1: "nem az viszi előbbre az országot ha ideológiák mentén verjük a nyálunkat"
kimondtad a lényeget. És ha jól látom a gárda pont hogy tesz is valamit, nem csak hangoztatja hogy "éééén nagymagyar vagyok".
2: "Gárdaalapítás és bokacsattogtatás helyett lehetne dolgozni, tanulni, stb."
Hidd el, ha minden cigány kijárná legalább az általánost (és nem úgy hogy azért nem buktatják meg mert rontja a suli statisztikáit vagy mert különben jön a família és agyonverik a tanárt) már emelkedne az életszínvolnal. Meg mondjuk ha gazsika nem a hugával/anyjával hancúrozna az ágyban, sokkal kevesebb fogyatékos cigány lenne. (Igen, tudom hogy vannak magyar fogyatékosok is, de nem ez okból, anyám viszont tanított olyan iskolában ahol ilyenek voltak. az iskola tanulóinak 98%-a cigány volt. (Kerecsend))
3: "Azonban sokak szemében súlyosbító körülmény, hogyha a bűne mellett még cigány is valaki."
ezt a mondatot átírnám: Azonban sokak szemében enyhítő körülmény, hogyha a bűne mellett még cigány is valaki. Érdekes módon a rendőröknek eszük ágában sincs megvédeni az embert ha rátámad a cigánycsürhe. Vagy hogy meséljek egy példát: Nem tudom ti olvastátok-e, de él valahol Magyarországon egy 13 éves hungarista kislány. Kárpátiás póló nála rendszeres, kokárda detto, még ha nincs is ünnep. Sétál valamelyik nap hazafelé, mire eléáll egy kb 30 éves, ereje teljében lévő zsidó faszi, és le akarja tépni a kislány kokárdáját, ám ő nem hagyja. Ekkor a zsidó megüti. Már itt lehetne eljárást kezdeményezni, kiskorú bántalmazásáért, de nem. Sebaj, egy fradi meccsen pár tarkopasz kigyúrt jóarc felismeri a zsidót, és odaállnak elé. a zsidó mit tesz? Uccu, rohan a rendőrökhöz! Érdekes módon egy 13 éves kislányt meg bír ütni, néhány vele egykorút már nem? A skinek utána. Hogy mi a sztori vége? a rendőrök még a skineket baszták le, hogy hogy merészelik, büdös antiszemita rasszista köcsögök.
Igaz történet!
4: "Lehet vitatkozni hogy nem egyenlően bán az igazságszolgáltatás velük de ezt ne olyan mondja aki szintén nem egyenlően bánik embertársaival." Ez pont az egyik ok, amiért annyira gyűlölöm a különböző etnikumokat, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül. a hátrányos diszkrimináció, ráadásul a MAGYAROK IRÁNYÁBA!
nem gondolod, hogy először az "igazság"(?)szolgáltatási szerveknek kéne magukba nézni kicst?
5: "Zsidózás? Tudtommal a "zsidó" vallási kategória."
ez tény. ám az is, hogy a legtöbb (ha nem minden) zsidó magyarellenes. idézem: "Nem fogok megbocsájtani egy olyan népnek ami az én fajtámat irtotta."
Bocsánat, csak én vagyok tudatlan, vagy Magyarországon tényleg nincs (és nem is volt) koncentrációs tábor? Ja hogy deportálva lettek... Ugyan mi mást lehetett volna tenni, német megszállás alatt?
6: "Most így ennyi jutott eszembe, lehet anyázni."
Nem kell senkinek anyázni. ha valaki anyázik akkor az már azt jelenti hogy kifogyott az érvekből :)