A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Csacsi
    Szia, és Grat mindenkinek.

Nah szóval akkor az első szezonom a Juventussal az új játékban azaz a 2009-ben. Előljáróban csak annyit, hogy nagyon tetszik a játék. Kezdek már ráérezni dolgokra, de azért még kell idő, hogy teljesen megértsem, mi miért van.

Az igazolások.Azthiszem sok nevet nem kell bemutatnom rajtuk. Mive ismerem a vló életben is a Juventust, így tudtam, hogy nagyjából mik az erősségei, gyengéi, és ez alapján igazoltam. 4 fiatalt, akik majd a jövő csapatát erősítik, és egy írányító szellemű játékost, aki aztán be is vált D'Allessandro. Vizont Enoh már átadülistán is van, mert az hiba volt. Akiket eladtam, csak azért volt, hogy csökkentsem a kiadásokat, és nem is volt rájuk szükségem. Amaurit télen tettem átadólistára, mert a bajnokságban képtelen volt gólt lőni. Remélem meg is veszik, mert olyan opcióval adtam kölcsön. Camoranesit már sajnálom, hogy nem adtam el, mert elég gyenge szezont tud maga mögött. Téltől már nem is játszattam.
    Szóval akkor az igazolások. Lehet miatta szídni, de én ezt éreztem helyesnek :D

Nah akkor essék pár szó a bajnokságról is. Sajnos csak 3. helyen végeztünk. Aminek örülök, hogy kevés gólt kaptunk, és kevés vereséggel zártunk. Viszont kevés gólt is rúgtunk(ahogy említettem Amauri képtelen volt az őszi idénybn gólt szerezni a bajnokságban. Ez már év végén változott, kisebb taktikai móosításokkal, de akkor is sok volt a 0:0-ás meccsünk. Remélem ez jövőre másképp lesz, és előrébb tudunk végezni.Nah de beszéljen a kép.

Olasz kupáról nem szeretnék sokat beszélni. Legyen elég annyi, hogy megnyertük, ráadásul az Inter ellen. Ennek mindenféleképp örülök, mégha a szezon előtt nem is figyeltem oda rá, de valahogy mindig továbbjutottunk, az elődöntő, és a döntő viszont már teljes erőbedobással ment, és így sikerült megnyerni.

Bajnokok Ligája :
    Hosszú menetelé volt. A csoportom így nézett ki:Barcelona, Juventus, Schalke 04, Anerlecht. Innen másodikként jutottunk tovább. Első a Barcelona lett, de csak azért mert ők 1-el kevesebb gólt kaptak, de nekik is 13 pontjuk lett, mint nekünk.
    Majd következett az első kiesési kör ahol a Olympique Lyon csapatát kaptuk. Az eredmények :
    Juventus - Olympique Lyon : 1:0
    Olympique Lyon - Juventus : 1:1
    Majd következett a negyeddöntő, ahol a Liverpoolt kaptuk.
    Liverpool - Juventus : 0:0
    Juventus - Liverpool : 3:0
    Majd következett az elődöntő, ahol a Barcelona lett az ellenfelünk.
    Barcelona - Juventus : 1:1
    Juventus - Barcelona : 1:0
    Így a döntőben talátuk magunkat, aho a Chealse volt az ellenfél :

És kis szerencsével ugyan, de sikerült elhódítanunk a trófeát, és a sok megaláztatás után végre megint a csúcsra értünk.
    Szóval összességében elégedett vagyok a csapat teljesítményével. Érzem, hogy jövőre csak jobbak lehetünk. Már vannak ötletek, hogy kik jöhetnének, de még semmi sem biztos. Majd év elején elmondom mit sikerült öszehoznom.
    Ja és maj kifelejtettem. Akiknek nagy részben köszönhetjük ezeket a csodás eredményeket, azok Ők. Persze a teljesség igénye nékül.

Bocsánat, ha túl hoszúra sikeredett, remélem azért elolvassátok.