• AbyssLord
    #19
    Már nem azért, de egy autó messze nem olcsóbb mint a tömegközlekedés. Ugyanis ok, a benzin ára egy szinten van a bérlettel. Viszont az autónak van ára is, amit ki kell perkálni. Ez jobb esetben is min 1 milla! És utána még számolni kell a szervíz költségekkel, téli/nyári gumi, kötelező biztosítás, stb... És hoppá, már is ott tartunk, hogy minimum a kétszeresét fizeti egy autós. Ráadásul Budapesten meg az utazási idő is hosszabb. Pl én metróval bejárom a várost a két szélétől egy fél óra alatt. Ugyan ez autóval másfél óra. Igaz, a metró olyan mint egy szardíniás doboz, de valamit valamiért. A sült csirke soha nem fog a szánkba repülni.
    A nyugathoz meg ne akarjuk hasonlítani magunkat, hisz van egy pár évtized elmaradásunk hozzájuk képest, amiről nem csak a mostani politikusaink tehetnek. Ha már nagyon hasonlítani akarjuk magunkat valamihez, akkor legyen a közép-kelet európa. És akkor már is nem állunk anyyira szarul...
    A sok sírással meg nem fogunk előre haladni. Ha nem tetszik tessék érte tenni valamit, ha meg nem, akkor a pofát befogni!