Törölték a Magyar Gárdát az iwiwről
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A cigánybûnözésrõl: ami manapság hiányzik, az az egyenlõ bánásmód. Például nyár közepén naponta volt egy hír, hogy XY közsgében tömegverekedés volt. Könnygázról és gumilövedékrõl nem hallottam. Ami a bõrszínt illeti: bõrszíntõl függetlenül szarjon vécébe, és ne a sisnyásba. (Nyírmihándi a falu neve, ha jól emlékszem.)
Homokosokról: jó. Legyen egy szép napja a liberálisoknak: vonuljanak fel! Sõt, naponta. De akkor legyen bukakke-felvonulás is, ahol a teherautókon a heteró és homó partnerek egymás szó szerinti leszarását imitálják. Elvégre nincs abban semmi rossz, ha az ember felvállalja a szexuális beállítottságát, nem? Tehát ha papnak meg nõnek öltözött, egymás farát markolászó, egymással smároló "férfiak" felvonulhatnak fényes nappal az utcán, akkor egymás szájába szaró perverzek is vonulhassanak! Indítsunk egy ilyen mozgalmat, ki csatlakozik? Nem kell, hogy a fekáliára gerjedj (én se gerjedek), elég, ha csak toleráns vagy!
Van egy kék tó a fák alatt, Ha belet eszem, lehűti a lábamat.
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Dávid csillagot emg nemigen szoktak az emberek a nyakukban hordani? vagy igen? akkor horogkeresztet is hordanak?
Ugyan már, hülyeséget nem kellene beszélni...
2. hidd el, dolgoznak rajta elegen, hogy rávegyék õket erre. Csak ugye nehéz több évtizedes/évszázados szokásokat kinevelni az emberbõl és megértetni vele, hogy ha nem lopsz, hanem dolgozol/tanulsz, akkor neked rosszabb lesz, de a gyerekednek már valamivel jobb, az õ gyerekének meg még jobb.
3. Nem csak egy oldalról kellene nézni a dolgot. lehet hogy volt ott más is. Szerintem emg elég röhejes ha valaki állandóan kokárdát hord. Azt adott ünnepkor szoktuk viselni. Azt hogy tiszteljük emléküket máshogy is ki lehet fejezni, bár szerintem nem muszáj, mert mindenki életében benne van az emlékük.
5. Megszállás alatt sokan az életüket kockáztatták azzal, hogy bújtatták ezeket az embereket. Egyszerûen csak embertársi szeretetbõl. Ezt lehetett tenni vagy kussolni vagy feljelenteni.
Az meg hogy a legtöbb zsidó magyarellenes azt nem hiszem el. Felmérést készítettek róla vagy mi? Vagy a nagyokosok ezt tudják?
apropó, egy kis homokozás... csak erõs idegzetûeknek 😄
http://kuruc.info/r/22/14999/
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Meg lehet azt is észre kéne venni, hogy a két párt mindössze széthúzó erõt képvisel az országban, semmi mást - hogy lehessen fröcsögni egymásra, utálni egymást, és nehogy észrevegyük, hogy a legfõbb ellenség nem az utcákon van, hanem a Parlamentet lassan 18 éve megszállva tartó magyarellenes cionista köcsögökbõl áll.
Ezeket kellene elõször sorbaállítani és fejbelõni.
Gyurcsány a Szent Koronáról Merkelnek:
"Az az igazság, hogy én mélyen ellenzem, hogy itt van.
Szerintem ez a parlament a köztársaság parlamentje, és nem jó a királyság jelképét idehozni.”
A Szent Korona Gyurcsányról Merkelnek :
"Az az igazság, hogy én mélyen ellenzem, hogy itt van.
Szerintem ez a parlament Magyarország parlamentje, és nem jó a hazugság és a hazaárulás megtestesítõjét idehozni.”
kimondtad a lényeget. És ha jól látom a gárda pont hogy tesz is valamit, nem csak hangoztatja hogy "éééén nagymagyar vagyok".
2: "Gárdaalapítás és bokacsattogtatás helyett lehetne dolgozni, tanulni, stb."
