Építsd meg és vezesd a fantasztikus ferrari f2005-öt
  • Mickey122
    #1026
    Végre sikerült bejáratni!!!
    Tegnap előtt a végére jártam. Mostmár csakugyan szabályosan jár, bár egy kicsit magasnak tűnik az alapjárat. De biztos, hogy jó, mert most egyáltalán nem fog a kuplung, levegőben sem mozog a kerék. Persze nem ítélhetek egy igazi motor alapján, mert az nem 30 ezret pörög, hanem 5-öt, 6-ot.
    Az utolsó tankot már fél óra alatt pöfögte el és szinte alig volt a kipufogó alatt olajfolt (újságot tettem alá, amit minden tank után cseréltem, hogy lássam a "pazarlást"). Sőt, háromszor adtam neki full gázt és valóságos csoda történt: ekkor kezdett el szabályosan pöfögni. Állítás nélkül is csökkent az alapjárat és sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb azóta. Jövő héten lesz a próbafutam, ha tudok, akkor készítek videót és kb. 1 hét múlva felteszem.
    Fantasztikus a hangja: alapjáraton halkan duruzsol, de kövér gáznál pontosan olyan, mint az igaz F1-es (persze csöndesebb ).
    Norbi56:
    Nem tudom mennyit eszik, állítólag verseny közben 5 percig elég egy tank. Az üzemanyag tényleg rohadt drága (2,5 liter 4500,-), de ez 33 tankolást jelent! Úgy azért mégsem olyan rossz.