A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• fergusonpapa
    Korbin írásának köszönhetően, megjött a kedvem nekem is egy új csapatot a futball térképre vinni. Reggel kezdtem, az fm 11el. Nekem ez a legszimpatikusabb az újakban csak arról szól az egész h a játékosok mindig megsértődnek , meg állandóan adjak interjut.. :) Szóval kis kisegitésel elkezdtem egy nb3 nál 1-el alatibb ligában irányítani egy csapatot neve : Tiszavasvári. Belegondolva válaszhattam volna hangzatosabb klubbot de már késő bánat. (nem lehet valahogy megváltoztatni?!)

Totál semmi a klub. Játékosok 0, stadion sehol utánpotlás? Vicc. Szóval szép kihívás. Sose csináltam ilyet gondoltam kipróbálom. A csapatott kipakoltam és mindenkit kirugtam. 25m ft a fizetési keret ezért kellet a hely és beszereztem pár szerintem nb2 megütő játékost is teljesen ingyen. Szükségem volt egy segitőre mert személyzet se volt így a 3 millios fizetést akart de 300e kapott a segítőm. :D Aki megkönnyebbítette a dolgom hogy szűrte azokat akik egyátalán nem akartak hozzám jönni.

13 új játékos, és pár régi megmaradt, hogy legyen tartalék mert sajnos az silány de a kezdő 11 az megvan :) Felkészülési meccsen mindent töröltem mert jobbnak láttam ha én szervezek, így külföldi klubbokhoz utaztam 8 meccsel szereztem 30 millió ftot a csapat kaszájába hogy túléljük a szezont.

Van 1-2 "nagy" igazolásom mint egy volt fradis játékos, és egy délafrikai gólgyáros. Hogy akartak ide jönni?! Nem tudom :) szezon közepén , ha van érdeklődés leírom hogy alakultak a dolgok.

Grat egyébbként mindenkinek.