Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zyndar
Sûrû a mezõny, bármi lehet. Közben bejutottam az FA kupában a 4 közé, Tottenham lesz az ellenfél, másik oldalon Arsenal-Liverpool.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

kraawz
(y)

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Mor3llo
Gratula!
Közben mi pedig megérkeztünk az élbojhoz :)

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

zyndar
McFrost kérhetnék a kis Laudrupról egy képet 2014-bõl?

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

kraawz
Murcia , Mallorca , Betis ( akikkel én elsõ évben 3. lettem )

McFrost
ez sem rossz

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

zyndar

zyndar
Estét Urak, Doncaster lenyûgözõ.

McFrost
duplája persze

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
dulája+ 5000

Ars3nal
az már jó az alaphoz képest

McFrost
34277

Magic Boy
Te van még neked valami kihívás Angliában? <#vigyor0>

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Ars3nal
mármint férõhelyre mekkora?

McFrost
telt ház volt

Ars3nal
<#eljen><#eljen>nemsemmi
stadion mekkora?:D

:O nice hand :D

a többiek nemkicsit levannak maradva :DDddd

Darthmushroom
hatalmas grat!!!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

szépnapot a népnek :D
gratula az eredményekhez
mostanában kicsit hanyagolom az fm-et a suli miatt, de amint lesz idõm, tolom tovább a barcikával :P
McFrost
<#wave><#mf2><#mf2><#mf2>

Fabio Capello
Estét és grat mindenkinek

Darthmushroom
grat mindenkinek!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Az szép grat kik helyére mentetek?

kraawz
eltaláltad. na mindegy,neked is lehet szar napod

Gunnersboy
<#idiota>ajj látom nemértékelitek

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

soma22
stilusbol picit vegyünk vissza. köszönöm

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

kraawz
midfáj?

majd elmúlik ...

Gunnersboy
allandoan belepofazol mindenbe, raadasul mar leirtak elotted, okoska

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

kraawz
unreal

soma22
25-30 alatt tõlem nem menne sehonnan

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Eredetileg Unrealozik :) <ígyhallotta>

Hogy ne legyen off szerintetek mennyiért adjam el õt mert van bõven kérõ (real roma inter chelsea stb...)NEm szeretném elengedni de attól tartok kénytelen leszek mert kisértésbe fog esni az xy hallatán. És õt kivételesen nem scoutoztam hanem az egyik figyelõm vette észre :)

Mike94
sztem yu-gi-oh-zott is és mindig kinyomta yugi exodia-t :D

BBeno2
én már nem tudom mit jáccik elõször mert legelsõnek CSzõset láttam ugyhogy nálam az az elsõ:D de már mindent eltok képzelni...lehet hogy Halo 2-zött...

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Gunnersboy
eredetileg halo2-zik a srác :\

napot, töltöm Bük-t

kraawz
celta have won promotion for the spanish first division.

BBeno2
istenem de szánalmas kb. a 8. videót nézem errõl a gyerekrõl és mindig "mást " jáccik-.... csak a feliratot változtatják és megvan az uj videó... CSzett is már ...

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

kraawz
szép napot

jah és 750 most és 10,5misi 24 hónap:)

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Jóbót vót:)

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Mor3llo
Igazából az a vicces, hogy lett volna esélyünk.0-1-nél Jean Carlos sikeresen kihagyott ez helyzetet.A helyzet egy 8 méterrõl való lövés lett volna...üres kapura....aztán jött a szokásos nagycsapat szindróma : jön a szuperpléja, és 30-ról vág egy gólt.Sõt, az 2gól volt.Xavi-é és Iniestáé.Majd jövõre talán...kértem a vezetõséget, adjanak új szerzõdést, de azt mondták: egyelõre eszük ágában sincsen.Nagyon remélem hogy maradhatok.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Értem, hát akkor részemrõl passz......

Van der Vaart 11 misiért jó üzlet-e?<#vigyor1>

Darkon
Egyaltalan nem akar semmilyen formaban. 18-19evesekrol van szo

Born to win

zorrobomber
grat all

Nem tudsz neki magasabb státuszt beállítani a szerzõdésajánlásnál?
Van amikor csak akkor hajlandó valaki aláírni, ha Key Player lehet.

Darkon
Roppant erdekes dolog: a jatekos-t scoutom megvizsgalta "extremly interested" azert biztos ami biztos kuldtem egy uzenetet hogy erdeklodom a jatekos irant. Most mar le van hidalva hogy el fogom vinni. Ajanlattetel, elfogadjak, majd a csoda, szerzodenel mar nem akarja alairni mert nem erdekli. Ujra elkuldom a scout-ot ugyanazt irja es igy tovabb. 2 jatekosnal is ez van

BUG

Born to win

Darkon
Oriasi ez a video oscardijat neki!!

En max karomkodok ilyeneket hogy: " O a fene egye meg!"v. " Acsudaba!"
<#eplus2>

Born to win

Mike94
én csak az asztalt szoktam ütni puszta kézzel, nem egérrel, nem billennel :D

volt 2 11es :D