Hidd el, ha minden cigány kijárná legalább az általánost (és nem úgy hogy azért nem buktatják meg mert rontja a suli statisztikáit vagy mert különben jön a família és agyonverik a tanárt) már emelkedne az életszínvolnal. Meg mondjuk ha gazsika nem a hugával/anyjával hancúrozna az ágyban, sokkal kevesebb fogyatékos cigány lenne. (Igen, tudom hogy vannak magyar fogyatékosok is, de nem ez okból, anyám viszont tanított olyan iskolában ahol ilyenek voltak. az iskola tanulóinak 98%-a cigány volt. (Kerecsend))
3: "Azonban sokak szemében súlyosbító körülmény, hogyha a bûne mellett még cigány is valaki."
ezt a mondatot átírnám: Azonban sokak szemében enyhítõ körülmény, hogyha a bûne mellett még cigány is valaki. Érdekes módon a rendõröknek eszük ágában sincs megvédeni az embert ha rátámad a cigánycsürhe. Vagy hogy meséljek egy példát: Nem tudom ti olvastátok-e, de él valahol Magyarországon egy 13 éves hungarista kislány. Kárpátiás póló nála rendszeres, kokárda detto, még ha nincs is ünnep. Sétál valamelyik nap hazafelé, mire eléáll egy kb 30 éves, ereje teljében lévõ zsidó faszi, és le akarja tépni a kislány kokárdáját, ám õ nem hagyja. Ekkor a zsidó megüti. Már itt lehetne eljárást kezdeményezni, kiskorú bántalmazásáért, de nem. Sebaj, egy fradi meccsen pár tarkopasz kigyúrt jóarc felismeri a zsidót, és odaállnak elé. a zsidó mit tesz? Uccu, rohan a rendõrökhöz! Érdekes módon egy 13 éves kislányt meg bír ütni, néhány vele egykorút már nem? A skinek utána. Hogy mi a sztori vége? a rendõrök még a skineket baszták le, hogy hogy merészelik, büdös antiszemita rasszista köcsögök.
Igaz történet!
4: "Lehet vitatkozni hogy nem egyenlõen bán az igazságszolgáltatás velük de ezt ne olyan mondja aki szintén nem egyenlõen bánik embertársaival." Ez pont az egyik ok, amiért annyira gyûlölöm a különbözõ etnikumokat, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül. a hátrányos diszkrimináció, ráadásul a MAGYAROK IRÁNYÁBA!
nem gondolod, hogy elõször az "igazság"(?)szolgáltatási szerveknek kéne magukba nézni kicst?
5: "Zsidózás? Tudtommal a "zsidó" vallási kategória."
ez tény. ám az is, hogy a legtöbb (ha nem minden) zsidó magyarellenes. idézem: "Nem fogok megbocsájtani egy olyan népnek ami az én fajtámat irtotta."
Bocsánat, csak én vagyok tudatlan, vagy Magyarországon tényleg nincs (és nem is volt) koncentrációs tábor? Ja hogy deportálva lettek... Ugyan mi mást lehetett volna tenni, német megszállás alatt?
6: "Most így ennyi jutott eszembe, lehet anyázni."
Nem kell senkinek anyázni. ha valaki anyázik akkor az már azt jelenti hogy kifogyott az érvekbõl 😊
Az elmebajosokat mégis bezárják.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
A gárdák polgárõrség, az önvédelmi szervezetek azért alakulnak, mert az igazságszolgáltatás nem teszi a dolgát. Persze meg kell változtatni, de erre tuti nem lesz senkinek pénze. Szerinted melyik politikust érdekli az, hogy egy isten háta mögötti faluban kiket terrorizálnak a helyi "kisebbségi" familiák tagjai.
A mukásõrség sokkal gusztutalanabb fegyveres szervezet volt, mégsem mert ellenük senki jajveszékelni. Még jó hogy feloszlatták. Õ kiknek is az érdekeit védték géppuskákkal ???
A melegekrõl annyit, többnyire senkinek semmi bajuk velük, ha nem kirívóan parádéznának, és nem követendõ példaként állítanák be a homoszexualitást.
Majd ha a másik oldal sem támadja a magyarságot akkor tehet szemrehányást.
De példák százait lehetne mutatni politikusok , írók és egyéb közszereplõk magyaralelenes és magyar gyûlölõ kirohanásairól. A határon túli egész életükben példamutató életet élõ magyarok pedig lassan kevésbé fontos emberek lesznek , mint egyes börtöntöltelék viselkedésû kisebbségek.
