• wanek
    #467
    "Akkor sem a "józan észnek megfelelő" eredmény jön ki, hanem a kvantummechanika helyességét alátámasztó." - vagyis?

    "Ha én halandzsázom, akkor a mai fizikusok is." - egy részük igen. Sosem állítottam, hogy mindegyik. Ezt csak te szeretnéd elhitetni.

    "Ki mondta?" - én. Vagy talán más írta?

    "Ez egy bizonyos eset, amikor éppen úgy adódott, hogy a pár egyik tagja itt van, a másik meg ott" - miért lenne pont ott? Megijedt és elszaladt? Vagy talán azért, mert ezt a baromságot te állítod? Mellesleg ez a fotonpárosdi is nagyon gyengus. Kevesebb scifit kéne olvasnod, vagy nézned. Már el sem tudod dönteni, hogy hol húzódnak a valóság határai. Bár ezzel szerintem nem vagy egyedül.

    ""egyáltalán neked van családod?"
    Van." - szegény családod!

    "Egyelőre nem nekem kell bizonyítanom, hogy a kvantumelmélet téves, hanem neked." - miért kéne nekem bizonyítanom? Leírtam a véleményemet, és azt is, hogy szerintem miért nem jó (a konkrét dolog). Nehogy már nekem kelljen itt bármit is bizonyítanom! Aki valaminek a meglétét állítja, annak kell azt bizonyítani.

    "Bizonyos Creatív termékekről is tényeket írtam (mellesleg saját tapasztalatból)" - volt nekem is Creative kártyám, nekem más volt a véleményem (bár ezt sosem írtam eddig). És sokkal több ember volt elégedett vele, mint ahányan fikázták veled együtt. De ilyenek mindig vannak. Olyan terméket nem tudsz mondani, amiről legalább egy páran ne állítanának elmarasztalót. Ha más nem is, a konkurencia mindig megteszi.

    A paneljeiddel kapcsolatban már korábban leírtam a problémámat, nem ismétlem meg.

    #428