Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Csacsi: minden meccs után kaptam, az ok, de még igy sem fedezi a kiadást 😄 Sok játékos kell, mert ha rövid a pad, az visszaüthet 😄
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Am hány forduló után?
Ahogyan csak eszmei értéke van a megnyert LigaKupának. Ugynais a serleg elhóditásáért 1,5millió euró pénzdij jár. A játékosoknak pedig 2,5 millió euró prémiumot kellett kifizetni, amiért megnyerték a sorozatot 😄 Kvázi gazdaságilag veszteséges volt a LigaKupa szereplés 😄
3-0ra vertük a Pompeyt az FA Kupa negyeddöntõ újrajátszásán. Elõdöntõ vs Pool.
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Ez sem volt semmi:
Lloris adott egy gólpasszt Bianchinak, úgy, h a saját térfele közepén volt. Az olasz meg simán beemelte a labdát. Garay lemaradt Rooneyról. lloris jobb napjain kivédi a fejest, most nem védte. Majd kaptak egy 11est. Kicsit sem voltam ideges. De Richards megmentett.
Lloris 5ös, Neuer 9es ^^
Meccs elõtt keményre állítom a fogásukat, figyeltetem az erõsebb lábukat + szoros emberfogás, aztán imádkozom 😛
amugy részvét
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
hát ja Benzema nekem is okozott már sokszor kellemetlen meglepetéseket figyelj rá😊
Negyeddöntõben a Celtic ellen játszunk (nem számitok nehéz ütközetre), elõdöntõben meg a Getafe - Lyon párharc gyõztesével. A franciáktól nemkicsit tartok, Benzema-Fred duó csiterpáros.
és ne legyek ideges :S idegenben lõtt góllal léptek tovább... 2-1 volt Nou Campban...
11meccs 1döntetlen 2verség Interrel holtversenybe vezessük a tabellát a fenének sem bir leszakadni harmadik helyen pedig Ac milan van 4pontal lemaradva de még 1meccsel el vannak maradva
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Következõ 2meccsem Juve,Roma ellen lessz:S
Ha azt veszed az ominózus szöglet taktik is csalás akkor + a mini scout stb.
Az már sokkal inkább csalás ha pl. megveszed magadtól Shaw-t 50 misiért vagy FM Modifierrel bele túrkálsz az adatbázisba pl adsz magadnak 3 milliárd fontot stb.
Csak a különbség érzékeltetésének kedvéért irtam le ezeket...
tavaly nagymákkal jutottam el a BL döntõbe akkor megvert a REAL. de nem gondoltam volna hogy meglesz ebben az évben.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Lehet ebbõl nem lesz semmilyen igazolás, most úgyis egyben van a csapat, inkább igazolok pár fiatalt... 😛
jobboldalra bakary sagnat ajánlom, ha elmenne hozzád.
4. perc, szöglet, kráucs gól.
Guilherme 2, Sóbis 1 góljával forditunk, 3-1.
Gerrard basz egy gólt 35rõl.
Torres lõ egyet 33ról.
Xabi Alonso 30ról is betalál.
No comment.
Töltöm a Dorchestert.
Cityhez sok sikert... Töltöm a Romát, most vagyok a szezon felénél január elsején, így állunk:
Idén nem vagyunk gyengék, 28 meccs 25 gyõzelem 3 döntetlen, 0 vereség xD
Kéne egy kis vérfrissítés, akarok igazolni egy fiatal bal, és jobbhátvédet... Balbekknek Bale, Kolarovra gondoltam, jobbhátvéd... Na igen, Ilsinhot akartam a Donyrckbõl, csak ez a barom szabály, hogy csak 1 idegenlégióst lehet igazolni egy évben... EL is vitte az Ajax...