• The Termentor
    #31
    Remélem visszaolvassátok miket irogattatok. Miért drága a jegy? Azert mert vagy nem veszed meg vagy föl se szállsz hanem autózol. Miét igénytelen? Azért mert mindenki beleszarik hogy milyen, úgyis koszos felkiáltással.
    Ha látsz egy embert az utcán aki eldobja a szemetet akkor nem mész utána hogy: bocs, elhagytál valamit? mert igenis utána kell menni minden alkalommal.
    Akik autóval járnak: a te szaros 50-60-80 kilóddal hogy merészelsz elvenni annyi energiát a világból hogy 1.5 tonnát megmozgass? Ez az ami igazságtalan. Nincs bűz a kocsidban??? Na ne szorakozzál, miattad van kibaszott büdös a városban.
    Kűűfőődön jobb? Hápersze, mivel ott az vana tudatban hogy az utazáshoz jegyet kell venni és ha nem veszel akkor nem utazhatsz. Itt meg kurvaanyádtegecihogy kéred a jegyem.
    Elhiszem hogy sokkal kényelmesebb autóval de ha mindenki ilyen önző geci akkor soha nem lesz jobb se a tömegközlekedés se a szag a városban. Meg még elég sokminden.
    Valaki írta hogy mit ugatnak a bkv sofőrök. Kapnak kétkilót nettóba. Tudod mekkora felelősséggel jár egy villamost vezetni? Nem mert te sose lennél rá képes.
    Azért van még mindíg ellenőr mert magyarországon sokkal kevesebbet ér az emberi munka. Csak a környező országok minimálbéreit hasonlítsd össze.
    Ja és Oasis UK remélem soha nem jössz haza, rád itt nincs semmi szükség mert a te "fajtád" viselkedése miatt ilyen a közfelfogás. Maradj csak Angliában a lengyel meg a paki bevándorlókkal, tőlük tanulhatsz sokat. Tudod mert angliában is sokat ér az ember munkája. Azért végzed a mocskos melót TE.
    Már lassan egy éve biciklivel járok és nem értem meg az embereket hogy a dugóban állva vagy a hetesen mint a szardíniák, miért nem ülnek fel egyszer és mennek vele bárhova. Rengeteg embernek lenne rá lehetősége és mégse teszi.