Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
www.smart-bus.hu
Na, de ne offoljuk szét ezt a topikot, így ha valakinek vannak információ, az a [email protected] küldjön egy mailt 😊
Les Dogues
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
www.smart-bus.hu
Cissé:
A srác bár valószínûleg nem olyan nagy ember az SI-n belül, de a magyar FM-ezõknek biztos nem származna hátránya belõle, ha egy jobb kapcsolat épülne ki vele.
Érdeklõdtem egyébként a magyarítás kérdésérõl, és bár konkrét választ nem tudott adni arra, hogy végül használható-e vagy használható lesz-e a nemhivatalos fordítás a játékban, azt mondta, hogy megpróbál informálódni.
Ha netán az a válasz jön majd, hogy mégsem blokkolták a készítõk a nemhivatalos fordítások használatát, akkor elképzelhetõ, hogy belevágnék néhány emberrel az elkészítésébe. 😊
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
a Genoa vonz, mert kedvenc csapatom FM-ben és nem akarok szar lenni velük...a Villa meg Villa, kihívás az is 😄
7000ft se volt. Ilyen olcsón ha jól tudom sehol nem kapod. Biztonságos, csak gondolom sok a megrendelés vagy nem tudom és ezért kellett pár órát várnunk mire jött a kulcs.
Úgy látszik most ébredtek a srácok...
Remélem a kód is hamarosan érkezik mostmár.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Azért nem bánnám ha tudnék vele játszani még ma, elvégre ezért vásároltam neten.
This step is required to finalize the transaction process and ensure you full ownership of your game. If we do not receive a response from you within 48 hours, we reserve the right to cancel your transaction, refund your payment, and decline to activate your game.
We would like to thank you in advance for your cooperation and understanding. By aiding us in our fight against fraud, you are helping maintain the economic balance that allows game creators to get compensated and that keeps prices low.
Support Staff
Dear Customer,
In order to process your order No. ****** made on 08/11/2012, we require some additional information from you. In our fight against the rise of digital distribution fraud, we have had to implement added surveillance methods that, unfortunately, slow down the transaction confirmation process.
As a result, we kindly request that you fill out the form (available here) in order to definitively confirm your order.
Majd ezután még egy órával késõbb dúrván már küldték a kulcsot.
Eddig egy emailt kaptam, amiben leírják hogy majd küldik a kódot ha feldolgozták a megrendelést, illetve leírják hogy hogyan kell telepíteni a játékot.
Ezen felül jön plusz egy email a kérdõívvel?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.