Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
azért ahhoz hogy IRL 6-ot rúgjon egy Norwich a Unitednek legalább 14-en kéne kimenniük a pályára...mai futballban bármi megeshet,de ezek VICC EREDMÉNYEK,ILYEN NINCS,ÉS NEM LEHET!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Zenszkij
United-City 4-1, Swansea-United 0-0, West Ham-United 2-0, Norwich United 6-1, United-Chelse 5-2

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

LasDen
azt hiszem egy picit...a Fioval is megküzdöttem, hogy a 16-7. helyen legyünk.....meg kell küzdeni minden pontért....még az országos 1-es meccseinken is szenvedni kell a gyõzelemért....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
eléggé nehéz ja,Cityvel bármikor képes vagyok ütni egy Bayernt 4-1-re,de ugyanakkor otthon simán kiszophatok nulla játékkal akármelyik gyengébb angol csapattól...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

FEjér megyébe meg a Fejér megyei hírlap. 😛 Szerintem fõképp a megyei lapok foglalkoznak ilyenekkel. De ott is csak eredmény szerûen, max nagyobb rangadókról írnak hosszabb cikket.

Ez alap! Figyelemmel követem a dolgokat, és, ha valamiben tudok, természetesen segítek! 😊

www.smart-bus.hu

Huni92
Köszönöm.
Na, de ne offoljuk szét ezt a topikot, így ha valakinek vannak információ, az a [email protected] küldjön egy mailt 😊

Nekem is nehéz. Igaz angol hatodban kedztem, Maidenheaddel. Fizetésre nem kaptam semmi pénzt szinte, lehetetlen volt igazolni, mert nem tudtam megfelelõ ajánlatot adni. Edzõmeccseket már nem tudtam nagy csapatokkal játszani, így az a pénz is elúszott. 20. helyre vártak, végül 14. lettem, év végén mindenkit elküldtem, gondoltam így legalább plusz forráshoz jutok. Hát a francokat... Jutottam, persze, de továbbra se jött el senki szinte - Magyarországról még az nb3as csapatokból se voltak velem hajlandóak tárgyalni. Aki meg eljönne, az 350 es pályáralépési pénzért... Tehát szerzõdés nélkül. Annyit meg nem enged a vezetõség. Elég ördögi kör, lehet máshova megyek- És én is olyanokat szoptam - egyik meccsen 3-1-rõl, 7-3-ra, az emberes volt.

Szycsu
Veszprém megyében a Napló foglalkozik ezzel.

Les Dogues

Huni92
lényegében igen. a bajnokságokkal, csapatokkal. egy megye 3-as csapattal történõ dolgokat nyilván nem hoz le az nso, de egy helyi lap cikket ír a történésekrõl. és ezeknek a nevei kellenének, valamint az, hogy melyik csapattal/csapatokkal foglalkozik az adott újság/csatorna/rádió/weblap. 😊

Zenszkij
nektek mennyire nehéz a játék, én el vagyok keseredve, folyamatosan kikapok a MU-val, pedig fél órát töltök el minden meccs elõtt a stratégia elemzésével, beállításával, de hiába, soha nem tapasztaltam ilyet, a játékélményemnek annyi. Van Persie 5 meccsbõl nulla gól, pedig egyedüli csatár két inside forward kíséretében. Nevetséges. Hogy játsszak így egy gyengébb csapattal.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Médián belül mikre gondolsz? Újságokkal, meg oldalakkal, amik foglalkoznak a megyei labdarúgással?

Huni92
Persze, csak ehhez adni is kell valamit, nyilván. Ezért tettem be ide is, hátha akad 1-2 ember aki segíteni tud. 😊

No ez jó hír... jó lenne jó kapcsolatot kiépíteni vele. Hátha tudnánk rájuk hatni a fordítás terén...

www.smart-bus.hu

Fordításban szívesen segítenék.

Lett... Ezek is benyalták a csicskalángost. <#nevetes1>

Cissé:
Huni92
Cissérõl képet! 😊

Huni92
Felvette velem a kapcsolatot egy bizonyos Andrew Potter, aki az SI-nél dolgozik, mint data researcher (adatgyûjtõnek tudnám talán legjobban lefordítani), és készített egy kiegészítõt megye 3-ig. Megkért, hogy ha tudok, akkor segítsek neki, itt leírtam, hogy mirõl van szó. A lényeg, hogyha van köztetek olyan, aki segíteni tudna elsõsorban a mezek és a média kérdésében, az ne tartsa vissza.
A srác bár valószínûleg nem olyan nagy ember az SI-n belül, de a magyar FM-ezõknek biztos nem származna hátránya belõle, ha egy jobb kapcsolat épülne ki vele.
Érdeklõdtem egyébként a magyarítás kérdésérõl, és bár konkrét választ nem tudott adni arra, hogy végül használható-e vagy használható lesz-e a nemhivatalos fordítás a játékban, azt mondta, hogy megpróbál informálódni.
Ha netán az a válasz jön majd, hogy mégsem blokkolták a készítõk a nemhivatalos fordítások használatát, akkor elképzelhetõ, hogy belevágnék néhány emberrel az elkészítésébe. 😊

