• Sidewinder
    Ez egy fasz. Igen sok dolgot kísérleteztek ki főként orosz és amerikai űrhajósok amit ma már az emberek a mindennapi életben használnak.És ő ezen emberek munkáját semmibe veszi.Emlékszem még arra az Aeromagazinos cikkre amiben Kubaszov űrhajós (aki Farkas Bertalan parancsnoka volt)mesélt arról hogy hogyan fejlesztettek ki (és kísérleteztek vele az űrben) egy speciális hegesztőkészüléket ami ma már közhasználatben van az egész világon.És könnyen előfordulhat,hogyha valami megtörik ennek a parasztnak az autóján akkor pont 1 ilyen cuccal fogják meghegeszteni? Akkor is haszontalan az egész? Hülye gyökér. Menjen és szopja le a robotait,váljon el a feleségétől és vegyen el egy robotot aztán kúrja azt. Félreértés ne essék nem ellenzem a robotokat,de sztem az emberes és robotos dolgoknak együtt kéne fejlődnie. És együtt dolgozni. Mondjuk pl. ha eljutunk a Marsra és nagy bézist hatalnas épületekkel fel akarunk ott húzni akkor nem ártanának mondjuk olyan okos robotok akiket vinnének magukkal az orosz vagy amcsi vagy akármilyen űrhajósok és azok raknák össze a nagy épületeket az emberek helyett. Mert a robotnál pl.nem gond,hogy az épitkezés közben mondjuk kiszakad a szkafandere és nem kap levegőt.Az ember viszont abba belehal. Az űrhajósok meg persze addig lakhatnának egy kisebb lakómodulban ott lenn a Marson amit innen a földről vittek oda készen persze 1 kurvanagy űrhajóban amiben elfér. Szerintem.Szóval sztem együtt kéne fejleszteni a kettőt.De ilyet kimondani hogy az emberes űrkutatás teljesen haszontalan és semminek tekinteni olyan emberek munkáját akik mondjuk legalább fél évig nem találkozhatnak a családjukkal mert TUDOMÁNYOS KUTATÁSOKAT végeznek kinn az űrben egy olyan állomáson ami az egyetlen emberlakta hely ott a semmi közepén és ha beüt a szar akkor nincs ott 8 másodpercen belül a spec mentőcsapat,szóval ilyet csinálni mérhetetlenül undorító, ganáj köcsög dolog még gy Nobel-díjas tudóstól is.