Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi
Akkor már csak az lehet megoldás, hogy nem asz akkora prémiumot, és akkor nincs gond 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Huni92
Lehet, nem látok a gondolataiba 😄 Mdjuk eddig nem tudtam h szlengként használatos. Ez esetben pedig én kérek elnézést. Leginkább olyan emberektõl hallani ilyen formában a szavakat, akik falun élnek. Én már csak tudom 😄

Csacsi: minden meccs után kaptam, az ok, de még igy sem fedezi a kiadást 😄 Sok játékos kell, mert ha rövid a pad, az visszaüthet 😄

vezessük az szleng, szóval szerintem direkte irta igy😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Csacsi
De kaptál minden nyert meccs után pénzt. És ha nem lenne annyi játékosod, akkor nem kéne annyit szétosztani 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Huni92
Vezessük? 😊 Sorry, de böki a csõröm az ilyesmi. Tehát sztem "vezetjük" 😉
Am hány forduló után?

Huni92
Viszont annak is csakeszmei értéke lenne 😄
Ahogyan csak eszmei értéke van a megnyert LigaKupának. Ugynais a serleg elhóditásáért 1,5millió euró pénzdij jár. A játékosoknak pedig 2,5 millió euró prémiumot kellett kifizetni, amiért megnyerték a sorozatot 😄 Kvázi gazdaságilag veszteséges volt a LigaKupa szereplés 😄

3-0ra vertük a Pompeyt az FA Kupa negyeddöntõ újrajátszásán. Elõdöntõ vs Pool.

inter94
Inter kikapott sampdoriától és ez azt jelenti hogy vezessük 3pontal a tabellát

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Csacsi
Remélem az fm2009-ben lez olyan, hogy a vezetõség igazat ad nekem, ha egy téves bírói döntés után anyázok 😄

Huni92
Aztakumma oO Nagy meccs lehetett. Nagygrat.

Ez sem volt semmi:
Lloris adott egy gólpasszt Bianchinak, úgy, h a saját térfele közepén volt. Az olasz meg simán beemelte a labdát. Garay lemaradt Rooneyról. lloris jobb napjain kivédi a fejest, most nem védte. Majd kaptak egy 11est. Kicsit sem voltam ideges. De Richards megmentett.
Lloris 5ös, Neuer 9es ^^

myl0
köszi😊

zaki
Azta, ez nem semmi, szép... 😊

zaki
Végülis Drenthet hoztam el Madridból 6.25m fontért, elhoznám Rafinhát is, de még nincs spanyol útlevele, pedig már megkaphatná :c

myl0
Fúúú gecc mekkora meccs volt ez:
Man City - Arsenal Ligakupa 4ed döntõ (szerencsére a busman nem játszott)

A hosszabításban majdnem összehugyoztam magam az izgalomtól...

zaki
Ehh, mikor Franciaországban toltam Loyn engem is mingg megszivatott a Fred-Benzema párossal... :S
Meccs elõtt keményre állítom a fogásukat, figyeltetem az erõsebb lábukat + szoros emberfogás, aztán imádkozom 😛

a Te hatásodra választottam õket 😄

inter94
már ketten vagyunk Fiorentinával😄
amugy részvét

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

inter94
Grat 😊
hát ja Benzema nekem is okozott már sokszor kellemetlen meglepetéseket figyelj rá😊

Huni92
3-2re megvertük a Poolt 😄D
Negyeddöntõben a Celtic ellen játszunk (nem számitok nehéz ütközetre), elõdöntõben meg a Getafe - Lyon párharc gyõztesével. A franciáktól nemkicsit tartok, Benzema-Fred duó csiterpáros.

Hi & grat all!

és ne legyek ideges :S idegenben lõtt góllal léptek tovább... 2-1 volt Nou Campban...

zaki
Jól tolod cimbi <#worship>

inter94
Thx😊 ezeken a meccseken is egyszer túl kell esni

11meccs 1döntetlen 2verség Interrel holtversenybe vezessük a tabellát a fenének sem bir leszakadni harmadik helyen pedig Ac milan van 4pontal lemaradva de még 1meccsel el vannak maradva

zaki
<#eljen>

Mor3llo
Mennyé kodnégyezni.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

inter94
nagy mákom volt😄nagyon nyomultak már az utolsó 20percbe

Következõ 2meccsem Juve,Roma ellen lessz:S

Csacsi
Nah nem találtam senkit, aki jönne is, így ezt a "cheatet", most nem használom fel 😄

inter94
Az elsõ UEFA kupás meccsen Villareal ellen idegenbe 0-0 eredmény született nemjátszott túl jól a csapat emberelõnybe is voltunk 30perctõl:S

Csacsi
Akkor megcsinálom. Olyan nagy nevet úgysem tudok igazolni, mert nem jön el 😄

myl0
Én még nem csináltam ilyet, de sztem ez nem csalás, csupán a lehetõségek kihasználása.
Ha azt veszed az ominózus szöglet taktik is csalás akkor + a mini scout stb.

