A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Csacsi
    Én sem vagyok annyira aktív, de szerintem is zavaró lenne a felugró ablak. Aki kérdezni akar, az sem azzal nem fog foglalkozni, ha a "pofájába lököd", hogy ne warezolj(akár felugró abalak formájában is), sem sehogy máshogy. Inkább az azonnali ban, és üzenet törlés segíthet. De ezt ki kell írni a bannerba, hogy warezért azonnali ban jár, hogy ne érje szó a ház elejét. Valamint az is segíthet a dolgon, ha senki, de tényleg senki nem reagál egy mondatban sem warezos kérdésre. Sem úgy, hogy használd az offtopicot, sem úgy, hogy leszólja, hogy vegyen eredetit, sem semmilyen formában. Capello úgyis folyamatosan nézi a topicot, és gyorsan törlődni fognak a warezos üzenetek, és a válaszokkal sem foglaljuk helyet. Persze ez csak személyes szerény véleményem. Mint mondtam, nem vgayok annyira aktív, mint a topiklakók többsége, így nem kell szentírásnak venni, amit írtam, de szerintem működhetne. :)

Utley : majd meglátod, hogy menni fog az a BL :D Eléggé ütős kis csapatom van. :D

Csak hogy a nagyobb neveket említsem. Wijnaldum, Matías Fernandez, Foti, Huszti, Agliardi kapuban. SZóval nem lesz itt gond.