Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Korábban én is feltettem ezt a kérdést itt, és azt a választ kaptam, hogy lehet, steamet egyik gépen offline-ra kell tenni, és úgy fasza.
12 ezren voltak a 2013-as Kecskemét - Siófok LK döntõn... Nincs kijavítva. 😊

zorrobomber
hát, szerintem nem lehet

kosheen
hülyék ezek az edzõk nálam - idehoztam 400 ezerért egy fiatal magyar kapust, elsõ 8 meccsén 1 gólt kapott, de már azzal jönnek hogy ejteni kéne mert szar a formája. Jó köszi...kit rakjak be? A 20 meccsen 30 gólt kapó másikat, vagy az örök tehetség Jovát vagy az ifikapust? Idióták

oké hogy a telepítésnél be kell lépni minden alkalommal, de aztán ki lehet jelentkezni offline játékhoz, nem?
zorrobomber
se dobozossal, se digitálissal nem tudod ezt megcsinálni, mert steam accounthoz kötött, amire egyszerre csak egy ember tud belépni

kibaszott láma kérdés lesz, de eredeti játékokban nem vagyok otthon, mivel egy sincs. 😄 MÉG.

elvileg a dobozost lehet több gépre feltenni és offline akár egyszerre is játszani. a letöltött, kulcsossal is meg lehet ezt csinálni? mert erõsen gondolkodom hogy mégiscsak összedobom 2-3 haverral közösen.
Zenszkij
Szabadrúgásból sem lõtt egyetlen gólt se, pedig ott nincs mit állogatni. Mellesleg csomószór edzettem ilyan típúsú edzésformát a csapattal. Ja bocs, de egyszer betalált 4-0-nál. Köszönöm szépen 😄.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

LasDen
ha az ráérzés, hogy 442t jáccunk minden állítás nélkül...akkor igen...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

van ez így, ha valaki nem válik be, leírjuk.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

bakkerman
na csak kezdesz ráérezni 😄 apropó ráérzés,a Liverpoolt kiejtettük az EL 32 között,4-2-es összesítéssel,Suarez a meccs végén megkeresett engem,hogy szívesen játszana dagesztánban,de mondtam neki,hogy bitch please,és rámutattam a vigyorgó Eto'o-ra,aki a középsõ ujjával köszönte meg a közönségnek a lehetõséget,hogy pályára léphetett az Anfield Roadon.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Zenszkij
Van Pesrie egy kutya volt. 4-5-1 ben két inside forwarddal és õ egyedüli csatárként képtelen volt gólt lõni. Wingerekkel sem termelt. Na már most Welbeck viszont azért lõtt gólokat.

LasDen
Tapadunk....Ngog szórja a népet, csak kár hogy õ az egyetlen, így eléggé szopóág van ha õ nincs valamiér....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Mor3llo
semennyi, alapból sem kaptam, egyenlegem már mínuszban, folyamatos törlesztés, havonta 3-4 millió euró a veszteség 😄D
egyelõre nem gondolkodom rajta, de ha lesz rá módom, ismét lecsapok rá!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

bakkerman
fuhh nagyon jó,faszán termel,deep lying forward-ba van rakva,Eto'o meg Advanced-be,remekül kiegészítik egymást,vedd meg szerintem,persze nem tudom mennyi pénzed van

Szycsu
VALDÉS-T ADD EL, VAGY 7 NAPON BELÜL MEGHALSZ!!!4444444!!!!!!NÉGY!!!!2+2!!!!! Vagy fm-ben nem ennyire fostartály? Kedvenc csapatom, de még egyszer sem játszottam velük, egy darab meccset sem 😄

Les Dogues

Mor3llo
Traoré mennyire jó most?
fm12-ben még leigazoltam a Laziomhoz, ott félelmetes volt, egy igazi vadállat!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Szycsu
Nem tudom mennyit segít, de 11-ben Lille-ben nem volt csatár, aki kiszedte volna a kezdõmbõl. Bajnoki, BL egybevéve (Kupa nem, mert ott Zs csapat játszott) 35-50 gól megvolt nála.

Les Dogues

bakkerman
nálam is jól termel a Traore-Eto'o kettõs,amikor Cityvel toltam akkor meg Aguerö szórta a gólokat,szóval a hiba a készülékben van,nem a szoftverben 😄

LasDen
hagyhatott volna...😄

azért ez a csatársor nem jelent semmit, elég erõs kijelentés....valamit te csinálhatsz szarul, mert nálam például Ngog szórja a gólokat....😄

Így van, 4-3-3 (4-5-1) az alapfelállásom, mellette még 4-2-3-1-et használok alkalmanként. Ez a gála-tizenegyem, de igyekszem játszatni a fiatalokat is, pl Montoya, Tello és Deulofeu is egész jól teljesítenek.

bakkerman
fasza,fasza,városi riválist illik kitömni! 😄 kezdõcsapatból kiindulva 4-3-3-at nyomatod,Messi középen van,és két szélén Alexis meg Villa?

Nem. 😊
Csak pont lemaradt jobboldali modulból, csak 10 ember van ott, õ a 11.