Az már sokkal inkább csalás ha pl. megveszed magadtól Shaw-t 50 misiért vagy FM Modifierrel bele túrkálsz az adatbázisba pl adsz magadnak 3 milliárd fontot stb.

Csak a különbség érzékeltetésének kedvéért irtam le ezeket...

Huni92
Ami késik, nem múlik....FA Kupa elõdöntõbe ha bejutunk, ellenfélként a Poollal fogunk találkozni. Micsoda meglepetés.

zaki
az igen, grat 😄

zaki
Nincs ebben semmi, sztem próbáld meg 😄

BBeno2
2012. május.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Huni92
Grat 😊 Melyik év?

Huni92
Ismerõs a trükk. Tegnap én is kipróbáltam. Leigazoltam a Stuttgart belsõ védõjét ilyen módszerrel, csak azért, mert Kiessling ajánlotta, és igy remélem, h aláirja a szerzõdését végre. De valszeg nem fogok nagy hasznot húzni belõle, csak annyiért adom el, h a fizetésére elköltött pénz térüljön meg.

BBeno2
hoppááááá

tavaly nagymákkal jutottam el a BL döntõbe akkor megvert a REAL. de nem gondoltam volna hogy meglesz ebben az évben.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Huni92
FA Kupa: 0-0 vs Pompey....Green a mom....újrajátszás lesz majd, ez nagyon rosszkor jött.

Csacsi
Bár jól megy a csapatnak, szeretném, ha mégjobbak lennének, de ugye az szerintetek is csalóvá tenne, ha õgy vennék játékost, hogy olyan ajánlatot teszek, hogy 50 bajnoki után fizetek egy csomót, de mielõtt elérné azt, eladom. Még nem tettem ilyet, de kíváncsi lennék a véleményetekre. Ha már az igazolásokra nem adott pénzt a vezetõség 😄

zaki
Bale 30millió :S
Lehet ebbõl nem lesz semmilyen igazolás, most úgyis egyben van a csapat, inkább igazolok pár fiatalt... 😛

zaki

Visszavágón úgyis nyersz 3-1-re 😛

Huni92
gratta. baloldalra bale kitûnõ választás.
jobboldalra bakary sagnat ajánlom, ha elmenne hozzád.

Huni92
Uefa Kupa, 1. meccs: Pool - Newcastle 4-3
4. perc, szöglet, kráucs gól.
Guilherme 2, Sóbis 1 góljával forditunk, 3-1.
Gerrard basz egy gólt 35rõl.
Torres lõ egyet 33ról.
Xabi Alonso 30ról is betalál.
No comment.

Csacsi
Hi & grat all!

Töltöm a Dorchestert.

zaki
Hi & grat all!

Cityhez sok sikert... Töltöm a Romát, most vagyok a szezon felénél január elsején, így állunk:

Idén nem vagyunk gyengék, 28 meccs 25 gyõzelem 3 döntetlen, 0 vereség xD

Kéne egy kis vérfrissítés, akarok igazolni egy fiatal bal, és jobbhátvédet... Balbekknek Bale, Kolarovra gondoltam, jobbhátvéd... Na igen, Ilsinhot akartam a Donyrckbõl, csak ez a barom szabály, hogy csak 1 idegenlégióst lehet igazolni egy évben... EL is vitte az Ajax...

inter94
Grat 😊

Huni92
Mwhahah 😄

zaki
Kicsit eltévedtél flémguszti...

myl0
Tipikus FM: Kaphattam volna a ligakupában: Watford, Birmingham, Reading, Boro, Everton, Newcastle, de persze én kaptam a legnehezebbet az Arsenalt és a busman Adebayort... no comment...

myl0
gratta😊

Huni92
Behúzva 😊

Huni92
Az igazság az, h a forditás szar 😉
Pl: Everton elleni kupadöntõ elõtt: a Newcastle csapata már 2. döntõjére készül. Eddig már 2szer eljutottak idáig, de még egyszer sem tudtak nyerni. (kb)

Szóval a forditás sem mindig pontos.