Ki a magyar ??? Az aki elfogadja, hogy magyarországon él, és nem gyalázza a nemzet hagyományait, értékeit, nem nézi le saját országa állampolgárait, mintegy felsõbbrendûnek képzelve saját magát. Ez pedig függetlenül attól, hogy magyar, vagy akár származása szerint nem magyar valaki.
5 perce ezen röhögök.
Némely embernek egyszerûen kényelmesebb elõítélettel közelíteni mindenkihez, mint venni a fáradságot és tettei alapján megítélni. Ebbõl a kényelembõl fakad aztán a buzizás/zsidózás/cigányozás, stb. Maga a gárda meg politikai cirkusz, cinikus politikusok keverik a masszát, a sok vak ember meg asszisztál/tapsikál hozzá. Nem éltem még sokat de nekem úgy tûnik, nem az viszi elõbbre az országot ha ideológiák mentén verjük a nyálunkat. Gárdaalapítás és bokacsattogtatás helyett lehetne dolgozni, tanulni, stb.
Persze ha az én hozzátartozómat rugdosná halálra valaki, biztosan a halálát kívánnám és legszívesebben saját kezûleg végezném ki. De azért van az igazságszolgáltatás, hogy az szolgáltasson igazságot. Ha nem jól mûködik meg kell változtani, de ne fekete lajbis gárda tegye ezt. Azonban sokak szemében súlyosbító körülmény, hogyha a bûne mellett még cigány is valaki. Lehet vitatkozni hogy nem egyenlõen bán az igazságszolgáltatás velük de ezt ne olyan mondja aki szintén nem egyenlõen bánik embertársaival.
Másik örök sláger a homoszexualitás. Caro valószínûleg nem gondolt bele mekkora ostobaságot mondott, hiszen a homoszexualitás mint irányultság sem kedv vagy elhatározás kérdése. Meg nem kell egyenlõségjelet tenni a homoszexualitás és pedofília esetleg szodómia közé. Akik annyira aggódnak a magyar fiatalság lelki, szellemi állapota miatt azok remélem tisztában vannak a fogalmak jelentésével és véletlenül sem mossák össze õket. Mert ha igen, akkor az õ szellemi állapotuk ad aggodalomra okot. Nem minden meleg ember masírozik nõi szerelésben az utcán. Aki úgy tesz az valószínûleg heteróként is közszeméremsértõ lenne. Ez is csak ugyanolyan mértéktartás kérdése, mint az összes többi dolog általában az életben.
Zsidózás? Tudtommal a "zsidó" vallási kategória. Mi köze a valláshoz bárminek is amíg valaki betartja a törvényeket, fizeti adóját, rendes állampolgár? Viszont ha bûnt követ el akkor megint csak mi köze törvényszegéséhez a vallásának?
Most így ennyi jutott eszembe, lehet anyázni.
Szóval pont azokkal van a "magyarokkal" probléma, akik nem akarják megérteni, hogy illene elfogadni és tisztelni a többség akaratát, és nem kéne pofátlanul visszélni a többség mesterségesen fenntartott toleranciájával.
Aki meg nem jól érzi magát itt az gondolkozzon el azon, nem õ-e az okozója annak, hogy nem érzi jól magát.
Az óriási csúsztatás és hazugság, hogy itt bármiféle békés kisebbséget üldöznének. Legfeljebb pont csak a magyarokat.
Nem kell egybõl deportálást kiáltani, és rettegni a semmire.
Senki nem akar kitelepiteni senkit. Ellenben az emberek többsége baromira nem örül a sok kínai afrikai ázsiai stb. bevándorlónak. Tõlünk nyugatabbra már jól láthatók mennyire le tudják zülleszteni a társadalmat.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Szerintem ez sokkal nagyobb gond mint a "húdenáci húdegonosz" Magyar Gárda.
"Késeléssel fenyegette meg a 13 éves kissrácot a telefonrabló cigány
2007-08-29. 13:55:47
Egy 13 éves bajai kisfiút fényes nappal rabolt ki egy fiatalkorú cigány a szekszárdi vasútállomáson.
Egy 16 éves tatabányai cigány még kedd délután késsel fenyegette meg a 13 éves gyereket, hogy megszúrja, illetve másokkal megvereti, ha nem adja át neki az értékeit - mondta el Király Balázs.
