• archkoven
    A sok okostojás folyton élcelődött az xp-n, hogy kék halál, meg ilyen hülyeségek. Erre most kiderül, hogy az xp a legtöbb embernek annyira megfelel, hogy egyelőre nem látja értelmét a váltásnak. Közéjük tartozom én is. Annak idején mikor a 98-ról kellett xp-re váltani, valóban egy megváltást kellett volna hogy jelentsen az xp, de én még egy évre maradtam a 98-nál mert az xp az sp1-ig nálam nem volt elég stabil és nem akartam játszadozni vele. viszont miután kiforrta magát, főleg az sp2 után, teljesen hibamentes.
    Az igazság, hogy én és még sokan mások azért nem váltunk vistára, mert az xp annyra jól működik, hogy nem látom hogy hol kaphatnék még valami pluszt. Én azon felhasználók közé tartozom aki nem játszadozik az oprendszerrel, nem állítgatja, nem szexel vele, csak használja. Azt viszont folyamatosan.
    Azt szokták mondani a nyerő csapaton nem változtass, ez az teljesen igaz az xp-re. Majd ha a csapat már nem lesz elég nyerő (az új programok nem mennek rajta), akkor váltunk.