Messi csere😊?
Grat, így tovább! 😊
FM13-ban az eddigi legnagyobb arányú gyõzelmem:
(üröm az örömben: Thiago 3 hónap pihi...)

kosheen
13-ban ki van már javitva hogy a Ligakupa a kutyát se érdekli? Nálam most az MTK játszott egy ligakupa negyeddöntõt 5000 ember elõtt. Akkor se voltak annyian mikor bajnoki cimet nyertek 😄
Reálisan kb az összes csapat összes lk meccsén vannak 10 ezren egy szezonban

bakkerman
Anzhi Makhackhala féltáv
Tabella
Európa Liga csoportkör

rohadt nagy siker hogy a címvédõ Atletico ellen 4 pontot gyûjtöttünk be,elnézve az idei gémet,az ilyen részsikereknek is nagyon kell örülni,és meg kell becsülni ezeket!!!

bakkerman
<#eljen>

Csacsi
Azért az eléggé erõs kijelentés, hogy a csatárposztnak semmi értelme nincsen. Valamit nagyon rosszul csinálsz akkor. Nálam Matri a Juventusban, aki azért nem egy Van Persi szint 39 meccsen 26 gólnál 10 assistnál és 7,35-ös átlaggal van.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Messit még a nyári felkészülés során lerúgták két hónapra, de a visszatérése óta szárnyal. Csak mint IRL. 😄

(2012.12.31. az aktuális dátum nálam.)

Zenszkij
Azért hazai pályán a Leicester ellen igazán hagyhatott volna nyerni a gép. 😄. Nálunk Van Persie nélkül megtáltosodott Rooney, már 7 gólnál tart a fiú.

Ui.: mivel a csatárposzt életképtelen, gyakorlatilag arra jó, hogy zavarja a védõket, ezért belsõ középpályást neveltem belõle, átlövésekbõl ontja a gólokat XD.

Mivel bosszankodtam ezen a csatársorson az idei játékban, elõretolt ékként Lindergardot játszatom ott (teljesen mindegy ki van ott úgyse lõ gólt), és a vicc, hogy jobb átlagot hoz, mint Van Persie, aki már a Tottenhamben kergeti a labdát. Újabb õrültségként bevezettem a söprögetõt, melynek alkalmazását szerintem õsidõk óta elvetettem. Parancsba adtam a fiúnak, hogy bármi történik, õ a saját 16osán belül marad, támadó szögletnél, bárminél, ott marad. Legnagyobb meglepetésemre, a gép nem tudja megfingatni 😄. Clear chance már nincs, csak a szokásos szélrõl bead bekotor típusú gól, amibõl viszont túl sok is akad. Ennek nem tudom mi lehet az ellenszere. Lehet veszek két torony afrikai törzsfõnököt, arra õk is képesek, mint Vidic meg Ferdinand, hogy befejeljék mellõlük a beadást 😄.

LasDen
Megvágtuk picit volt csapatom 😄DD

LasDen
kii is szoptam ahogy kell 😄

Huni92
epic win 😄D
azóta már 5. hely.

Moussa Sow játszott már nálatok? Én most vettem meg elõször, nagy király a csávó. 23/20-szal áll jelenleg.

LasDen
azé....ez már valami, elsõ ilyen nagy sorozatom a játékban...úgyhogy most kifogok kapni 😄

Mor3llo
jaja, jövünk...de azért neked is grat 😄DDD

kosheen
nekem szar a gépem, gombfociban meg úgyse látni semmit, szóval én az analizis képernyõn nézem hogy mi van, max sebességen végig szoktam pörgetni. Félidõig úgysincs értelme változtatni hacsak nem egetverõen szarul játszunk, félidõben rendesen átnézem mi van, nagy okosságokat mondok nekik aztán 60-70. perc környékén megint rájuk nézek, a fáradtabb vagy gyengén játszókat lecserélem

LasDen
Jövünk fel mint a talajvíz....352 meg 4231 kell a fasznak....442 megbasz mindenkit 😄D

LasDen
én szeretem megnézni a góljaimat újra...az ellenét meg kihagyom a picsába az nem érdekel 😄D

Huni92
3D, kulcsjelenetek, ismétlések nélkül és a sebesség a maximum elõtt van 2-vel.

LasDen
én ált csak a kulcs jeleneteket 3d-be nézem, de fontosabb meccseket részletesen....

POI33
Kösz megpróbálom, hátha azzal megyek valamie mert az általam preferált 433 és 4231 nem nagyon jött be eddig 😊
Amúggy ti a meccseket hogy szoktátok követni? 3d meccsmotor, 2d classic vagy csak kommentár?

LasDen
lehet csak a championshipbe...vagy fasz tugya...de nem esett jól...😄

Huni92
Lol 😄D Ilyen is van már?

LasDen
megbüntettek 5k euróra mert 6 játékosom is sárgát kapot....kapják be 😄DD

LasDen
mit reklámozod ezt a szart? 😄DD nem kell senkinek 😄

Huni92
Próbáld ki ezt 😄

LasDen
442 teljesen standard kivitelben....

kosheen
7 meccs van hátra, a mögöttem lévõ MTK-t 3-0-ra gyaláztam idegenben és már 6 pont az elõnyöm. Remélem innentõl most már behúzom. Addig nem fekszek le mig meg nem van a bajnokság 😄

POI33
Hát szó mi szó nehezebb lett az idei fm az biztos 😊
Interrel a 25. forduló után kirúgtak, de nem azért mert 6. voltam a tabellán, (ráadásul épp jó szériába) hanem mert az el-bõl való kiesést már nem tudták tolerálni sajnos. :S Most viszont egy olasz 3. osztályú csapathoz, bizonyos Tritium-hoz kerültem, na ott aztán lesz meló csomó noname ember pénz kb nuku...
Valami kezdeti jó taktikát tudnátok adni, mert ennyire kis csapattal még nem nagyon nyomtam. :/