Hozzátette: a megfenyegetett fiú támadójának átadta mobiltelefonját, kerékpárját és a hátizsákjában lévõ ruháit; a kár mintegy ötvenezer forint. A rendõrség nyomozói négy órán belül elfogták és õrizetbe vették a rabló férget, miközben Faddon próbálta értékesíteni a mobiltelefont.
(MTI polkorrektmentesítve)"
Forrás: http://www.kuruc.info
Aki nem tudja igazolni, azt deportálni fogják? Vagy csak viselnie kell a ruháján megkülönböztetõ jelzést? Persze csak azért, hogy a többitõl megvédjék õket mi? Majd vigyáznak rájuk.
Esetleg mivel a hivatalos szervek erre úgysem képesek, majd valami más szervezet? Ha már úgyis van, esetleg pont a gárda, vagy valami hasonló?
Minden jog fenntartva!
Akik emígyen gondolkodnak szemléljék meg ezt a képet, és gondolkodásmódukhoz híven mehetnek megvádolni a képen látható urat, kinek ezek szerint titkolt vágya nem csak a Föld, de a Galaxis leigázása. Nem utolsósorban a Jedik kiírtása
http://www.sg.hu/forumkepek/2007_08/p%E1pa.JPG
Az elõitéletek semmiképen nem jók. Persze akik már megharapott egy kutya, az is óvatosabb és elõítéletesebb lesz a kutyákkal szemben, pedig tudjuk, többségük békés és nem harap.
Valóban kell tenni az elõitéletek ellen, de most épp a "liberális" oldal lett mélységesen elõítéletes egy MAGYAR szervezõdéssel szemben, ami eddig semmi negatív dolgot nem tett. Mi pedig legyünk toleránsak bûnözõ életmódot folytató "kissebségiek", gyilkosok ezreihez, akiknek még az is fáj, ha netán lincselõnek nevezik egy felháborítóan brutális gyilkosság után.
A nemzetiségek tagjai nem tudják befolyásolni a származásukat, mint ahogyan valaki azt sem döntheti el, hogy férfinak vagy nõnek születik-e?
Ellenben a homokosok :szabad akaratukkal: rendelkeznek viselkedésükrõl. Innentõl kezdve ez nem diszkrimináció.
Ahogyan a deviánsokat elmegyógyintézetbe zárják ugyanoda kéne õket is!
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Az egyesület elnöke szerint "nagyon sok olyan feladat van, ami nagyobb részt kormányzati feladat lenne, de kevés lelkesedéssel, vagy alig végzi a kormányzat". Vona Gábor szerint ilyen feladat a "polgárvédelem, a nemzeti hagyományok ápolása, mint a hadisírgondozás", valamint "a magyar fiatalság lelki, szellemi, fizikai felkészítése egy olyan eshetõségre, amikor rendkívüli helyzetben szükség van az emberek mozgósítására".
Ez azért jól hangzik, nem? Szívesen nézném õket hadisírt gondozni nyáron, a tûzõ napon fekete egyenruhában. A hagyományt és a kultúrát Imre Király címerpajzsával díszített Fekete egyenruhában fogják védeni. Elképzelem, ahogy ebben az egyenruhában kisiskolásoknak magyarázzák Ady verseit kultúraóvás címén. Vagy esetleg a Csontváry Kosztka Tivadar képeit mutogatják a kíváncsiaknak, vázolván az expresszionizmus és a posztimpresszionizmus közti különbséget. Na ezt azért megnézném. Arra is kíváncsi vagyok, hogy az õ értékelésük szerint ki számít polgárnak? No csak azért, mert nem hiszem, hogy a négerek, a zsidók, a cigányok, a szlovák, román, német, szerb, horvát kissebségek annak számítanának az õ elgondolásuk szerint. Rájuk majd vigyáz a rendõrség, vagy a polgári védelem, külön! A vége tetszik a legjobban. Lelki, Fizikai, Szellemi felkészítés a rendkívüli helyzetekre. Mi számít rendkívüli helyzetnek? Ki dönti azt el? Vona Gábor? Ha nem tetszik neki egy ember képe, az rendkívüli helyzet? Akkor majd mozgósítja a gárdát, akit lelkileg már felkészített a „haza” védelmére. Majd jönnek a fiúk és kiverik a fogainkat, hogy bebizonyítsák a fizikai felkészültségüket. Onnantól kezdve, én és a hasonlóan gondolkodók jobb ha nem jártatjuk a pofánkat, mert jön a gárda és befogja! Egy kicsit talán eltúlzom, de direkt túlzom el! Magyar Gárda? Tegye föl a kezét aki ezt komolyan gondolja!Néhányan még ki is állnak mellettük, bõven elég ha nem határolódnak el tõlük, már az is nagy támogatás! Balga egy nemzet vagyunk mi! Szomorú vagyok. Szomorú mert elveszett a józan ész. Mindig azt hittem, hogy rosszabb már nem lehet. és tessék! Kiábrándult vagyok. Nem tartozom sehová. Nincs alternatíva, senki nem hallgat meg. Ebben az országban senki nem hisz már a magyar jövõben, csak agonizálunk, és öljük egymást.
