Azért ez nem ennyire egyszerű. Hibridautók vannak, de én egyelőre csak a felső kategóriában láttam ilyet. Szép dolog a hibrid luxusterepjáró/limuzin, ami valóban jóval kevesebbet fogyaszt mint egy átlagos terepjáró/limuzin, de még mindig sokkal többet mint az én diesel Golfom. A hibriden kívül más alternatíva még nemigazán van errefelé, vagy te már esetleg láttál szalonban napelemes/hidrogénhajtású városi autót 3 milla alatt? Szólj, és rohanok venni egyet. Bringa/gyaloglás/BKV városon belül rendben van (bár ebben a melegben fel nem szállok a Combinora), de azért vidékre hadd' ne menjek gyalog, a bringa is csak a március-október időszakban alkalmas közlekedésre és az is korlátozott távolságon belül. Különben 2 hete néztük asszonnyal, ha ketten lemegyünk a Balcsira, oda-vissza 10.000 a vonatjegy kettőnknek, kocsival pedig kijött 4.000-re. Pedig a vonat szimpatikusabb lett volna, ha mondjuk 6/5 lett volna az arány akkor vonattal megyünk. Ez az ami aggasztó, az ország vezetői mintha tudatosan el akarnák rettenteni a távolsági tömegközlekedéstől a népet. Szóval nagyon nem a kisemberen múlik a dolog. (azt meg tőlem ne várja el senki hogy azt mondjam: kocsiba nem ülök mert szennyez, vonatra nem ülök mert drága, inkább nem megyek a Balatonra. Mert élni azért kell.)