Sziasztok! Kezdtem egyet a Newcastle csapatával. Öt forduló ment csak le eddig a bajnokságból, de amit az ötödikben összehoztunk az világi volt... Remélem lesz folytatása... 😛
LasDen
3 nappal az átvétel után jött az Arsenal....majdnem csoda történt...2 olyan szép kontrával basztuk meg az Arsenalt...ejj, szép volt nézni 😄DD
de a buzik egyenlítettek......😞((

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Mor3llo

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

maestroval nem tudsz vásárolni
LasDen
Najó....Aston Villát választottam...benn tartom õket (remélem 😄) és meglátom merre tovább 😄 a Genoaról meg nem mondtam le....megyek én még oda, csak késõbb....😄

DONGUBA
budapest bankos maestro kartyanal mit kell az oldalon valasztani?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

LasDen
nem bírok dönteni...😄D
a Genoa vonz, mert kedvenc csapatom FM-ben és nem akarok szar lenni velük...a Villa meg Villa, kihívás az is 😄

Nem kell paráznod. Errõl az oldalról nyugodtan rendelheted. gametap-shop.com
7000ft se volt. Ilyen olcsón ha jól tudom sehol nem kapod. Biztonságos, csak gondolom sok a megrendelés vagy nem tudom és ezért kellett pár órát várnunk mire jött a kulcs.
én is most akarom megrendelni de parázok neten megvenni asszem inkább boltból rendelem persze lehet csak túl sokat néztem a svindlereket és paranoiás vagyok de hát noé is az özönviz elött építette meg a bárkáját<#nyes><#nyes> valakinek lenne kedve egész bajnokságot végigjátszani online? az irjon
Szintén! 😊
Úgy látszik most ébredtek a srácok...

Na végre, megjött a kulcs, töltjük este nem alszunk😊)
Közben jobban is megnéztem az oldalt, s valóban frankónak tûnnek + lehet Paypallal is fizetni, arról meg nem tudnak pénzt lehúzni 😊

nem...
nem paráztok hogy igy lenyulhatják az adatokat és az összes lovét lehuzhatják?
Nekem is megjött, talán mégis tudunk még ma játszani.....juhééé
Na, fejlemény, megjött a kérdõíves email!
Remélem a kód is hamarosan érkezik mostmár.

Huni92
Kés! Kanál!

Amúgy Genoa. 😄

Villa!!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Igazad van elnézetem a steam klienst lehet letölteni.
Pethy23
Tõlük nem is lehet letölteni, emailben jött a kulcs és beaktiváltam steamen.
Amúgy te letöltötted az õ oldalukról, vagy jött a kulcs és steamrõl?
Ilyet még én se kaptam...
Azért nem bánnám ha tudnék vele játszani még ma, elvégre ezért vásároltam neten.

Ilyen még nekem nem jött. Viszont a honlapon azt irják, hogy max 8 órán belül jön a kulcs vásárlás után.
Pethy23
A vége lemaradt a levélnek:

This step is required to finalize the transaction process and ensure you full ownership of your game. If we do not receive a response from you within 48 hours, we reserve the right to cancel your transaction, refund your payment, and decline to activate your game.

We would like to thank you in advance for your cooperation and understanding. By aiding us in our fight against fraud, you are helping maintain the economic balance that allows game creators to get compensated and that keeps prices low.

Support Staff
Pethy23
Nekem úgy volt, hogy megvettem, jött egy mail hogy hamarosan jön a kulcs, majd arra rá 1 óra múlva jött egy ilyen:

Dear Customer,

In order to process your order No. ****** made on 08/11/2012, we require some additional information from you. In our fight against the rise of digital distribution fraud, we have had to implement added surveillance methods that, unfortunately, slow down the transaction confirmation process.

As a result, we kindly request that you fill out the form (available here) in order to definitively confirm your order.

Majd ezután még egy órával késõbb dúrván már küldték a kulcsot.
Én sem kaptam ilyen kérdõíves mailt. 10.30.kor vettem meg, azonnal jött az sms, pénzt le is húzták, de azóta semmi. Betojok ha hétvége miatt csak hétfõn jön.
Kérdõív?
Eddig egy emailt kaptam, amiben leírják hogy majd küldik a kódot ha feldolgozták a megrendelést, illetve leírják hogy hogyan kell telepíteni a játékot.

Ezen felül jön plusz egy email a kérdõívvel?

Pethy23
Még ki kell tölteni egy kérdõívet is hogy hol laksz, pontos neved stb, email-ben jön ez is. Utána jön majd a kulcs.
LasDen
a Csepel nem játszik....meghagyom õket neked 😄

Csacsi
Lehet hétvégén nem dolgoznak.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Rudee
Csepel 😄

Szar Bayern, szar Bayern :)

LasDen
én is a genoa felé hajlok...de majd még meglátom....várom a többiek véleményét is 😄