Nem baj, mert ha majd üt az óránk, fekete ruhás Imre Király címerével feldíszített alakok, szép rendben tarják majd a temetõt.
A Magyar Gárda egyes törekvéseivel én is azonosulni tudnék, de még ezek sem képesek felmenteni a mellettük lévõ sok ostobaságot. Kultúra megismertetését, ápolását, védelmezését, hagyomány teremtést egy szolid egyesületen keresztül is el lehetne érni, mert ha úgy sem menne akkor bizony sehogyan.
Ha mással szemben nem így gondolkoznak, nem tetszik nekik, akkor egy szavuk se legyen az ellen, amikor velük szemben kritikát fogalmaznak meg.
Erõsen képmutató magatartás.
Minden jog fenntartva!
Hõs szemkilõvõ rendérségünk tagjai is ijesztõ katonai jellegû ruhában akcióztak, súlyosan megsebesítve többszáz embert közöttük SOK ÁRTATLANT !!!
Tõlük persze nem kell félni senkinek, õk csak a "huligánokat" ütötték, persze ha az épp nem akadt, bosszút álltak máson.
Én meg azt nem szeretem, ha nõnek öltözött gusztustalanul vonagló homokos férgek masíroznak az utcán, és ezt kell látni a gyerekeknek. Az óriási liberális toleranciába be kellene férni, hogy netán megtûrjük a MAGYAROKAT is, nem csak mindenki mást ...
A feketékkel sincs semmi gáz. Nyugodt szívvel fekszem egy fekete sebész kése alá. De Fekete Pákót betiltanám. (Mielõtt náci meg rasszista lennék, betiltanám Ciccolinát, Kiszel Tündét és még sorolhatnám.)
Azt mondják, árvíz idején menni fognak önként segíteni a gátra. A következõ árvíznél meglátjuk. (Remélem, nem vagyok náci, ha nem kívánok árvízt.)
Igen, mûbalhé. A toleráns, békés többség fröcsögve anyázza, és be akarja tiltani, meg meg akarja lincselni õket a fekete-fehér egyenruhájuk miatt.

szóval
tõlük félnétek, ha szembe jönnének az utcán:
http://www.szeremle.hu/viselet5h.jpg
http://www.szeremle.hu/viselet4h.jpg
nem elég neked ez a nagy magyar "demokrácia", amit a parlamentet lassan 18 éve megszállva tartó politikai "elit" hangoztat?
A magyarországi demokrácia annyit tesz, hogy két (netán több) szar közül kiválaszthatod a kevésbé szart. Minek ide már demokrácia? Elég volt ennyi.
Ha majd tagjai közé felvesznek roma nõket
vagy fekete homoszexuálisokat
Esetleg árvíz idején önként menek a gátra
akkor lehet rá mondani, hogy demokratikus és szükség van rá
Addig mûbalhé, és csak egy újabb szientológiai egyház, csak jobbról 😊
kalandra fel!
Ennek ellenére a Gárda célkitûzései nekem szimpik, leszámítva a szélsõjobbos "elfoglaljuk Romániát" nyilatkozatokat (de az meg ugye nem azonos a Gárdával). A Nemzetõrséget nem ismerem.
Az a baj, hogy a szélsõjobb sok okos dolog mellett bosszantó baromságokat is mond, amirõl nem tudom, hogy komolyan gondolják-e vagy csak pukkasztani akarnak, és mindenképp támadófelületet jelentenek, és ezeket az ellenoldal ki is használja maximálisan. Akkor tudnék velük teljes mértékig szimpatizálni, ha egy picit visszavennének.
