet veszek két torony afrikai törzsfõnököt, arra õk is képesek, mint Vidic meg Ferdinand, hogy befejeljék mellõlük a beadást 😄.
azóta már 5. hely.
Moussa Sow játszott már nálatok? Én most vettem meg elõször, nagy király a csávó. 23/20-szal áll jelenleg.

Amúggy ti a meccseket hogy szoktátok követni? 3d meccsmotor, 2d classic vagy csak kommentár?
Interrel a 25. forduló után kirúgtak, de nem azért mert 6. voltam a tabellán, (ráadásul épp jó szériába) hanem mert az el-bõl való kiesést már nem tudták tolerálni sajnos. :S Most viszont egy olasz 3. osztályú csapathoz, bizonyos Tritium-hoz kerültem, na ott aztán lesz meló csomó noname ember pénz kb nuku...
Valami kezdeti jó taktikát tudnátok adni, mert ennyire kis csapattal még nem nagyon nyomtam. :/