• Dany007
    #40
    Valahogy éreztem hogy ekkora felháborodást fog kiválltani :)
    De nem teljesen korret amit írtál, mert ennyi erővel minden egyes soffőrt, legyen busz villamos vagy autó meg kéne fizetni mint az állat. Mert ha egy személyautó soffőr nem figyel oda ugyan úgy balesetet tud okozni és halált is ahogy szoktak is. A dugókról nem is beszélve!
    Amúgy nem 8 álltalánosom van :P informatika mérnökasszisztens vok amellett építésztechnikus, és jelenleg grafiku :) 6éve van jogsim, és hidd el vezetek is eleget. És elég szar itt a helyzet főleg pesthez képest munka terén. Amellett nekem nincs szakszervezetem ahol reklamállhatnék hogy nem elég a havi 160 :D Ha valami nem teccik el lehet menni alapon megy itt minden. És persze az ember nem megy el mert nincs más lehetőség max Pest. De mindenki nem költözhet pestre.
    Az a gond a pesti mentalitással hogy azt hiszik hogy nem is áll másból az ország csak pest...
    Amúgymeg menjen el a soffőr 2 hónapra asztalosnak havi 100 ért. A kezemet rá hogy utánna örülni fog hogy visszamehet vezetni az irdatlan nagy felelősségbe 160 ért. Mert szerinted baleset nélkül végigvezetni egy napot az olyan nagy kurva nagy dolog ? Akkor a kamionosok is keressenek 3x annyit ? Mert nekik is nagy felelősség a 12tonnás kamionnal az M0-on!És ha ők karamboloznak akkor tényleg bedugul az egész. Érdekes mégsem esik meg minden nap minden 2.-kal.