Elsõ kép:
Második kép:

"Arról nem is beszélve, hogy a másik csapat(asszem nyírségi nemzetõröknek vallják magukat nemtom) egyenruhája elég durvára sikeredett."
Én nem a Magyar Gárdára gondoltam eredetileg sem, azoké inkább vicces 😊
másrészt én örülnék ha ilyenek masírozgatnának az utcákon, higyjétek el hogy visszaesne a cigánybûnözés, õk megvédenének a rád támadó söpredéktõl.
Ellentétben a sok korrupt antimagyar rendõrrel. (természetesen tisztelet a kivételnek)
Alapvetõ tévedésben vagy az emberi gondolkodásmód terén. Igazad van a jelképek ügyében ezt nem vitatja senki, de te meg megérthetnéd, hogy akik éltek abban az idõben annak igen is rosszul eshet egy ilyen csapat masírozása, fõleg amikor vele szembe tartanak. Én meg még sokan nem tudjuk ezt igazán felfogni, mert nem volt hozzá "szerencsénk" (így személy szerint engem nem is zavarna), de ennek ellenére meg tudom érteni. Nem hiszem, hogy kapásból a csíkokat kezdik el számolni, hanem az összképet kellene vizsgálni -> ezt belátni csak józan ésszel lehet.
Nemzetbiztonsági hivatal honlapja
Ez egy állami szerv, hello van! Benne a turul karrdal meg az árpádsávos zászló a címerében. Akkor most hogy is van ez? mszp/szdsz által irányított árpádsávtól nem kell félni, egyebektõl meg igen?
Ja, lehet, de ezzel se fognak 1/3-od se elérni köv választáson (szadesz bekerülni se), vagyis alkotmányozhat az ellenzék.
Gárda vs SS? Könyörgöm, csapjatok már fel egy történelemkönyvet, és nézzétek meg, mennyire hasonlít az egyenruha.
Az Árpád-sáv félelemkeltõ? Az USA zászló miért nem? És akkor mit keres a Magyar Köztársaság címerében? (Még mielõtt: a nyilas zászló egyrészt tartalmazott egy zöld nyilaskeresztet a piros-fehér sávok mellett, másrészt 5 piros és 4 fehér sáv volt rajta, az Árpád-sávos zászlónak viszont a formája is más, és 4-4 sávból áll. Aki nem hiszi, nézze meg jövõ augusztus 20-án, tisztavatáskor, ha jól tévedek, ott felsorakoztatják a történelmi zászlókat, biztos nácik.)
Egyszerûen arról van szó, hogy kényelmesebb szajkózni, amit a tévében és a neten szépen terítettek, mint egy picit utánajárni, mirõl van szó. Ha a Gárda radikalizálódik, és elkezd zsidókat meg cigányokat írtani, akkor majd a rendõrség szépen megállítja, jobb esetben már az elõtt, hogy vér folyna, hiszen elvileg ez lenne a feladatuk.
Na jó, eleget nácultam mára, inkább teszek egy igéretet: mától soha többé nem megyek vért adni, mert a náci Magyar Gárda is vért ad, tehát a véradás náci tevékenység. Mostmár jó fej vagyok?
Még egy apróság: abba belegondolt valaki, hogy ha minden szép és jó lenne, erõsödne-e ennyire a szélsõjobb?
Még mindig nem kaptam válasz az eredeti kérdésre: mi a baj a Gárdával? Az nem indok, hogy hasonlítanak, meg hogy a TGM azt mondta. Mi olyat tettek vagy mondtak eddig, ami törvénybe ütközik?
A cigányokat és a zsidókat szerintem hagyjuk ki a vitából, semmi közük ehhez (azon kívül, hogy csípõbõl tiltakozni meg követelõzni kezdett a MAZSIHISZ a Gárda ellen, mikor még hivatalosan meg se alakult), ez se nem vallási, se nem etnikai kérdés, az alapprobléma a viselkedéssel van, nem a bõrszínnel. Láttam már elég sok "magyart" is, aki "cigány" módon él, és olyan romát is, aki rendezett, normális életkörülmények között rendesen dolgozik.
*Igen, jól látjátok, õk is Árpád-sávos zászlót lóbálnak. Például: ha én holnaptól Linuxos skint teszek pingvinnel az XP-re, attól az még Linuxos jelkép marad, és a Windows-om se válik Linux-szá.